Horoskop za utorak, 17. januar 2017. godine

17/01/2017 09:00

Horoskop za utorak, 17. januar 2017. godine

Dnevni horoskop – utorak, 17. januar 2017. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Poslovne obaveze ili ponude će Vas zatrpati, a kako biste uradili sve kako treba ili napravili najbolji izbor – važno je da se saberete i poslušate svoju intuiciju.

Ljubav: Budite češće Vi inicijator nekih zajedničkih aktivnosti sa voljenom osobom. Slobodni pripadnici znaka ne odustaju od nekih svojih emotivnih namera – što ne mora da znači da će imati uspeha.

Zdravlje: Trudite se da održavate pozitivno raspoloženje.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Nemojte očekivati da ćete uvek imati potpunu podršku od svih svojih saradnika i kolega, što ne znači da bi trebalo da promenite svoj način poslovanja. Ipak – ponekad uzmite u obzir i tuđe mišljenje.

Ljubav: Ponekad od voljene osobe očekujete previše jer mislite da je dovoljno da svojim ponašanjem pokažete šta želite i šta Vam je potrebno. Ako niste u vezi – imajte više samopouzdanja i napravite prvi korak.

Zdravlje: Dobro se osećate.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Trudite se da ne ostavljate sve uvek za poslednji trenutak jer ćete se na taj način poštedeti nepotrebnog dodatnog pritiska i stresa u obavljanju svakodnenih obaveza i zadataka.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka su navikli da budu u centru pažnje, ali ako žele da osvoje neku osobu – ipak će morati malo da se potrude. Ako ste u vezi – češće pokazujte voljenoj osobi kako se osećate.

Zdravlje: Potrebno Vam je više sna i odmora.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: To što ste aktivni na poslovnom planu ne znači uvek da radite na svoj usavršavanju i unapređivanju svojih veština. Prestanite sebe da zavaravate oko nekih stvari i biće Vam lakše da postignete uspeh.

Ljubav: Ako se nalazite u nekoj emotivnoj dilemi – možda bi trebalo da saslušate savete bliskih prijatelja, ali nemojte ih slepo poslušati – jer ipak Vi najbolje znate šta bi trebalo da uradite u situaciji u kojoj se nalazite.

Zdravlje: Moguća prehlada.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Zahvaljujući svom dosadašnjem trudu i radu – konačno ćete imati priliku da uživate u plodovima i željenim rezultatima. Ipak, nemojte se sada zaustavljati – jer ste se konačno pokrenuli na najbolji način.

Ljubav: Nemojte čekati da neko umesto Vas “pregovara” sa osobom za koju ste zainteresovani, kada je sigurno da ćete to Vi ipak najbolje uraditi. Ako ste u vezi – uživajte u harmoničnom odnosu sa voljenom osobom.

Zdravlje: Iskoristite slobodno vreme na najbolji način.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Ako želite da ostvarite neku važnu saradnju (možda sa nekim partnerima iz inostranstva) trebalo bi da zatražite pomoć od nekoga ko ima iskustva u tome – kako biste na najbolji način iskoristili priliku koja Vam se pruža.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da se bolje kontrolišu i ne započinju ništa što bi moglo da se ispostavi kao samo avantura. Ako ste u vezi – poradite na boljoj komunikaciji sa partnerom/partnerkom.

Zdravlje: Vežbajte opuštanje – i izbegavajte stresne situacije kad god možete.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Morate se pomiriti sa činjenicom da ne možete baš sve kontrolisati i da u poslovnom svetu jednostavno postoji više faktora koji određuju ko će, kada i da li biti uspešan ili ne. Uostalom, Vaše vreme tek dolazi.

Ljubav: Nemojte čekati poziv – budite Vi osoba koja poziva. Pripadnici znaka koji su u vezi – mogli bi češće da iniciraju neke romantične večere ili večeri sa voljenom osobom.

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Ako Vam se ne dopada da neko donosi odluke umesto Vas i da Vam kontroliše i organizuje posao i obaveze koje imate – onda bi trebalo malo više da se angažujete i preuzmete to sve na sebe.

Ljubav: Sa voljenom osobom gradite savršen odnos – važno je da ne zaboravite da se on mora bazirati na međusobnom poštovanju i poverenju. Ako ste slobodni – nemojte previše očekivati od nekog poznanstva.

Zdravlje: Mogući bolovi u kičmi ili vratu.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Pored Vaših individualnih veština i znanja – veoma je važno da u poslu imate i veštine rada sa ljudima u timu kako biste imali više mogućnosti za napredak, bez obzira na to čime se bavite.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka trebalo bi da se ponašaju malo spontanije i opuštenije – pogotovo u prisustvu osobe za koju su zainteresovani. Ako ste u vezi – odlično je vreme za pravljenje nekih važnijih planova za budućnost sa voljenom osobom.

Zdravlje: Loša koncentracija može biti posledica lošeg sna ili manjka odmora.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Za napredovanje u karijeri ili poslu kojim se trenutno bavite veoma je važno da ste okruženi pravim ljudima sa kojima možete razmenjivati ideje, dolaziti do zajedničkih rešenja i slično.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da se “oproste” od prošlosti i daju priliku nekom novom poznanstvu. Ako ste u vezi – nemojte paničiti na prve znake nekih neprijatnih situacija – sve se može rešiti otvorenim razgovorom.

Zdravlje: Stomačni problemi su prolaznog tipa.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Zapitajte se da li je problem u Vama i da li su možda Vaša očekivanja od poslovne okoline previsoka? Ako je tako – možda je vreme da menjate ili svoje standarde ili poslovno okruženje.

Ljubav: Ako ste u vezi – imajte više poverenja i vere u voljenu osobu. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da više pažnje obrate na svoj način ponašanja kako ne bi dali pogrešnu sliku o sebi nekoj osobi.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Možda željene promene neće doneti ništa dobro za Vas i Vašu karijeru. Razmislite još jednom o nekim odlukama i šansama koje mislite da ne bi trebalo da prihvatite.

Ljubav: Često odlučujete umesto partnera/partnerke – a ne uzimate u obzir da to možda nije ono što mu/joj prija. Slobodni pripadnici znaka mogu očekivati neko zanimljivo poznanstvo.

Zdravlje: Pojačajte unos vitamina.

17/01/2017 09:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments