Horoskop za četvrtak, 5. maj 2016. godine

04/05/2016 21:00

Horoskop za četvrtak, 5. maj 2016. godine

Dnevni horoskop – četvrtak, 5. maj 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: ko radite posao u kom možete da pokažete svu svoju kreativnost i veštine – pred Vama je odličan dan. Lošija komunikacija sa saradnicima i kolegama.

Ljubav: Nešto Vas muči, ali ne znate kako da to kažete partneru. Budite iskreni i imajte poverenja da će Vas razumeti. Ako ste sami – uživate u svojoj slobodi.

Zdravlje: Uskladite svoje potrebe sa realnim mogućnostima kako biste izbegli stres.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Nemojte pred svima da pričate o svojim planovima i principima rada. Neko to može iskoristiti protiv Vas ili na neki drugi način zloupotrebiti te informacije.

Ljubav: Slobodni predstavnici znaka mogu sresti neku značajnu osobu iz njihove prošlosti. U vezi ste pomalo rezervisani, što zbunjuje parntera.

Zdravlje: Poslušajte znake koje Vam daje Vaše telo.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Radna energija i motivacija su Vam u blagom opadu – što je i za očekivati na kraju radne nedelje. Ipak – nemojte se prepuštati takvom raspoloženju!

Ljubav: U vezi su mogući izazovi koje ćete razgovorom rešiti sa partnerom. ko ste slobodni – obratite pažnju na nekoga iz Vašeg okruženja. Da li ste sigurni da ste samo prijatelji?

Zdravlje: Unosite više vitamina i tečnosti.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Dodatna motivacija i želja za uspehom pomažu Vam da se snađete u različitim situacijama i da sve što ste isplanirali završite što pre.

Ljubav: Nalazite se pred nekim izazovom i na Vama je da odlučite kakav će biti ishod. Imajte više poverenja u sebe i svoja osećanja.

Zdravlje: Pokušajte da nađete malo više vremena za sebe i ne zapostavljajte svoje hobije.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Koliko god da želite da izbegnete svoje dužnosti, to danas jednostavno nećete uspeti! Prihvatite to – i latite se posla. Obaveze se neće ispuniti same!

Ljubav: Ako ste u vezi – imajte više razumevanja za partnera i dajte mu više podrške. Ako niste u vezi – propuštate signale koje Vam šalje neka osoba.

Zdravlje: Potrebno Vam je više opuštanja kako biste se napunili pozitivnom energijom.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Ukoliko osetite manjak koncentracije i energije – nemojte to sebi zamerati. Pokušajte da se fokusirate na samo jedan poslovni zadatak kako biste bili što produktivniji.

Ljubav:  Slobodni pripadnici znaka ne primećuju nečiju pažnju. Partner ima potrebu da Vam objašnjava sve svoje postupke – nemojte biti toliko strogi.

Zdravlje: Bez većih promena ili problema. Dobro.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Nemate osećaj kao da napredujete, ali to je samo trenutno. Do sada je sve bilo kako ste planirali, nemate razloga ni sada da sumnjate.

Ljubav: lobodni predstavnici znaka konačno osećaju napredak u odnosu sa nekom osobom. U vezi sve rešavate kompromisom.

Zdravlje: Potrebna Vam je relaksacija, ali više emotivna i psihička.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: S obzirom na to da ste Vi odgovorni za posao koji obavljate i Vi i Vaši saradnici, potrudite se da postavite i svoja pravila, kako biste sve držali pod kontrolom.

Ljubav: Budite umereniji i manje zahtevni u odnosu sa drugima. Partner to možda neće moći da istoleriše, zbog čega može doći i do konflikta.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Ne dozvolite da Vama manipulišu. Povucite se i sagledajte širu sliku. Neko iz tima ili neko od trenutnih saradnika nema poverenja u Vas.

Ljubav: Obuzdajte svoj karakter i emocije kako ne biste započeli nepotrebnu svađu sa voljenom osobom. Ako ste slobodni prijatelji pokušavaju da Vam “nameste” nekoga.

Zdravlje: Bolovi u zglobovima. Uvedite neke lagane vežbe u raspored – prijaće Vam.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Stalno Vam padaju na pamet nove ideje, a nemate vremena da ih sve realizujete. Ne očajavajte. Možda bi trebalo da ih zapisujete, dok ne nađete vremena za njih.

Ljubav: Započinjete raspravu sa partnerom oko nekih sitnica. Spustite loptu i izbrojte do 10. Ako niste u vezi – moguće zanimljivo novo poznanstvo.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Napeti ste zbog preobimnog posla, ali ako želite da izbegnete probleme na poslu, trebalo bi da dobro pripazite šta ćete i kome reći ili poslati.

Ljubav: Potrebno je podržite partnera, čak i kada se ne slažete u potpunosti sa odlukama koje je doneo/la. Slobodni pripadnici znaka mogu očekivati zanimljiv susret sa osobom iz prošl

Zdravlje: Potrebno Vam je više sna.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Sa saradnicima nemate najbolju komunikaciju, što može biti pogubno za posao. Nemojte se truditi da postavljate više standarde od potrebnih.

Ljubav: Posebno ste se zainteresovali za jednu osobu, čije namere ne možete da “provalite”. Budite otvoreniji. Partner Vam daje svu pažnju koja Vam je potrebna, uživate u zajedničkom vremenu.

Zdravlje: Moguć pad imunitet, obratite pažnju na ishranu.

04/05/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments