Horoskop za nedelju, 1. maj 2016. godine

30/04/2016 21:00

Horoskop za nedelju, 1. maj 2016. godine

Dnevni horoskop – nedelja, 1. maj 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Period koji je pred Vama predstavlja neku vrstu prekretnice. Nemojte se sada zaustavljati – cilj Vam je sve bliže, a uspeh je sve izvesniji.

Ljubav: Svo svoje slobodno vreme posvećujete partneru. Vaše nedeljne aktivnosti postale su neka vrsta rituala. Ako ste sami – posvetite više vremena prijateljima i druženju.

Zdravlje: Uživajte u društvu dragih i voljenih ljudi!


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Uspevate da “isterate” pravdu i ispunite sve svoje planove – bez obzira na to koliko je delovalo nemoguće i koliko su svi mislili da nećete uspeti.

Ljubav: Zaboravite na sve poteškoće i probleme – i uživajte u idiličnoj atmosferi sa voljenom osobom. Slobodni pripadnici znaka ne mogu da sakriju svoju zaljubljenost – proleće i jeste vreme za početak velikih ljubavi!

Zdravlje: Svojim pozitivnim stavom i raspoloženjem obasipate sve oko sebe!


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Znate da ćete posao uraditi na vreme i kako treba – dajte sebi malo odušta i rasterećeno uživajte u pratničnim danima.

Ljubav: Partner i porodica su Vam na prvom mestu. Ako niste u vezi – možete očekivati neki zanimljiv poziv koji ste priželjkivali duže vreme.

Zdravlje: Najbolja borba protiv stresa je prijatna atmosfera i društvo voljenih ljudi.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Nemojte dozvoliti da Vas poslovni problemi udalje od cilja koji ste sebi postavili. Neko od prijatelja ili saradnika će Vam biti od velike pomoći u narednom periodu.

Ljubav: Ako ste slobodni – iskoristite ovaj period za upoznavanje, postoji šansa da sretnete nekoga posebnog. U vezi vlada harmonija!

Zdravlje: Dobrog ste zdravlja.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Možete mirno i bez stresa da posmatrate rezultate svog dosadašnjeg rada. Nemojte prikrivati zadovoljstvo i biti lažno skromni!

Ljubav: Uzajamno poverenje i podrška je ono što krasi Vašu vezu. Uživajte u periodu harmonije sa partnerom. Ako se sami – može doći do nenadano brzog razvoja događaja – ako su emocije obostrane.

Zdravlje: Ne dozvolite da Vam išta kvari raspoloženje i trenutke uživanje.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Predah će Vam doneti novu energiju i motivaciju, kao i novi ugao gledanja na probleme za koje sada možda mislite da su nerešivi.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi uživaju u zajedničkim planovima. Ako niste u vezi – imate problema sa izražavanjem osećanja jednoj osobi.

Zdravlje: Opuštajte se i provodite svoje slobodno vreme onako kako najviše volite.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Za sada se sve odvija onako kako ste planirali. Budite strpljivi – i rezultati će biti očigledni. Pokušajte da unapredite neke svoje veštine ili znanja.

Ljubav: Privlačite svu pažnju gde god da se pojavite. Sada je pravo vreme za donošenje nekih važnih odluka u vezi ili za pravljenje nekih planova.

Zdravlje: Čuvajte svoju energiju i dobro raspoloženje za ljude koje volite!


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Puni ste inspiracije i motivisani ste da radite. Iskoristite taj radni elan za poslove koji Vam mogu doneti veću zaradu ili veći uspeh.

Ljubav: Srećni ste zbog činjenice da partneru uvek možete da se obratite – takvoj sigurnosti ste oduvek težili. Ako ste slobodni – nemojte se usručavati da pokažete svoja osećanja.

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Ako ste nedavno započeli neki posao – sada je odlično vreme za sabiranje dosadašnjih uspeha i pravljenje planova za naredni period.

Ljubav: Vaša intuicija dolazi do izražaja. Lako prepoznajete tuđe namere, što Vam daje prednost prilikom odabira budućeg parntera. Ako ste u vezi – činite sve da usrećite parntera.

Zdravlje: Ne rasipajte svoju energiju na nevažne stvari ili ljude.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Dan pred Vama je ispunjen pozitivnim komentarima na Vaš rad, što Vam posebno znači. Imate sve više motivacije što pozitivno utiče na posao.

Ljubav: Ako ste slobodni – možete očekivati da Vam poznanstvo sa nekom osobom donese više od prijateljstva. U vezi uživate u zajedničkim aktivnostima i planovima.

Zdravlje: Puni ste energije koju prenosite na druge ljude.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Do sada ste pokazali da možete da postignete sve što se naumili. U narednom periodu možete malo odahnuti i pripremati se za nove radne pobede!

Ljubav: Partner se trudi da Vam udovolji, a zajedničko vreme provodite u apsolutnoj harmoniji. Ako niste u vezi – preuzmite inicijativu, sada je pravo vreme za to!

Zdravlje: Prosto zračite pozitivnošću. Zadržite taj stavi i posle vikenda.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Imajte više samopouzdanja i nemojte biti skromni. Vašom zaslugom su se desili mnogi uspesi u prethodnom periodu – sada je vreme da zasluženo ubirate plodove toga.

Ljubav: Sa partnerom imate odličnu komunikaciju i zajedno ste tim iz snova! Slobodni pripadnici znaka bi trebalo više da se oslone na svoju intuiciju kada je neka osoba u pitanju.

Zdravlje: Dan provedite sa osobama koje volite.

30/04/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments