Horoskop za četvrtak, 7. april 2016. godine

06/04/2016 21:00

Horoskop za četvrtak, 7. april 2016. godine

Dnevni horoskop – četvrtak, 7. april 2016. godine

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Ne dozvolite da Vama manipulišu. Povucite se i sagledajte širu sliku. Neko iz tima nema poverenja u Vas.

Ljubav: U razgovoru sa partnerom morate biti realniji i objaktivniji. Ako ste sami – pokušavate da fascinirate nekoga, ali pazite da u tome ne preterate.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu i unosite više tečnosti.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Obaveze na poslu se gomilaju, a Vi ne možete da se organizujete. Ne gubite vreme na planiranju – vreme je za akciju!

Ljubav: Iako imate potrebu da se zaljubite – to se još uvek ne dešava. Ukoliko ste u vezi – pokrenite inicijativu i ne čekajte da to parnter uradi umesto Vas.

Zdravlje: Dan završite potpunim opuštanjem u prijatnoj atmosferi.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Zasuti se različitim poslovnim ponudama, ali ipak ne možete da se odlučite šta je najbolje za Vas. Ne premišljajte se dugo – sada je trenutak odluke.

Ljubav: Posvećeni ste parnteru i prilagođavate mu se. Ako ste slobodni – na vidiku je strasna veza, iako veoma komplikovana.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Iako osećate da Vam je potebna promena, pogledajte kakve su Vam realne šanse da će to doneti poboljšanje. Možda ovo nije pravo vreme za drastične promene.

Ljubav: Partner svu svoju pažnju posvećuje Vama, na šta nista navikli, ali priznajte da Vam prija i uživajte u tome. Ako ste sami – možete očekivati neki zanimljiv poziv ili poznanstvo.

Zdravlje: Potrudite se da izbegavate potencijalno stresne situacije.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Počinje Vam period pogodan za poslove povezane sa ljudima iz drugih mesta. Sačekajte bolji trenutak da stupite na scenu i iskoristite okolnosti koje Vam idu na ruku.

Ljubav: Ljubav: Slobodni predstavnici znaka daju nejasne signale osobi koja ih privlači. Ako ste u vezi – imajte sluha za potrebe partnera.

Zdravlje: Promenite način ishrane – pokušajte sa dijetalnim namirnicama.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Svesni ste svojih kvaliteta i veština i ne brinete o poslu. Sve polako dolazi na svoje – baš onako kako ste planirali.

Ljubav: Partner Vas opterećuje nekim beznačajnim pričama. Slodobni pripadnici znaka maštaju o svojoj novoj simpatiji ili o nekome koga su nedavno upoznali.

Zdravlje: Bez većih promena. Dobro.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Imate toliko ideja da jednostavno ne stižete sve ni da ih oblikujete, a kamoli da ih realizujete. Zapišite ih i čekajte odgovarajuće vreme kako biste ih pokrenuli.

Ljubav: Neko Vam pruža dosta pažnje, što Vam prija iako niste zainteresovani. Partner ima potrebu da Vam objašnjava sve svoje postupke – nemojte biti toliko strogi.

Zdravlje: Okružite se ljudima sa kojima uživate i sa kojima ste opušteni.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Pokušavate da žonglirate sa više stvari. Iako deluje kao da uspevate – stanite na vreme pre nego što se sve ne raspadne.

Ljubav: Prijatno veče u zagrljaju partnera je ono o čemu maštate ceo dan. Slobodni pripadnici znaka imaju potrebu za upoznavanjem novih ljudi.

Zdravlje: Potrebna Vam je relaksacija, ali više emotivna i psihička.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Trenutno niste u poziciji da sebi možete priuštiti luksuz kao što je sumnja ili gubljenje vremena. Sad je period kada treba da date sve od sebe, ako želite ikakav uspeh.

Ljubav: Nemate šta da izgubite ako otkrijete svoja osećanja nekome na koga mislite već duže vreme. Partner ima razumevanja za sve Vaše bubice, ali neće to tako biti zauvek.

Zdravlje: Spustite loptu i posvetite više vremena sebi.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Možda Vam je ipak potrebna pomoć, iako to ne želite da priznate. Potrebno je da shvatite da je i sposobnost rada u timu nešto što se uči.

Ljubav: Ako ste slobodni – iskoristite svoje lepo raspoloženje i potrebu za zavođenjem. Jarčevi u vezi uživaju sa svojom voljenom osobom.

Zdravlje: Potrebno Vam je više sna.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. ferbuar)

Posao: Obiman posao koji je pred Vama zahteva dodatno zalaganje, a Vi na to niste spremni. Zapitajte se – što ste uopšte prihvatili tu odgovornost?

Ljubav: Partner Vas podržava u svemu i to je ono što Vam je potrebno u ovom periodu. Ako ste sami – razmislite još jednom o osobi koja Vam se udvara.

Zdravlje: Mogući stomačni problemi, obratite pažnju na ishranu.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Nemate šta da izgubite. Iako neki korak deluje riskantno – to je jedini način na koji možete doći do nekog napretka ili dostići cilj.

Ljubav: Partner Vas iz dana u dan iznenađuje svojim postupcima. Svesni ste da se u potpunosti možete osloniti na njega. Ako ste sami – očekujte povratak neke osobe iz prošlosti.

Zdravlje: Moguć pad imuniteta.

 

06/04/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments