Horoskop za petak, 8. april 2016. godine

07/04/2016 21:00

Horoskop za petak, 8. april 2016. godine

Dnevni horoskop – petak, 8. april 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Na Vama je da odlučite kakva će Vaša uloga u poslu biti. Ako ste spremni na dodatne odgovornosti – možete baš Vi biti osoba koja će pokrenuti posao i držati konce u svojim rukama.

Ljubav: Dopada Vam se osoba za koju niste sigurni da je uopšte dobra za Vas. Pripadnici znaka koji su u vezi osećaju se zapostavljeno, iako to nije slučaj.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: To što možete ne znači da morate. Budite slobodni da odbijete dodatne obaveze, jer neko samo pokušava da Vas iskoristi. Držite do sebe.

Ljubav: U Vaš život se vraća neko iz prošlosti, ali ovo možda nije najbolji trenutak da započinjete nešto ozbilno, bar ne odmah. Uživate u to malo zajedničkog vremena sa partnerom.

Zdravlje: Jedan deo zdravlja je i pravilan san. Ne uskraćujte to sebi.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Sve češće radite više nego što bi trebalo – niste dužni da Vi ispravljate tuđe greške i obavljate sve što drugi nisu stigli.

Ljubav: Pokušajte da ne inicirate svađu i raspravu sa partnerom, izbegavajte problematičke teme i uživajte u zajedničkom vremenu.

Zdravlje: Potrebno Vam je malo više fizičke aktivnosti.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Iako Vam neko upućuje konstantne kritike na Vaš rad – nemojte da se osećate loše. To nije ništa lično, a postoji nešto što se zove – različito mišljenje!

Ljubav: Različita interesovanja dovode do toga da sa partnerom ne možete da napravite zajednički plan. Kompromisi su stub svake veze. Slobodni rakovi uživaju u svoj statusu.

Zdravlje: Mogući problemi u vratu i gornjem delu kičme. Više se odmarajte.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Imate potrebu da nametnete svoja pravila, ali ne znate kako to da uradite. Imajte više hrabrosti da napravite taj korak koji može sve promeniti – u Vašu korist.

Ljubav: Voljena osoba je uvek tu da Vam pomogne, imajte više poverenja u partnera. Ako ste sami – razmislite šta znači taj poziv za kafu od nekoga koga ste smatrali prijateljem.

Zdravlje: Unosite više tečnosti i vitamina kako biste očuvali dobro zdravlje.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Nemojte sami tumačiti situaciju u kojoj Vam se čini da nešto nije u redu. Razrešite sumnje u nekoga tako što ćete razgovarati sa nadređenim ili sa nekim od saradnika ko ima više iskustva.

Ljubav: Ukoliko sre već neko duže vreme van veze – znate ste koliko je prvi korak težak, ali ako se odabrali pravu osobu – nemojte oklevati. Partner je malo odsutan, nemojte mu zameriti.

Zdravlje: Imajte više samopouzdanja!


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Izbegavajte sumnjive ponude i saradnike koji ne mogu da idu u korak sa Vama. Posao je već dovoljno težak i bez onih koji će Vas u tome dekoncentrisati.

Ljubav: Preispitajte svoje izbore. Da li je ipak postojao neko ko je bio spreman da Vam pruži više pažnje, ali Vi ste to ignorisali? Nadajte se da još nije kasno!

Zdravlje: Više se odmarajte i isplanirajte prijatan vikend sa voljenim ljudima.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Posle napordnog rada – konačno možete malo da odahnete, ali nemojte se opuštati jer će ovaj period trajati kratko. Pred Vama su nove odgovornosti kojima ste itekako dorasli.

Ljubav: Poslušajte svoj unutrašnji osećaj i flertujte. Ako imate partnera, očekuje Vas romantično veče ili vikend puno lepih iznenađenja. Uživajte!

Zdravlje: Ne izlažite se preteranom naporu.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Postoji mogućnosti za boljom finansijskom situacijom. U svakom slučaju – čekajte da se to desi pre nego što isplanirate šta ćete sa “svim tim parama”.

Ljubav: Slobodni predstavnici znaka daju nejasne signale osobi koja ih privlači. Ako ste u vezi – imajte više sluha za potrebe partnera.

Zdravlje: Spustite loptu i posvetite više vremena sebi.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Ne možete živeti od stare slave. Došli su novi poslovni izazovi koje je potrebno rešiti i pokazati sve to o čemu pričate. Dela su jača od reči.

Ljubav: Emotivno ste neinspirisani, za šta prećutno krivite parntera. Bolje razgovarajte na tu temu, umesto što prebacujete krivicu jedno na drugo.

Zdravlje: Dodatna aktivnost i više angažovanja vam prijaju.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Vaše samopouzdanje i veštine su ono što pokreće ceo Vaš tim. Saradnicima ste desna ruka i oslonac šta god da je u pitanju.

Ljubav: Različita interesovanja dovode do toga da sa partnerom ne možete da napravite zajednički plan. Kompromisi su stub svake veze.

Zdravlje: Ne dozvolite da tuđe (loše) raspoloženje utiče na Vas.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Potrebna Vam je bolja organizacija kako biste što bolje i lakše realizovali sve svoje planove. Podelite obaveze i na saradnike i bacite se na posao!

Ljubav: eko Vas je potpuno oborio s nogu. Ako ste u vezi, potrudite se da organizujete nešto što možete zajedno sa parnterom da radite – razbijte ustaljenu svakodnevicu.

Zdravlje: Moguća kratkotrajna glavobolja.

 

07/04/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments