Mlad Mesec u Strelcu: Period za promišljanje i proveru!

29/11/2016 16:51

Mlad Mesec u Strelcu: Period za promišljanje i proveru!

Pred nama se nalazi period kada će mlad Mesec biti u znaku Strelca, što za pripadnike svih horoskopskih znaka može doneti različite promene.

Upravo zato što je mlad Mesec u Strelcu – znaku kontakata sa strancima, putovanja i bogatstva, a u isto vreme je u istom znaku i Sunce – to može samo naglasiti i uvećati mogućnost subjektivnosti prilikom donošenja odluka vezanih za mnoge značajne aspekte u našim životima.

Aspekte mladog Meseca u Strelcu će osetiti svi znaci, najviše Bikovi, Rakovi i Ribe, a najmanje Škorpije, Jarčevi i Device.

Ovan (21. mart – 20. april)

Mlad Mesec u vašoj devetoj astrološkoj kući u sekstilu sa vašim vladaocem Marsom i trigonu sa Uranom u vašem znaku, donosi vam novac preko saradnje sa strancima.

Bik (21. april – 20. maj)

Pozicija Meseca u vašem astrološkom polju novca u poluseskstilu sa vašim vladaocem Venerom, najavljuje obnovu saradnje sa nekadašnjim poslovnim partnerima.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Zbog mladog Meseca u sedmoj kući pod uticajem Jupitera i Urana, bićete uspešni ukoliko ste zbog posla prisutni u javnosti (umetnik, advokat, političar).

Rak (21. jun – 22. jul)

Mlad Mesec pod uticajem Jupitera, Saturna i Urana, donosi vam ponudu za poslovno partnerstvo koja može imati značajnog uticaja na dalji tok vaše karijere.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Mesec u kući kreativnosti u konjunkciji sa vašim vladaocem Suncem usporava neke vaše planove, ali vam zato otvara neke nove perspektive u poslovanju sa strancima.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Aspekti između Meseca i vašeg vladaoca Merkura, kao i Saturna upozorava da budete oprezni prilikom sklapanja dogovora. Partnerovo ponašanje budi vašu sumnju.

Vaga (23. septembar -22. oktobar)

Mlad Mesec pod uticajem Jupitera iz vašezg znaka i Urana iz Ovna, donosi vam iznenadni uspeh u poslu, naročito ako ste zbog posla prisutni u javnosti.

Škorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Sa mladim Mesecom u astrološkoj kući posla pod uticajem vaših vladalaca Marsa i Plutona, rastu vaše šanse za mogućnost zarade preko saradnje sa strancima.

Strelac (23. novembar – 21. decembar)

U vreme mladog Meseca u vašem znaku, rastu vaše šanse za uvećanje zarade preko nekadašnjih poslovnih partnera koji mogu da vam ponude isplativ poslovni aranžman.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Pozicija mladog Meseca, vladaoca polja partnerstva, u konjunkciji sa vašim vladaocem Saturnom, može da vam prolongira isplatu iz neke prekookeanske zemlje.

Vodolija (20. januar – 19. februar)

Mlad Mesec pod uticajem Marsa iz vašeg znaka kao i vaših vladalaca Urana i Saturna, najavljuje mogućnost putovanja ili stručnog usavršavanja u inostranstvu.

Ribe (20. februar – 20. mart)

Aspekti mladog Meseca u kući karijere sa vašim vladaocima Jupiterom i Neptunom, donose vam mogućnost dobijanja stipendije ili stručnog usavršavanja u inostranstvu.

Izvor: Novosti.rs

29/11/2016 16:51

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments