Horoskop za četvrtak, 28. jul 2016. godine

27/07/2016 21:00

Horoskop za četvrtak, 28. jul 2016. godine

Dnevni horoskop – četvrtak, 28. jul 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Što se tiče posla – tempo kojim radite još uvek ne pada. Možete očekivati da će Vam ovakva aktivnost doneti i dodatnu zaradu i rezultate koji će Vam pomoći da napredujete.

Ljubav: Ako ste slobodni – pažljivije analizirajte osobu za koju ste zainteresovani i nemojte se zaletati ni u šta novo. Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi da izbegavaju nepotrebne rasprave sa partnerom.

Zdravlje: Više se odmarajte kako biste nadoknadili potrošenu energiju.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Ako Vam se čini da posao stagnira ili da se sve usporeno dešava – nemojte forsirati ništa kako ne biste samo iznervirali saradnike i stvorili neprijatnu atmosferu na poslu. Imajte strpljenja.

Ljubav: Slobodne pripadnike znaka očekuje period pun događaja i novih poznanstava. Ako ste u vezi – potrudite se da smirite napetost koja vlada u vezi i veče provedete u prijatnoj, romantičnoj atmosferi.

Zdravlje: Mogući problemi sa nesanicom.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: S obzirom na to da imate puno obaveza pred sobom, veoma je važno da ostanete smireni, skoncentrisani i suzdržani kako u afektu ne biste sebi napravili neki problem sa kolegama, saradnicima, partnerima.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi uživaju u društvu voljene osobe sa kojom provode svo slobodno vreme. Ako niste u vezi – vreme je da iskoristite povoljan period i prilike koje Vam se pružaju.

Zdravlje: Preventiva je najvažnija – pogotovo ako inače imate problema sa hroničnim bolestima ili bolovima.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Ako imate osećaj da u Vašem poslovnom okruženju vlada negativna atmosfera nemojte se libiti da baš Vi budete osoba koja će ispitati o čemu se radi i rešiti problem ukoliko postoji – kako posao ne bi trpeo.

Ljubav: Moguće razdvajanje od partnera zbog posla ili nekih drugih obaveza, ali ne boj te se – vaša ljubav je dovoljno jaka da izdrži i duže odvajanje, imajte vere u to. Slobodni pripadnici znaka mogu ovih dana upoznati neku veoma zanimljivu osobu.

Zdravlje: Proverite da li problemi sa stomakom imaju veze sa načinom ishrane i regulišite to.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Budite spremni da prihvatite više obaveza ili odgovornosti kada je posao u pitanju. Imajte više samopouzdanja umesto što brinete da li ćete Vi to sve uspeti da uradite kako treba.

Ljubav: U vezi do sada teče sve po planu koji ste imali, ali poragovarajte sa partnerom/partnerkom o nekim budućim planovima. Slobodni pripadnici znaka gaje iluzije o osobi za koju su zainteresovani.

Zdravlje: Moguće glavobolje. Pijte više tečnosti i ne izlažite se suncu u najtoplijem delu dana.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Ako ste započeli više poslova u prethodnom periodu, sada je veoma povoljan period za njihovo privođenje kraju. Oslonite se na saradnike i partnere i zatražite pomoć ukoliko Vam je potrebna.

Ljubav: Emotivna nestabilnost može da Vas dovede u veliko ljubavno iskušenje – bez obzira na to da li ste u vezi ili ne. Dajte sebi vremena i suzdržite se od ishitrenih odluka.

Zdravlje: Potrebno Vam je više fizičke aktivnosti kako biste se osećali bolje.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Možete očekivati dodatne komplikacije na poslu, ali nema mesta panici. Sve će na kraju doći na svoje, a Vaše sposobnosti i veštine će još jednom doći do izražaja.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo pažljivo da prate dešavanja i iskoriste svoju šansu – kojih u narednom periodu neće biti puno. Ako ste u vezi – fokusirajte se na planove i budućnost, a problemi će se rešiti sami od sebe.

Zdravlje: Bilo bi dobro da posetite zubara – nemojte to odlagati da ne bi bilo kasno.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Osećate određen pritisak i stres, što je posledica Vaših veliki očekivanja, koja nikako da se ostvare. Nemojte gubiti nadu – potrebno je samo malo više strpljenja i uskoro ćete videti rezultate koje ste priželjkivali.

Ljubav: Postoji mogućnost da Vas kontaktira neka osoba iz prošlosti – ako ste u vezi razmislite šta bi to moglo da znači, a ako ste sami – pokušajte da se ne nadate previše i da ne živite u iluziji.

Zdravlje: Obratite pažnju na imunitet i pojačajte unos vitamina.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Potrebno je da s vremena na vreme isključite emocije i malo objektivnije sagledate situaciju u kojoj se trenutno nalazite. Ako ste zadovoljni – to je odlično, ali ako niste – sada je pravo vreme za promene, nemojte više čekati.

Ljubav: Preokupirani ste svojim problemima i nesvesno isključujete parntera/partnerku. Pripazite i na njegova/njena osećanja. Ako ste slobodni – pozitivno razmišljanje može privući sreću koju priželjkujete.ž

Zdravlje: Mogući bolovi u leđima i predelu vrata.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: U poslovom svetu nema mesta za lažnu skromnost. Iskoristite svaku priliku koju dobijete da pokažete svoje sposobnosti, veštine i znanje, jer ćete jedino na taj način imati priliku za bolje poslovne ponude i napredak u karijeri.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo još malo da “ispitaju teren” pre nego što naprave sledeći potez. Ako ste u vezi – budite otvoreniji prema partneru i češće pokazujte svoja osećanja.

Zdravlje: Pronađite način da se opustite i rešite nervoze i pritiska koji osećate.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Postoji mogućnost da u narednom periodu rešite neke finansijske probleme ili privedete kraju neke projekte na kojima radite duže vreme. U svakom slučaju, potrebno je da uložite još malo napora i sve će biti onako kako ste planirali.

Ljubav: Ukoliko postoji neki razlog zbog kog se osećate nezadovoljno u vezi – najbolje bi bilo da iskreno porazgovarate sa partnerom. Ako niste u vezi – trebalo bi da prestanete da idealizujete osobu za koju ste zainteresovani.

Zdravlje: Glavobolje mogu biti posledica stresa ili hroničnog umora.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Nekad je potrebno samo da se prilagodite novonastaloj situaciju u poslobnom svetu i pokušate da iz toga izvučete najbolje. Ako ste u poziciji da menjate nešto – nemojte to raditi ni na čiju štetu.

Ljubav: U narednom periodu može doći do promena u emotivnom životu, bez obzira na to da li ste u vezi ili ne. Ovo ne mora nužno biti negativno za pripadnike znaka koji su u vezi, dok za one slobodne ovo pre svega znači – nova dešavanja i nova poznanstva.

Zdravlje: Nervoza negativno utiče na Vaše psiho-fizičko zdravlje.

27/07/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments