Mars donosi period šokantnih saznanja i iznenađenja!

29/06/2016 15:37

Mars donosi period šokantnih saznanja i iznenađenja!

Mars, planeta akcije, seksualnosti i energije od 29. juna prelazi preko znaka Škorpije i na putu ka Strelcu obrazuje izazovan aspekt sa Uranom.

Ovaj period obeležiće šokantna saznanja, ljubomorne scene zbog partnerove posesivnosti, kao i lošije finansijske okolnosti – za one koji ne brinu dovoljno o svom novcu. Mars u Škorpiji upozorava i na moguće probleme sa reproduktivnim organima, prostatom, zubima.

Posebno će uticaj Marsa osetiti Ovnovi, Jarčevi, Škorpije i Vodolije, ali će uticaj ove planete biti znatno povećan i kod pripadnika ostalih horoskopskih znakova.

Evo na koji način će Mars uticati na horoskopske znake:


ovan

Ovan (21. mart – 20. april)

Mars je vladalac ovog znaka, a u narednom periodu prelazi preko osme kuće gde je u sprezi sa Uranom. Ovo pripadnicima znaka Ovan mogu doneti strastveni susret sa prilično samovoljnom i dominantnom osobom, zbog čije posesivnosti možete očekivati i ljubomorne scene.


bikBik (21. april – 20. maj)

U narednom periodu Mars prelazi preko astrološke kuće ljubavi svim Bikovima. Međutim, upravo uticaj Marsa može dovesti do lošije komunikacije sa partnerom, a ukoliko ste slobodni možete upoznati atraktivnu ali zauzetu osobu, koja će vas zaintrigirati.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Planeta akcije i posla – Mars pod uticajem Urana u šestoj astrološkoj kući upozorava da obratite malo više pažnje na svoj odnos sa saradnicima i kolegama.


rakRak (21. jun – 22. jul)

Mars Rakovima u narednom periodu može doneti neočekivana saznanja, koja bi mogla da ih šokiraju – najblaže rečeno – a vezana su za neku Škorpiju ili Ribu. Ukoliko ste u romantičnoj vezi sa pripadnicima ovih znaka, otkriće bi moglo biti vezano za njihovu prošlost.


lavLav (23. jul – 22. avgust)

Lavovi bi u narednom periodu trebalo da pokušaju da izbegnu rasprave sa partnerom, kao i bilo koju vrstu rizičke finansijske transakcije. Mars u četvrtom astrološkom polju u inkonjukciji sa Uranom u vatrenom Ovnu utiče negativno na ljubav i finansije.


devicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Zbog uticaja Marsa u vašem trećem astrološkom polju i Urana u Ovnu. postoji mogućnost da zajednički put sa partnerom može da bude odložen ili doveden u pitanje. Naravno, ovo nije razlog da ne nastavite sa planovima i uradite sve što je do vas da se to i realizuje.


vagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Mars – vladalac vaše astrološke kuće partnerskih odnosa u kući posla i ljubavi donosi vam idvaranje harizmatičke osobe koju ste već upoznali preko posla.


skorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

S obzirom na to da je Mars – planeta akcije i seksualnosti u vašem znaku – vi jednostavno ne možete ostati neprimećeni. Poželjno bi bilo da odete kod zubara.


strelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Mars je u vašem znaku u 12. astrološkoj kući, što nagoveštava mogućnost ulaska u turbolentnu vezu sa osobom koja živi u inostranstvu.


jaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Vama Mars u 11. astrološkom polju donosi moguće poznanstvo sa ambicioznom, ali vrlo napornom osobom, čija će vas prošlost šokirati.


vodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

U vašem znaku Mars se nalazi u kući karijere i u Uranu koji vlada vašom kućom mentalnog stanja, zbog čega ćete morati da uložite dodatan trud kako biste sačuvali svoju poziciju na poslu.


ribeRibe (20. februar – 20. mart)

Mars je u vašem devetom astrološkom polju u inkonjukciji sa Uranom u polu posla i ljubavi, što vam može najaviti strastven susret sa osobom koja će vas u potpunosti oduševiti.


 

 

29/06/2016 15:37

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments