Horoskop za četvrtak, 6. oktobar 2016. godine

05/10/2016 21:00

Horoskop za četvrtak, 6. oktobar 2016. godine

Dnevni horoskop – četvrtak, 6. oktobar 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Ukoliko imate osećaj da stojite u mestu i da ne možete da napredujete – pokušajte da otkrijete šta je problem i da li ste zaista iskoristili u potpunosti svoj potencijal u poslu kojim se trenutno bavite.

Ljubav: Iako je pomalo netipično za Vas – ali emotivna preosetljivost je dodatno izražena u ovom periodu. Ukoliko ste u vezi – nemojte zamerati svaku sitnicu voljenoj osobi. Ako ste slobodni – ne dozvolite da neko manipuliše Vama.

Zdravlje: Više se odmarajte.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Za Vas je savršeno poslovno okruženje tamo gde se u svakom trenutku zna red, hijerarhija i postoji fer podela poslova. Međutim, nemojte gubiti glavu kada se nešto od toga poljulja.

Ljubav: Pasivnost na ljubavnom polju slobodnim pripadnicima znaka sigurno neće doneti novu priliku za vezu ili barem pokušaj, dok oni koji su u vezi prepuštaju sve važnije odluke partneru/partnerki.

Zdravlje: Mogući stomačni problemi.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Postoji mogućnost da će Vam se poslovne okolnosti promeniti – što je za one koji su ovo priželjkivali dobra vest, dok se oni koji se tome nisu nadali mogu osećati nesigurno – za šta uopšte nemaju razlog.

Ljubav: Svi pripadnici znaka – bez obzira da li su u vezi ili ne – mogu očekivati period poboljšanja u ljubavnom životu, što za one koji su u vezi znači jačanje odnosa sa voljenom osobom, dok oni slobodni mogu očekivati veliku ljubav.

Zdravlje: Glavobolja može biti posledica hroničnog umora.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Ukoliko očekujete neke vesti na polju karijere – možda bi trebalo još malo da se strpite. Nemojte to shvatati kao znak da bi trebalo da odustanete od nekih svojih ciljeva – samo nije još vreme za promenu.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka se mogu naći u veoma komplikovanoj ljubavnoj situaciji iz koje bi trebalo da se izvuku što pre! Ako ste u vezi – pokušajte da budete malo tolerantniji prema voljenoj osobi.

Zdravlje: Ojačajte imunitet kako biste se zaštitili od virusa.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Najbolje bi bilo da još malo sačekate sa donošenjem velike odluke vezane za posao i karijeru. Preispitajte se još jednom i budite sigurni šta je to što želite i što morate da uradite kako bi se stvari promenile na bolje.

Ljubav: Ako ste slobodni – možete očekivati ljubav na prvi pogled, što za Vas i nije neka retkost. Pripadnici znaka koji su u vezi bi trebalo da budu otvoreniji i iskreniji prema voljenoj osobi.

Zdravlje: Odličnog ste zdravlja.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Ponekad previše brinete o tome kako će drugi završiti svoje obaveze – umesto da se usredsredite na svoje poslove i potrudite se da budete što uspešniji u izvršenju. Otklonite sve što Vam remeti koncentraciju.

Ljubav: Ako ste u potrazi za savršenim ljubavnim partnerom trebalo bi da budete precizniji kada dajete signale kako Vas drugi ne bi pogrešno razumeli. Ako ste u vezi – uživajte u harmoniji koja trenutno vlada među vama.

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Najvažnije je da ostanete prizemni, ali ipak svesni svojih mogućnosti i sposobnosti. Nemojte pristajati na manje, ali nemojte biti ni uobraženi – održavajte nivo profesionalnosti koji volite da vidite i oko sebe.

Ljubav: Ako želite nešto ozbiljnije od veze u kojoj se nalazite – trebalo bi da budete otvoreni prema partneru/partnerki. Slobodni pripadnici znaka još nisu spremni za vezu – ali to ne znači da bi trebalo da prestanu da maštaju i sanjare.

Zdravlje: Moguća prehlada – pripazite se.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Ako želite više uspeha u tome što radite – potrebno je da se više posvetite svom poslu i pronađete način da budete još produktivniji – za šta Vam najčešće fali koncentracije ili motivacije.

Ljubav: Veoma je važno da odredite šta jeto što zapravo želite od svog emotivnog, odnosno ljubavnog života – ako je to nešto neobavezno onda nemate šta da brinete, ali ako želite nešto ozbiljnije – trebalo bi dobro da se zamislite.

Zdravlje: Razmislite o promeni načina ishrane i nekim zdravijim navikama.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: To što možda u ovom trenutku ne uspevate da realizujete neke svoje ideje ne znači da je to nemoguća misija. Potrebno je malo više zalaganja i truda i sve će biti onako kako ste planirali.

Ljubav: Zapitajte se da li je zaista dobro vraćati se na nešto što Vam u prošlosti nije odgovaralo? Ako ste u dužoj vezi – pokušajte da osvežite vezu i vratite strast sa početka, ukoliko osećate da vam to fali.

Zdravlje: Bolovi u nogama mogu biti znak loše cirkulacije.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Uspeh u poslu Vam neće doneti samo stručnost, sposobnost, znanje i veštine, nego i kvalitet odnosa sa saradnicima, kolegama i partnerima. Pokažite da ste pravi profesionalac, ali ne i bezosećajni.

Ljubav: Trebalo bi da poradite na komunikaciji sa voljenom osobom ukoliko želite da vaša veza napreduje. Slobodne pripadnike znaka privlače osobe sa kojima realno nemaju šansu za nešto ozbiljnije.

Zdravlje: Izbegavajte osobe koje zrače negativnošću.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Čak i ako ste nezadovoljni trenutnom poslovnom situacijom – nemojte donositi ishitrene odluke o promeni, nego prvo napravite plan i sačekajte povoljan trenutak kako na kraju ne biste bili na gubitku.

Ljubav: Mogući su nesporazumi sa voljenom osobom koje bi trebalo što pre da razrešite kako ne bi nastao neki ozbiljniji problem. Ako ste slobodni – nemojte se zanositi nekim iluzijama i maštanjima.

Zdravlje: Nemojte zapostavljati svoje hobije i aktivnosti u kojima uživate.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Nalazite se u periodu kada Vam posao ide od ruke, a što se više trudite – sve lakše i bolje ispunjavate poslovne obaveze. U jednom trenutku će Vam se i finansijska situacija znatno poboljšati.

Ljubav: Ako ste slobodni – nemojte praviti iste greške kao u prošlosti – valjda ste nešto nauči?! Pripadnici znaka koji su u vezi bi trebalo da više vremena provode sa voljenom osobom – nemojte “donositi posao kući”.

Zdravlje: Problemi sa nesanicom ili lošim kvalitetom sna.

05/10/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments