Horoskop za četvrtak, 28. april 2016. godine

27/04/2016 21:00

Horoskop za četvrtak, 28. april 2016. godine

Dnevni horoskop – četvrtak, 28. april 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Dodatna motivacija i želja za uspehom pomažu Vam da se snađete u različitim situacijama i da sve što ste isplanirali završite što pre.

Ljubav: Kada želite – Vi zaista možete da zablistate, što ne ostavlja ravnodušnim ni Vašeg partnera, koji Vam se iznova divi. Ako ste slobodni – očaraćete neku osobu koju ste nedavno upoznali.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Inače ste veoma praktični, što Vam u narednom periodu može doneti dosta uspeha. Okrenuti ste ka konkretnim ciljevima i materijalnom dobitku.

Ljubav: Budite umereniji i manje zahtevni u odnosu sa drugima. Partner to možda neće moći da istoleriše, zbog čega može doći i do konflikta.

Zdravlje: Poradite na svojoj psiho-fizičkoj ravnoteži.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Koliko god da želite da izbegnete svoje dužnosti, to danas jednostavno nećete uspeti! Prihvatite to – i latite se posla. Obaveze se neće ispuniti same!

Ljubav: Partner može loše protimačiti Vašu potrebu za samoćom. Slobodni pripadnici znaka uživaju u svoj pažnji koja im je poklonjena, ali ipak tragaju za nekom posebnom osobom.

Zdravlje: Moguć bol u leđima. Budite aktivniji.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Nemate osećaj kao da napredujete, ali to je samo trenutno. Do sada je sve bilo kako ste planirali, nemate razloga ni sada da sumnjate.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebali da preuzmu inicijativu – dok još imaju priliku za to. U vezi očekujete od partnera više pažnje i razumevanja – otvoreno to recite!

Zdravlje: Potrebna Vam je relaksacija, ali više emotivna i psihička.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: S obzirom na to da ste Vi odgovorni za posao koji obavljate i Vi i Vaši saradnici, potrudite se da postavite i svoja pravila, kako biste sve držali pod kontrolom.

Ljubav: Slobodni predstavnici znaka konačno osećaju napredak u odnosu sa nekom osobom. U vezi sve rešavate kompromisom.

Zdravlje: Dan završite uživanjem u društvu ljudi koje volite.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Ukoliko želite da budete još efikasniji i produktivniji potrebno je da budete bolje skoncentrisani na posao. Bolje iskoristite slobodno vreme za odmor.

Ljubav: Između Vas i partnera postoje ogromne razlike koje tek sada postaju problem. Pokušajte da situaciju rešite razgovorom.

Zdravlje: Potreban Vam je predah.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Svesni ste da postoji neko ko Vas sabotira, ali Vi tu ništa ne možete da uradite. Ostanite skoncentrisani na svoj posao i trudite se da ne pravite greške.

Ljubav: Sa partnerom ste sve bliži. Slobodni pripadnici znaka mogu sresti nekoga koga su iz očiglednih razloga izbegavali. Sada je vreme da razrešite probleme iz prošlosti kako biste mogli da nastavite.

Zdravlje: Nađite malo vremena i za rekreaciju i fizičke aktivosti – prijaće Vam.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Ne dozvolite da Vama manipulišu. Povucite se i sagledajte širu sliku. Neko iz tima nema poverenja u Vas.

Ljubav: Slobodni predstavnici znaka daju nejasne signale osobi koja ih privlači. Ako ste u vezi – imajte sluha za potrebe partnera.

Zdravlje: Bez većih promena ili problema. Dobro.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Obiman posao koji je pred Vama zahteva dodatno zalaganje, a Vi na to niste spremni. Zapitajte se – što ste uopšte prihvatili tu odgovornost?

Ljubav: Partner Vas iz dana u dan iznenađuje svojim postupcima. Svesni ste da se u potpunosti možete osloniti na njega. Ako ste sami – očekujte povratak neke osobe iz prošlosti.

Zdravlje: Promenite način ishrane – pokušajte sa dijetalnim namirnicama.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Svesni ste svojih kvaliteta i veština i ne brinete o poslu. Sve polako dolazi na svoje – baš onako kako ste planirali – što nije znak da bi trebalo da usporite tempo.

Ljubav: Neko Vam pruža dosta pažnje, što Vam prija iako niste zainteresovani. Partner ima potrebu da Vam objašnjava sve svoje postupke – nemojte biti toliko strogi.

Zdravlje: Dan završite potpunim opuštanjem u prijatnoj atmosferi.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Ukoliko osetite manjak koncentracije i energije – nemojte to sebi zamerati. Pokušajte da se fokusirate na samo jedan poslovni zadatak kako biste bili što produktivniji.

Ljubav: Partneru se čini da ste se udalji. Ako nemate razloga za takvo ponašanje, pokažite malo više interesovanja. Ako niste u vezi – propuštate signale koje Vam šalje neka osoba.

Zdravlje: Pokušajte da usmerite svoju energiju na nešto konkretnije.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: To što se u prethodnom periodu bili zaista vredni i uspešni – doneće Vam par dana neplaniranog odmora. Živećete od stare slave – ali ne zauvek. Nakon toga dolate neke nove obaveze.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka ne primećuju nečiju pažnju. Ako ste u vezi – imajte više razumevanja za partnera i dajte mu više podrške.

Zdravlje: Potrebno Vam je više opuštanja kako biste se napunili pozitivnom energijom.

 

27/04/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments