Horoskop za nedelju, 19. mart 2017. godine

18/03/2017 21:00

Horoskop za nedelju, 19. mart 2017. godine

Dnevni horoskop – nedelja, 19. mart 2017. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Odlaganjem obaveza nećete ništa postići – a vremenom će Vam biti sve teže da se pokrenete i da se vratite u tempo rada koji ste imali ranije, a koji Vam je potreban kako biste postigli sve što želite.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi mogli bi češće da sa voljenom osobom kroz kompromis donose odluke, umesto da stvari uzimaju u svoje ruke. Ako ste slobodni – nemojte da se trudite previše oko osobe koju još uvek ni ne poznajete dobro.

Zdravlje: Moguća glavobolja (pokušajte da pijete više vode).


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Za dalji napredak u karijeri potrebno je da imate više samopouzdanja i pozitivnije gledanje na stvari. Fokusirajte se na ono što je dobro u poslu kojim se (trenutno) bavite.

Ljubav: Ako niste spremni za dublju raspravu oko nekih važnih pitanja u vezi – nemojte ni potezati neka pitanja. Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da se zaleću u nešto ozbiljnje ukoliko nisu spremni.

Zdravlje: Pokušajte da promenite način ishrane i uvedete neke zdravije navike u svakodnevicu.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Pokušajte da nađete način da izbegnete dodatne pritiske na poslu koji mogu dovesti do nepotrebnog izlaganja stresu. Naučite da delegirate i da svoje obaveze obavaljate prema prioritetima.

Ljubav: Loša komunikacija sa voljenom osobom može biti posledica nekih spoljnih uticaja – nemojte to shvatati previše lično i pokušajte da ublažite situaciju. Ako ste slobodni – moguć je neki zanimljiv susret.

Zdravlje: Bolje isplanirajte svoje slobodno vreme, pogotovo ako ga nemate previše.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Jedno je raditi u timu, a drugo oslanjati se na druge kada je potrebno da uradite svoj deo posla. Ukoliko želite da Vas u poslovnom okruženju shvate ozbiljno – trebalo bi da pokažete viši nivo profesionalizma.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi bi trebalo da češće iniciraju zajedničke aktivnosti sa voljenom osobom. Ako ste slobodni – dajte do znanja osobi koja Vam se dopada kakve su Vam namere.

Zdravlje: Unosite više vitamina kako biste održali imunitet jakim.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Pre nego što napravite plan za dalje, najbolje bi bilo da pozavršavate svoje dosadašnje poslove kako biste mogli rasterećenije i sa više slobodnog vremena da se posvetite novim obavezama.

Ljubav: Potrudite se da svojim ponašanjem ne date nekome lažnu nadu ili da se ne poigravate tuđim osećanjima. Ako ste u vezi – poradite na boljoj komunikaciji sa voljenom osobom.

Zdravlje: Osim hroničnog umora – sve je u redu.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Multitasking nije primenljiv baš u svim situacijama. Pripazite se da zbog velikog broja obaveza i poslova koje imate ne propustite neku priliku za napredovanje ili ne uradite nešto što je bilo krucijalno za Vaš uspeh.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi da budu koncizniji u razgovoru sa voljenom osobom kako ne bi došlo do nekih nesporazuma. Ako ste slobodni – pružite priliku nekom novom poznanstvu da se možda razvije u nešto više.

Zdravlje: Trebalo bi više da šetate i odmarate.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Ako Vam nedostaje motivacije ili entuzijazma za rad – prisetite se svojih ciljeva i početnog uzbuđenja. Ne bi trebalo ni samopouzdanja da Vam fali – jer da niste sposobni ne biste stigli tu gde ste trenutno.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da se malo više potrude oko osobe za koju su zainteresovani ako žele da je osvoje. Ako ste u vezi – nemojte isključivati voljenu osobu iz planova za budućnost.

Zdravlje: Možda bi trebalo da proverite svoje zdravlje i obavite neki rutinski pregled.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Prihvatite neke kritike ili komentare na svoj rad ukoliko želite da napredujete i unapredite svoj položaj. Važno je da ne zaboravite da je to samo posao i da ne bi trebalo da te kritike shvatate lično.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo dobro da razmisle o novoj vezi i da preispitaju svoje emocije. Ako ste u vezi – pripazite da ne kažete nešto što ne mislite u afektu ili zbog nervoze.

Zdravlje: Dobro se osećate.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Kako biste stvorili jasniju sliku o svojoj karijeri – trebalo bi da objektivnije sagledate trenutnu situaciju i uticaje poslovnog okruženja na ono što radite. Tako ćete moći lakše i bolje da planirate budućnost.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi da pronađu način da malo osveže vezu i poprave odnos sa voljenom osobom. Ako ste slobodni – budite malo opušteniji i spontaniji, pogotovo u većem društvu.

Zdravlje: Dodatna fizička aktivnost bi Vam dobro došla.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Dodatne obaveze i dodatni poslovi doneće Vam i dodatnu zaradu, ali na to bi trebalo da pristanete samo ako imate dovoljno vremena i ako zbog toga neće trpeti nijedna obaveza koja bi trebalo da Vam bude prioritetna.

Ljubav: Ako ste slobodni – trebalo bi da preuzmete stvari u svoje ruke i preokrenete situaciju u svoju korist. Ako ste u vezi – nemojte biti previše strogi prema voljenoj osobi, već imajte više razumevanja.

Zdravlje: Potrebno Vam je više relaksacije i razonode kako biste se opustili.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Komplikacije na poslu možete očekivati pogotovo ako radite sa više ljudi ili Vaš uspeh i napredak zavisi od više ljudi. Potrudite se da održite zadovoljavajući nivo profesionalnosti kako u radu tako i u ponašanju.

Ljubav: Ako želite da promenite svoj slobodni status trebalo bi da se malo aktivirate u društvenom životu i proširite krug društva jer je to jedan od najboljih načina da upoznate nekoga zanimljivog. Ako ste u vezi – uživajte u zajedničkom vremenu.

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Trebalo bi da budete malo odvažniji kada je u pitanju donošenje nekih odluka na dnevnom nivou – i nemojte vreme trošiti na manje važne obaveze ili na nešto što možete prepustiti i drugima.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da konačno prošlost ostave za sobom i okrenu se nekim novim poznanstvima. Ako ste u vezi – budite iskreni prema partneru/partnerki i iskažite svoje stavove i mišljenja, ali i potrebe.

Zdravlje: Potrebno Vam je više sna i kvalitetnog odmora.

18/03/2017 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments