Horoskop za utorak, 12. april 2016. godine

11/04/2016 21:00

Horoskop za utorak, 12. april 2016. godine

Dnevni horoskop – utorak, 12. april 2016. godine

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Koliko god da želite da izbegnete svoje dužnosti, to danas jednostavno nećete uspeti! Prihvatite to – i latite se posla. Obaveze se neće ispuniti same!

Ljubav: Pokušajte da u vezi sve probleme rešite razgovorom, nemojte biti tvrdoglavi. Slobodni pripadnici mogu očekivati neke lepe vesti ili promene!

Zdravlje: Moguća prehlada.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Mogući su nesporazumi sa nekim saradnicima. Potrudite se da to što pre rešite, kako se ne bi odrazilo na Vaš posao.

Ljubav: Partneru se čini da ste se udalji. Ako nemate razloga za takvo ponašanje, pokažite malo više interesovanja. Ako niste u vezi – propuštate signale koje Vam šalje neka osoba.

Zdravlje: Negativno razmišljanje i negativni stavovi samo crpe Vašu životnu eneriju.


blizanciBlizanci (21. maj – 20 jun)

Posao: Ukoliko osetite manjak koncentracije i energije – nemojte to sebi zamerati. Pokušajte da se fokusirate na samo jedan poslovni zadatak kako biste bili što produktivniji.

Ljubav: Budite umereniji i manje zahtevni u odnosu sa drugima. Partner to možda neće moći da istoleriše, zbog čega može doći i do konflikta.

Zdravlje: Potrebno Vam je više opuštanja kako biste se napunili pozitivnom energijom.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Očekuje Vas novo ili poučno iskustvo u poslovnog saradnji. Budite pozitivni kako biste što bolje iskoristili situaciju u kojoj ste se našli.

Ljubav: Prati Vas romantično raspoloženje, zbog čega ćete posebno uživati u partnerovom društvu. Ako ste slobodni – sa nekom osobom možete uživati u večernjim satima.

Zdravlje: Sačuvajte pozitivnu energiju i dobro raspoloženje.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Inače ste veoma praktični, što Vam u narednom periodu može doneti dosta uspeha. Okrenuti ste ka konkretnim ciljevima i materijalnom dobitku.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo konačno da se prepuste svojim željama i pokušaju da ih ostvare. Ako ste u vezi – izbegavajte konflikt sa partnerom, kako to ne bi eskaliralo u nešto veće.

Zdravlje: Poradite na svojoj psiho-fizičkoj ravnoteži.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Postajete zabrinuti za svoju finansijsku situaciju. Nemojte gubiti nadu da će Vam se isplatiti nešto na čemu radite ili što planirate da započete.

Ljubav: Zapitajte se da li je Vaše mišljenje o nekoj osobi dovoljno objektivno ili ste u zabludi? Ako ste u vezi – nemojte zapostavljati partnera i isključivati ga iz svojih planova.

Zdravlje: Pokušajte da usmerite svoju energiju na nešto konkretnije.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Dodatna motivacija i želja za uspehom pomažu Vam da se snađete u različitim situacijama i da sve što ste isplanirali završite što pre.

Ljubav: Ako ste slobodni – postoji mogućnost da ćete obnoviti neke kontakte iz prošlosti. Vage u vezi uživaju u zajedničkim aktivnostima i planovima sa partnerom.

Zdravlje: Nađite vremena za svoj hobi i usmerite svoju kreativnu energiju u nešto u čemu zaista uživate.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: To što se u prethodnom periodu bili zaista vredni i uspešni – doneće Vam par dana neplaniranog odmora. Živećete od stare slave – ali ne zauvek. Nakon toga dolate neke nove obaveze.

Ljubav: Neko je posebno zainteresovan za Vas – što Vam naravno prija. Sa partnerom se razumete bolje nego ikad i konačno osećate da napredujete.

Zdravlje: Iskoristite vreme koje imate za uživanje u društvu voljenih osoba.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Konačno ste neke poslovne obavez doveli do kraja. Presrećni ste i dodatno motivisani da radite na sebi i na svom razvoju kako biste bili još uspešniji u naprednom periodu.

Ljubav: Kada želite – Vi zaista možete da zablista, što ne ostavlja ravnodušnim ni Vašeg partnera, koji Vam se iznova divi. Ako ste slobodni – očaraćete neku osobu koju ste nedavno upoznali.

Zdravlje: Unosite više vitamina i tečnosti.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Pronađite način da svoj posao završite što bolje bez mnogo priče. Postoje neke situacije u kojima ćete morati pokazati svoju toleranciju, kako biste izbegli konflikt sa saradnicima.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka ne primećuju nečiju pažnju. Ako ste u vezi – imajte više razumevanja za partnera i dajte mu više podrške.

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije i više se opuštajte.


VodolijaVodolija (20. janaur – 19. februar)

Posao: Ako se fizički ne osećate dobro – nemojte se forsirati, samo ćete pogoršati situaciju. Ako je problem u motivaciji – pokušajte da sagledate širu sliku i prisetite se konačnog cilja.

Ljubav: Partneru nedostajete – pronađite više vremena za zajedničke aktivnosti. Ako ste slobodni – nemojte da Vam posao bude izgovor što nemate hrabrosti da izađete i upoznate nekoga.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Vi ste po prirodi odgovorni i često sebe izlažete prevelikom naporu i stresu. Nađite način da se odmorite i relaksirate, kako ne biste ugrozili svoje zdravlje zbog poslovnih obaveza.

Ljubav: Nalazite se u emotivnom zanosu. Prema partneru ste posebno pažljivi, a ako ste slobodni – neko novo poznanstvo bi moglo da izraste u nešto više.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.

 

11/04/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments