Horoskop za utorak, 29. mart 2016. godine

28/03/2016 23:00

Horoskop za utorak, 29. mart 2016. godine

Dnevni horoskop utorak, 29. mart 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Stagnacija na poslu samo je znak da sve teče kako treba. Nemojte tražiti problem tamo gde ga nema.

Ljubav: Osećate emotivnu stabilost, što Vam daje dodatno samopouzdanje u vezi. Slobodni predstavnici znaka neuspešno pokušavaju da privuku nečiju pažnju.

Zdravlje: Ne dozvolite da promena vremena utiče na Vaše raspoloženje.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Vaše samopouzdanje i veštine su ono što pokreće ceo Vaš tim. Saradnicima ste desna ruka i oslonac šta god da je u pitanju.

Ljubav: Skloni ste promeni mišljenja iako nekad nema razloga za to. Potencijalni partner je neko koga Vaši prijatelji ne odobravaju.

Zdravlje: Unosite više tečnosti i vitamina.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Morate znati kako da se prilagodite novim uslovima i da ponekad pristanete i na kompromis.

Ljubav: Voljena osoba je uvek tu da Vam pomogne, imajte više poverenja u partnera. Ako ste sami – razmislite šta znači taj poziv za kafu od nekoga koga ste smatrali prijateljem.

Zdravlje: Uskladite svoje potrebe sa realnim mogućnostima.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Imate potrebu da nametnete svoja paravila, ali ne znate kako to da učinite. Imajte više hrabrosti da napravite taj korak koji može sve promeniti – u Vašu korist.

Ljubav: Nalazite se u emotivnom rascepu. Uživate u samoći, ali Vas obuzima osećaj melanholije. Partner pokušava da Vas razume.

Zdravlje: Ne zapostavljajte svoje jutarnje rituale.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: To što na posao krećete sa pozitivnim stavom u velikoj meri Vam može pomoći da rešite probleme koji su se nagomilali. Prihvatite pomoć saradnika.

Ljubav: Vaša impulsivnost s vremena na vreme pravi bespotrebnu tenziju u vezi. Ako ste sami – prijatelji pokušavaju da Vam pronađu savršenog partnera, ali im Vi u tome ni malo ne pomažete.

Zdravlje: Moguće migrene. Pijte više tečnosti.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Dobijate savete koji Vam možda nisu sada od pomoći, ali ne zaboravite da Vi imate još puno toga da naučite. Svaki dan je prilika za napredovanje.

Ljubav: Trudite se da podržite partnera iako ne verujete u potpunosti u njegov uspeh. Slobodni predstavnici znaka mogu sresti neku značajnu osobu iz njihove prošlosti.

Zdravlje: Čuvajte energiju za lepše stvari.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: To što Vam neko upućuje određene kritike ne znači da je to nešto na ličnoj osnovi. Posao je posao, nemojte to zaboraviti.

Ljubav: Ukoliko ste u bilo kakvoj emotivnoj dilemi, vreme je da se malo distancirate od svega i dobro razmislite. Odgovor je u Vama.

Zdravlje: Pronađite način da se opustite u potpunosti.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Pruža Vam se prilika za dodatan posao – ali i dodatnu zaradu. Ukoliko ste spremni da žrtvujete svoje vreme – to Vam se može isplatiti.

Ljubav: U Vašem životu trenutno je ljubav sa partnerom jedino na šta se možete osloniti. Ako ste sami – nemojte se ustručavati da pošaljete tu poruku.

Zdravlje: Moguća nesanica izazvana stresom. Pokušajte da se opustite.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Ponekad radite više nego što bi trebalo – niste dužni da Vi ispravljate tuđe greške i obavljate sve što drugi nisu stigli.

Ljubav: Ako ste duže van veze – svesni ste koliko je prvi korak težak, ali ako se odabrali pravu osobu – nemojte čekati više. Partner je malo odsutan, nemojte mu zameriti.

Zdravlje: U dobroj se psiho-fizičkoj formi.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: To što situaciju u kojoj se nalazite tumačite onako kako ste razumeli – ne mora da znači da je zaista tako. Svaka priča ima (bar) dve strane.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka zaintrigirani su nekom osobom koja im se nedavno pojavila u životu. Pružite više pažnje partneru.

Zdravlje: Ne dozvoljavajte ljudima da Vas “zaraze” svojom negativnošću.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Nemate poverenja u svoje saradnike. Najbolje bi bilo da sa njim otvoreno porazgovarate i ustanovite u čemu je zaista problem. Posao zbog toga pati.

Ljubav: Osećate da ste konačno spremni za vezu, sada je potrebno da date pravi signal određenoj osobi. U vezi budite otvoreni ukoliko imate neki problem.

Zdravlje: Stres može da Vam se odrazi i na zdravlje. Budite oprezniji.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Pripazite na finansije, novac Vam nekako samo klizi iz ruku. Posao držite pod kontrolom, ali imate sve više obaveza.

Ljubav: Da li ste sigurni da je Vaša ljubomora opravdana? Razgovarajte o tome sa partnerom. Slobodni predstavnici znaka će potpuno neočekivano započeti novu vezu.

Zdravlje: Zadržite pozitivan stav.

 

28/03/2016 23:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments