Horoskop za ponedeljak, 11. april 2016. godine

10/04/2016 21:00

Horoskop za ponedeljak, 11. april 2016. godine

Dnevni horoskop – ponedeljak, 11. april 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Konačno Vam izgleda kao da će se isplatiti sve što ste do sada radili, što Vas dodatno motiviše da radite još bolje i produktivnije.

Ljubav: Partner može loše protimačiti Vašu potrebu za samoćom. Slobodni pripadnici znaka uživaju u svoj pažnji koja im je poklonjena, ali ipak tragaju za nekom posebnom osobom.

Zdravlje: Potrebno Vam je više odmora i sna.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Do sada niste imali problema na poslu, ali je potrebno da malo ubrzate tempo rada kako biste postigli sve što Vas očekuje u narednom periodu.

Ljubav: U potpunosti ste posvećeni partneru i uživate u zajedničkim aktivnostima. Ako ste slobodni – imate potrebu za nekom avanturom kako biste razbili monotoniju.

Zdravlje: Skloni ste prolećnom umoru.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Trenutno niste zadovoljni ni poslom, ni statusom, ali niste u poziciji da birate. Bar ne još! Pomirite se sa tim i imajte strpljenja.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka nikako da shvate da je njihov potencijalni parnter neko koga već duže vreme znaju. U vezi vlada harmonija.

Zdravlje: Moguće glavobolje. Pijte više tečnosti.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Očekuje Vas poboljšanje na finansijskom planu. Ipak ovo nije najbolji period za nepotrebne rizike. Držite se plana.

Ljubav: Sumnjate u ono što Vam partner govori. Nemojte previše razmišljati o tome šta to sve moglo da znači – upravo je onako kako ste čuli.

Zdravlje: Izbegavajte jaku i začinjenu hranu.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Dobro bi Vam došla izolacija i rad u samoći, ali to trenutno sebi ne možete da priuštite. Ipak, pokušajte da se barem u mislima osamite na radnom mestu.

Ljubav:  Slobodni predstavnici znaka daju nejasne signale osobi koja ih privlači. Ako ste u vezi – imajte sluha za potrebe partnera.

Zdravlje: Potrebna Vam je relaksacija, ali više emotivna i psihička.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Iako imate kapacitet da budete baš Vi ta osoba koja će pokrenuti sve i držati konce, ipak to ne želite da uradite. Svesni ste da će Vas to previše iscrpeti, a to Vam sada ne treba.

Ljubav: Nemate potrebu da se dokazujete niti da nekoga šarmirate. Zauzeti predstavnici znaka imaju velike planove sa partnerom.

Zdravlje: Moguć bol u leđima. Budite aktivniji.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Trudite se da pomognete svima u svojoj okolini, što Vam oduzima puno vremena. Potrudite se da i svoje obaveze sredite na vreme, kako biste izbegli stres.

Ljubav: Voljena osoba nema previše razumevanja za Vaše loše raspoloženje. Slobodni pripadnici znaka uživaju u svojoj samoći.

Zdravlje: Popravite ishranu i pazite na imunitet.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: U skorijoj budućnosti očekujete poboljšanje na finansijskom planu. Ipak, nemojte se previše oslanjati na to – uvek može u poslednji momenat da se nešto promeni.

Ljubav: Neko Vam se udvara – pre nego što odbijete budite sigurni da je to prava odluka. Pripadnici znaka koji su u vezi uživaju u zajedničkim planovima.

Zdravlje: Osim iscrpljenosti – nemate nikakvih drugih problema.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Radite više nego što biste trebali i preuzimate tuđe obaveze. To što možete da sve postignete nije razlog da to zaista i radite. Usporite tempo.

Ljubav: Usrećuje Vas to što partneru uvek možete da se obratite za bilo šta. Ovakva sigurnost je ono čemu ste oduvek težili. Ako niste u vezi – imate problema sa izražavanjem osećanja jednoj osobi.

Zdravlje: Oduprite se negativnim uticajima.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: mate toliko ideja da jednostavno ne stižete sve ni da ih oblikujete, a kamoli da ih realizujete. Zapišite ih i čekajte odgovarajuće vreme kako biste ih pokrenuli.

Ljubav: Deluje Vam kao da je neka osoba iz prošlosti baš ono što Vam je potrebno. Ako ste u vezi uživate u svim blagodetima ljubavi sa partnerom.

Zdravlje: Potrebno Vam je više relaksacije i mira.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Nemate osećaj kao da napredujete, ali to je samo trenutno. Do sada je sve bilo kako ste planirali, nemate razloga ni sada da sumnjate.

Ljubav:  Osećate ljubomoru, iako niste sigurni da je osnovana. Slobodni pripadnici znaka mogu očekivati neki zanimljiv susret ili poziv.

Zdravlje: Čuvajte energiju za ostatak radne nedelje.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Sumnjate u neke svoje odluke, ali sada nema nazad. Nastavite sa tim što ste započeli i nadajte se da će rezultati biti zadovoljavajući. Ubuduće – napravite bolji plan!

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebali da preuzmu inicijativu – dok još imaju priliku za to. U vezi očekujete od partnera više pažnje i razumevanja – otvoreno to recite!

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.

 

10/04/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments