Horoskop za ponedeljak, 20. jun 2016. godine

19/06/2016 21:00

Horoskop za ponedeljak, 20. jun 2016. godine

Dnevni horoskop – ponedeljak, 20. jun 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Ponedeljak je odličan za pravljenje planova za ostatak nedelje, ali i za vredan rad – kako biste ostavili što manje posla za naredne dane.

Ljubav: Partneru se Vaša preokupiranost poslom može učiniti kao nezainteresovanost. Najbolje bi bilo da posao ostavite u kancelariji! Ako ste slobodni – očekuje Vas susret sa nekim koga ste nadavno upoznali.

Zdravlje: Danas su Vam stopala slaba tačka.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Nađite lakši način da rešite svoje poslovne probleme, posavetujte se sa nekim i prihvatite pomoć. Ne morate uvek sve sami da uradite.

Ljubav: Vaše promenljivo raspoloženje utiče u velikoj meri na partnera i na celokupnu Vašu vezu. Ako ste sami – ne dozvolite nikome da manipuliše Vama.

Zdravlje: Mogući problemi sa pritiskom.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Nemojte da mislite da će se Vaši finansijski ili poslovni problemi rešiti sami od sebe. Potrebno je više truda, ali i vere u sebe – jer Vi to možete, samo ako želite!

Ljubav: Posvećeni ste parnteru i prilagođavate mu se. Ako ste slobodni – na vidiku je strasna veza, iako veoma komplikovana.

Zdravlje: Ne dozvolite da Vas ponedeljak deprimira.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Puni ste radnog elena i stalno sebi zadajete neke nove zadatke. Ovo je odličan period za Vaš lični, ali i profesionalni napredak i razvoj!

Ljubav: Partneru je potrebna Vaša podrška, a ne kritika. Ako ste sami – uživate u društvu neke osobe prema kojoj ipak nešto osećate.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Ako ste u mogućnosti da birate – poslušajte savet nekoga ko ima više iskustva ili je bolje upoznat sa tim poslom. Poštedite sebe nepotrebnog stresa.

Ljubav: Prijatno veče u zagrljaju partnera je ono o čemu maštate ceo dan. Slobodni pripadnici znaka imaju potrebu za upoznavanjem novih ljudi.

Zdravlje: Unosite više tečnosti i vitamina kako biste sačuvali imunitet.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Rad u timu nije uvek tako lak kao što se čini. Potrudite se da među vama postoji bolja komunikacija kako nerazumevanje ne bi škodilo poslu.

Ljubav: Partner svu svoju pažnju posvećuje Vama, na šta možda niste navikli, ali priznajte da Vam prija i uživajte u tome. Slobodni pripadnici znaka se nalaze u poziciji da mogu da biraju.

Zdravlje: Vreme je da obratite više pažnje na ishranu.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Postajete zabrinuti za svoju finansijsku situaciju. Nemojte gubiti nadu da će Vam se isplatiti nešto na čemu radite ili što planirate da započete.

Ljubav: Primećujete pažnju nekoga kome se dopadate već neko vreme. Razmislite koji je Vaš sledeći korak. U vezi vlada harmonija.

Zdravlje: Mogući problemi sa pritiskom.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: U narednom periodu možete se susresti sa različitim poteškoćama i preprekama. Potrebno je da znate kako da napravite kompromis, a da ne budete na gubitku.

Ljubav: Vaše promenljivo raspoloženje utiče u velikoj meri na partnera i na celokupnu Vašu vezu. Ako ste sami – ne dozvolite nikome da manipuliše Vama.

Zdravlje: Potrebna Vam je pshihička ravnoteža i izvor pozitivne energije.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Ukoliko želite da napredujete, morate poboljšati svoj odnos sa partnerima i saradnicima. Potrebna Vam je nova strategija, koja bi mogla uključivati i timski rad.

Ljubav: Ukoliko ste u bilo kakvoj emotivnoj dilemi, vreme je da se malo distancirate od svega i dobro razmislite. Odgovor je u Vama.

Zdravlje: Pronađite najbolji način da iskoristite pozitivnu energiju koju akumulirate.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Nesuglasice koje imate sa svojim poslovnim saradnicima ili kolegama rešite na razuman način, iako to može biti malo teže. Nemojte se stresirati, sve će biti u redu.

Ljubav: Veza je odnos na kom se mora raditi i Vi to najbolje znate, a Vaš partner kao da to ne shvata. Ako ste slobodni – uživate u nečijoj pažnji, ali ne želite ništa više od toga.

Zdravlje: Čuvajte energiju za važne stvari, nemojte je rasipati.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Postoji mogućnost za neki dodatni posao, koji Vam može oduzeti dosta slobodnog vremena. Međutim, ukoliko ste spremni na to – možete imati mnogo više od finansijske koristi.

Ljubav: Osećate emotivnu stabilost, što Vam daje dodatno samopouzdanje u vezi. Ako ste slobodni – probajte da nađete drugačiji način da privučete nečiju pažnju, jer ovako ne uspevate.

Zdravlje: Potrebno Vam je više odmora i sna.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Pripazite na finansije – novac Vam nekako samo klizi iz ruku. Iako na poslu imate sve više obaveza – još uvek sve držite pod kontrolom.

Ljubav: Vaša impulsivnost s vremena na vreme pravi bespotrebnu tenziju u vezi. Ako ste sami – prijatelji pokušavaju da Vam pronađu savršenog partnera, ali im Vi u tome ni malo ne pomažete.

Zdravlje: Mogući prolazni problemi sa stomakom.

19/06/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments