Horoskop za sredu, 11. maj 2016. godine

10/05/2016 21:00

Horoskop za sredu, 11. maj 2016. godine

Dnevni horoskop – sreda, 11. maj 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Svoje privatne probleme ostavite ispred kancelarije – nemojte dozvoliti da Vam to remeti dalji napredak i uspeh ka kome ste krenuli sigurnim koracima.

Ljubav: Sa partnerom konačno uspevate da rešite neki konflikt ili da se dogovorite oko nečega. Ako ste zainteresovani za osobu koja je zauzeta – preispitajte svoje svoje emocije i nemojte srljati.

Zdravlje: Osim iscrpljenosti – nemate nikakvih drugih problema.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Započeli ste period mirne atmosfere na poslu. Sve teče po planu, što Vam uliva dodatno samopouzdanje i mir kako biste bili još bolji u tome što radite.

Ljubav: Poslušajte svoj unutrašnji osećaj i flertujte. Ako imate partnera, očekuje Vas romantično veče puno lepih iznenađenja. Uživajte!

Zdravlje: Okružite se ljudima koje volite i uživajte!


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Konačno uspevate da vidite kraj svojim problemima i obavezama. Nećete uspeti da sakrijete zadovoljstvo svojim uspehom i činjenicom da ste bili u pravu.

Ljubav: Nešto iz prošlosti u velikoj meri utiče na Vaše emotivno stanje. Ne dozvolite da Vam to poremeti buduće planove.

Zdravlje: Moguć pad imuniteta, pojačajte unos vitamina.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Ponekad je potrebno da se prilagodite situaciji – što Vam trenutno teško pada. Ne može uvek biti sve kako ste planirali.

Ljubav: Vaša intuicija dolazi do izražaja. Lako prepoznajete tuđe namere, što Vam daje prednost prilikom odabira budućeg parntera. Ako ste u vezi – činite sve da usrećite parntera.

Zdravlje: Ne dozvolite da na Vas “pređe” nečiji negativan stav i loše raspoloženje.


LavLav (22. jul – 22. avgust)

Posao: Potrudite se da bolje razumete situaciju u kojoj se trenutno nalazite – vreme je da donesete neke poslovne odluke od kojih može zavisiti Vaš dalji uspeh i napredovanje.

Ljubav: U vezi se stvari odvijaju baš kako ste planirali i Vaši veliki planovi za partnerom konačno se ispunjavaju. Slobodne lavove očekuje zanimljivo poznanstvo – budite slobodniji i otvoreniji.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe prolaznog tipa. Pazite šta jedete.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: U narednom periodu možete se susresti sa različitim poteškoćama i preprekama. Potrebno je da znate kako da napravite kompromis, a da ne budete na gubitku.

Ljubav: U vezi je sve kako treba – konačno možete da se u potpunosti opustite i planirate nešto zajedno. Slobodni pripadnici znaka privlače pažnju mnogih – a na njima je da odluče ko im zaista prija.

Zdravlje: Pronađite više vremena za sebe i svoje hobije.


VagaVaga (23. septemar – 22. oktobar)

Posao: Nemojte čekati ili očekivati da će Vas svi podržati u Vašoj karijeri, ali to ne bi trebalo da Vas sputava ili natera da se predomišljate.

Ljubav: Isplanirajte neku lepu aktivnost sa voljenom osobom – prijaće vam. Ako ste sloboni – nemojte se ustručavati da pokažete naklonost.

Zdravlje: Spustite loptu i posvetite više vremena sebi.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Držite se svog posla i ne mešajte se u tuđe – dok Vam ne zatraže pomoć. Nametanje svoje stručnosti kod drugih izaziva odbojnost.

Ljubav: Ako ste u vezi – imajte sluha za potrebe partnera. Ako ste slobodni – očekuje Vas susret sa nekim koga ste nadavno upoznali.

Zdravlje: Potreban Vam je odmor, ali više emotivni i psihički nego fizički.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Vredno radite kako biste sve stigli na vreme i uradili posao bez stresa. Međutim, opterećuju Vas problemi drugih. Nemojte to dozvoliti.

Ljubav: Partner svu svoju pažnju posvećuje Vama, na šta možda niste navikli, ali priznajte da Vam prija i uživajte u tome. Slobodni pripadnici znaka se nalaze u poziciji da mogu da biraju.

Zdravlje: Unosite više tečnosti i vitamina kako biste sačuvali zdravlje.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Ponekad bi Vam više prijalo da radite sami, ali s obzirom na to da sada za to nemate priliku – potrudite se da budete tolerantniji i u boljoj komunikaciji sa saradnicima.

Ljubav: U vezi se sve odvija kako ste želeli, ali možete doživeti i neko prijatno iznenađenje. Slobodni pripadnici znaka mogu biti iznenađeni karakterom osobe koja im se dopala.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe prolaznog tipa.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Plan Vam je što pre da počnete sa realizacijom ideja koje imate, ali Vam to ne ide od ruke. Proverite u čemu je zaista problem i pokušajte to da rešite što pre.

Ljubav: U vezi ste pomalo rezervisani – pokažite više interesovanja za zajedničke aktivnosti sa partnerom. Slobodni pripadnici znaka preispituju neke svoje odluke iz prošlosti.

Zdravlje: Možda bi Vam prijala neka promena – razmislite o putovanju ili selidbi.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: U potpunosti ste zaokupirani poslom, zbog čega osećate dodatni pritisak. Izdržite još malo jer će nagrada biti baš ono što Vam je potrebno.

Ljubav: Sa partnerom ste u skladnoj vezi, a planovi koje ste pravili u poslednje vreme konačno se realizuju. Ako ste slobodni – na vidiku je strasna veza, iako veoma komplikovana.

Zdravlje: Više se opuštajte i radite ono što volite, a ne samo ono što morate.

10/05/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments