Horoskop za petak, 1. april 2016. godine

31/03/2016 21:00

Horoskop za petak, 1. april 2016. godine

Dnevni horoskop – petak, 1. april 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Konačno su Vam se iskristalisale misli i tačno znate koji je Vaš cilj, kao i šta Vam je činiti. Sad nemojte posustajati!

Ljubav: Imate velike planove za vikend. Bez obzira da li ste u vezi ili ne, ovaj vikend će Vam biti obeležen ljubavlju.

Zdravlje: Moguća je prehlada ili problemi sa sinusima.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Svesni ste da postoji neko ko Vas sabotira, ali Vi tu ništa ne možete da uradite. Ostanite skoncentrisani na svoj posao i trudite se da ne pravite greške.

Ljubav: Previše razmišljate o nekome za koga znate da nije za Vas. Ako ste u vezi – analizirate svaku reč koju partner izgovori i veoma se sumnjičavi.

Zdravlje: Unosite više tečnosti i vitamina.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Možete biti sigurni u to da će oko Vas biti ljudi koji će uvek želeti i moći da Vam pomognu ako Vam posao krene niz brdo. Usudite se i na neke rizike.

Ljubav: Ako se potrudite – odnos sa partnerom može biti još bolji. Slobodni pripadnici znaka mogu očekivati različita iznenađenja za vikend.

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Iako je poslednji dan u nedelji, Vi ste puni elana i sve Vam ide od ruke. Napravite plan i za narednu nedelju – kako biste nastavili niz uspešnih dana.

Ljubav: Uživate u stabilnoj i veoma bliskoj vezi sa voljenom osobom. Ako niste u vezi – očekujte neki lep poziv od osobe za koju ste zainteresovani.

Zdravlje: Prosto zračite pozitivnošću. Zadržite taj stavi i preko vikenda.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Pravo je vreme da počnete da pravite planove za naredni period. Sumirajte šta ste do sada uradili i dokle ste stigli sa ispunjavanjem obaveza.

Ljubav: Ako ste sloboni, uživaćete u društvu najbližih prijatelja. Međutim, možda se upravo tu rodi nešto više od prijateljstva. U vezi je sve u redu, prestanite da paranoišete.

Zdravlje: Moguće glavobolje.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: S obzirom na to da ste Vi odgovorni za posao koji obavljate i Vi i Vaši saradnici, potrudite se da postavite i svoja pravila, kako biste sve držali pod kontrolom.

Ljubav: Nema potrebe da smišljate izgovore, ako imate neki problem – porazgovarajte sa partnerom. Nemojte sumnjati u svoje kvalitete samo zato što ne dobijate očekivanu pažnju.

Zdravlje: Povedite računa o tome šta jedete.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Morate naučiti da se prilagođavate. Ne može sve uvek biti onako kako ste planirali jer jednostavni ne možete predvideti neke probleme ili prepreke.

Ljubav: Neodlučni ste i premišljate se – pazite samo da ne bude kasno. Ključni faktor stabilne veze je međusobno poverenje – poradite na tome.

Zdravlje: Potrebno Vam je više odmora kako biste “napunili baterije”.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Postoji mogućnost da će Vam se finansije popraviti, ali znate šta to znači – više obaveza i više odgovornosti. Ako pristajete na to – biće i napretka u Vašoj karijeri.

Ljubav: Ako ste slobodni – pratite svoju intuiciju i poslušajte svoje srce. U vezi se stvari odvijaju baš kako ste planirali i Vaši veliki planovi za partnerom konačno se ispunjavaju.

Zdravlje: Moguć pad imuniteta, pojačajte unos vitamina.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Ako želite da budete produktivniji, morate postaviti prioritete. Nije sramota ni tražiti pomoć – bez obzira da li Vam je potrebna prilikom organizacije ili rada.

Ljubav: Ako ste slobodni – pazite da se ne zaletite i loše procenite neku osobu, kako ne biste bili povređeni. U vezi je sve u redu, uživate u harmoniji sa partnerom.

Zdravlje: Više se krećite.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Početak meseca je pravo vreme za donošenje novih odluka. Sada imate priliku da počnete nešto novo i podignete posao na viši nivo.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka preispituju neke svoje odluke iz prošlosti. Ako ste u vezi – naučite da nekad pristanete na kompromis kako biste izbegli svađu.

Zdravlje: Ostavite sve probleme sa strane i uživajte u lepom vremenu sa dragim osobama.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Zatražite savet od nekoga ko ima više iskustva i znanja – nema potrebe da se sami mučite oko problema čije rešenje ne vidite.

Ljubav: U vezi Vam nešto smeta – da li je to osećaj da ste zapostavljeni ili Vam je potrebno više slobode? Razgovarajte sa partnerom. Ako ste slobodni – to se može uskoro promeniti.

Zdravlje: Potrebno Vam je više odmora.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Pred Vama je još jedan početak. Započinjete nove obaveze – što Vam daje dodatnu motivaciju i elan za rad.

Ljubav: Nemate dovoljno vremena za partnera, što može biti problem. Ako niste u vezi – za vikend možete upoznati nekoga ko će Vas zaintrigirati svojom pojavom.

Zdravlje: Više se relaksirajte i uživajte u stvarima koje volite.

 

31/03/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments