Horoskop za utorak, 27. septembar 2016. godine

26/09/2016 21:00

Horoskop za utorak, 27. septembar 2016. godine

Dnevni horoskop – utorak, 27. septembar 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Pred Vama je potpuno nov poslovni period koji će doneti mnogo dobrih vesti i prilika za napredak, dok će nezaposleni konačno uspeti da pronađu posao kakav su priželjkivali.

Ljubav: Ako ste u vezi – pripazite se ljubomornih ispada i scena koje Vam mogu ugroziti vezu. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da imaju više samopouzdanja ako žele da osvoje osobu za koju su zainteresovani.

Zdravlje: Hroničan umor može izazvati niz zdravstvenih problema, zato je najbolje da se više odmarate.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Nagomilani pritisak koji osećate zbog eikog broja obaveza na poslu samo Vam otežavaju rešavanje tih problema. Ako Vam je potrebna pomoć – trebalo bi da je zatražite od nekoga ko je malo stručniji ili iskusniji.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi ne bi trebalo da paniče zbog problema pred kojima se nalaze sa voljenom osobom jer će se sve ubrzo razrešiti. Ako ste slobodni – ne čekajte više ni trenutak i napravite prvi korak.

Zdravlje: Mogući problemi sa sinusima ili prehlada.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Ako ste do sada uradili sve što ste mogli i na najbolji mogući način – sada je vreme da pustite da se stvari odvijaju svojim tokom. Ovo će Vam dati malo vremena za odmor, ali i za planiranje novih obaveza.

Ljubav: Bez obzira na to u kakvom ste ljubavnom statusu – postoji mogućnost produbljivanja i ojačavanja odnosa sa voljenom ili osobom za koju ste zainteresovani, što predstavlja veliki korak napred.

Zdravlje: Glavobolja može biti posledica manjka sna ili problema sa vidom – to bi trebalo proveriti.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Pred Vama su poslovna rešenja koja ste očekivali, kao i nove poslovne prilike, projekti i kontakti kojima ste se nadali. Iako će Vas na momenat preplaviti obaveze – ishod svega će biti više nego zadovoljavajuć.

Ljubav: Pokušajte da pojednostavite odnos sa voljenom osobom i da u narednom periodu ne započinjete neke rasprave. Ako ste slobodni – nemojte više sakrivati emocije i budite iskreni kako prema sebi, tako i prema osobi za koju ste zainteresovani.

Zdravlje: Ako želite da vidite efekte zdravih navika koje ste uveli u život – morate biti istrajniji i imati više strpljenja.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Pogrešne procene i potezi u poslu ponekad mogu biti veoma “skupi”, što ste se sigurno do sada i sami uverili. Zato – nemojte biti nepromišljeni jer biste ovaj put mogli da izgubite više od poslovne prilike ili prilike za dodatnu zaradu.

Ljubav: Ako zaista želite da krenete dalje i date sebi priliku da se zaljubite i započnete ozbiljnu vezu – vreme je da prošlost ostavite iza sebe. Ako ste već u vezi – nemojte se vraćati na neke stare konflikte sa voljenom osobom.

Zdravlje: Mogući problemi sa stomakom – ako je u pitanju varenje, pripazite na ishranu.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Svesni ste da je ponekad potrebno nešto i žrtvovati zarad napretka i uspeha u poslu, samo je pitanje da li je uvek vredno ono što ste žrtvovali za ono što time dobijate – a na Vama je da na to odgovorite.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka ipak imaju veoma turbolentan ljubavni život – iz čega može nastati i nešto ozbiljnije. Ako ste u vezi – imajte više poverenja u voljenu osobu i pokušajte ad svoju ljubomoru nekako sputate.

Zdravlje: Apatija i nesanica mogu biti posledica stresa.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Pred Vama su događaji koji iziskuju više strpljenja, ali i koncentracije. Veoma je važno da se posvetite svom poslu i budete u potpunosti “prisutni” u svakom momentu – naravno, ako želite da napredujete.

Ljubav: Za ljubav se nikako ne možete pripremiti – jer se ona uvek dešava iznenada, zbog čega ne bi trebalo da očajavate. Ako ste u vezi – pojačana je romantika i strast, a vaša veza je kao što je bila na samom početku – uživajte u tome!

Zdravlje: Najbolji način da se zaštitite od bolesti i prehlade jeste da odravate imunitet jakim.


SkorpijaŠkorpija (23. okotbar – 22. novembar)

Posao: Ako želite da Vam se dogodi nešto bolje na poslovnom planu – vreme je da poradite na određenim veštinama koje ste ili zapostavili ili jednostavno niste dovoljno usavršili. To je najsigurni put do napretka i uspeha.

Ljubav: Sa partnerom imate lošiju komunikaciju – zbog čega je potrebno da budete otvoreniji i rešite to zajedno. Ako ste slobodni – nemojte odustajati od ideje da postoji neko ko je savršen za Vas i pristajati na išta manje od toga.

Zdravlje: Unosite više vitamina.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: U ovom trenutku najkorisnije bi Vam bilo da se saberete, napravite novi plan i organizujete kako svoje misli, tako i obaveze koje su pred Vama. Ako Vam je potrebna pomoć – nemojte se ustručavati da je tražite.

Ljubav: Kada su emocije u pitanju – ne možete praviti nikakve planove, zato je najbolje da pustite da se stvari odvijaju spontano – pogotovo ako ste slobodni ili u novoj vezi.

Zdravlje: Potrebno Vam je više opuštanja – pronađite hobi koji Vas opušta i relaksira.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Ako razmišljate o novim poslovima ili dodatnoj zaradi – pred Vama je period u kom će sreća biti na Vašoj strani. Dobra komunikacija sa ljudima, pozitivno razmišljanje, ali i samopouzdanje je ono što će Vam sigurno pomoći.

Ljubav: Ako ste u vezi – odnos sa partnerom je veoma naglašen, kao i problemi ili odluke koje su pred vama, a koje ćete sigurno rešiti ukoliko budete budete timski radili. Slobodni pripadnici znaka očekuju previše od nedavnog poznanstva.

Zdravlje: Mogući bolovi u kostima i zglobovima – više se odmarajte i unosite dovoljno magnezijuma i vitamina kroz ishranu ili dodatke ishrani.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Poslovi koje ste ostavili za kasnije ne bi trebalo da Vam se u potpunosti izgube iz vida. Ako želite da napredujete potrebno je da rešite sve zaostale obaveze, jer će novih biti još više.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka šalju nejasne signale osobi za koju su zainteresovani. Ako ste u vezi – uživajte u periodu apsolutne harmonije i ljubavi sa voljenom osobom.

Zdravlje: Posvetite više vremena svojim hobijima i stvarima u kojima uživate.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Do sada ste više puna imali priliku da se uverite da je najbolje da se oslonite na svoje veštine i posvetite više vremena svojim obavezama – nego da prepustite nekome da to uradi umesto Vas. Da li je problem u Vama ili u drugima?

Ljubav: Ako želite da sa partnerom/partnerkom razrešite neke probleme koji vas duže vreme proganjaju – morate biti spremni na kompromis. Ako ste sami – nemojte da sumnjate u svoje kvalitete zbog nečijeg odbijanja.

Zdravlje: Slobodno vreme provedite u društvu voljenih ljudi.

26/09/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments