Horoskop za utorak, 5. april 2016. godine

04/04/2016 21:00

Horoskop za utorak, 5. april 2016. godine

Dnevni horoskop – utorak, 5. april 2016. godine

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Neko Vam potpuno neosnovano unosi sumnju, zbog čega počinjete da sumnjate u svaku svoju odluku i potez. Nemojte dozvoliti da neko na taj način manipuliše Vama.

Ljubav: U vezi ste trenutno Vi ti koji pružaju potrebnu podršku parnteru. Ako ste slobodni – nemojte ništa prepuštati slučaju.

Zdravlje: Dobrog ste zdravlja.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Zapostavili ste neke obaveze, ali je sada vreme da se na njih vratite i završite ih. Ignorišite sve što Vam može poremetiti koncentraciju.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka nikako da shvate da je njihov potencijalni parnter neko koga već duže vreme znaju. U vezi vlada harmonija.

Zdravlje: Mogući problemi sa alergijom.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Konačno Vam izgleda kao da će se isplatiti sve što ste do sada radili, što Vas dodatno motiviše da radite još bolje i produktivnije.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka sumnjaju u osećanja osobe koja ih je zaintrigirala. U vezi su mogući izazovi koje ćete u razgovor rešiti sa partnerom.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Radna energija i motivacija su Vam u blagom opadu jer ne možete ni u čemu da pronađete inspiraciju. Morate se više potruditi – verujte, isplatiće Vam se!

Ljubav: Nemojte svoje poslovne probleme donositi kući i ne dozvolite da Vam loše raspoloženje kvari zajedničke trenutke sa partnerom. Ako ste slobodni – uživajte u tom statusu.

Zdravlje: Skloni ste prolećnom umoru.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Trenutno niste zadovoljni ni poslom, ni statusom, ali niste u poziciji da birate. Bar ne još! Pomirite se sa tim i imajte strpljenja.

Ljubav: Partner može loše protimačiti Vašu potrebu za samoćom. Slobodni pripadnici znaka uživaju u svoj pažnji koja im je poklonjena, ali ipak tragaju za nekom posebnom osobom.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu i probajte da promenite nešto.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Do sada niste imali problema na poslu, ali je potrebno da malo ubrzate tempo rada kako biste postigli sve što Vas očekuje u narednom periodu.

Ljubav: Postoji osoba koja Vas intrigira, ali ne možete da se odlučite da li želite nešto više. U vezi ste pomalo rezervisani, što zbunjuje partnera.

Zdravlje: Pokušajte da nađete malo više vremena za sebe.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Pokušavate da zaobiđete neka pravila, kako biste lakše završili posao – ali budite pažljivi. Neko od saradnika samo čeka na Vašu grešku!

Ljubav: Osećate ljubomoru, iako niste sigurni da je osnovana. Slobodni pripadnici znaka mogu očekivati neki zanimljiv susret ili poziv.

Zdravlje: Potrebno Vam je više odmora i sna.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Sumnjate u neke svoje odluke, ali sada nema nazad. Nastavite sa tim što ste započeli i nadajte se da će rezultati biti zadovoljavajući. Ubuduće – napravite bolji plan!

Ljubav: Malo ste zapostavili partnera, nemojte da Vam to prelazi u naviku. Ako ste slobodni – novo poznanstvo Vam može doneti više od prijateljstva.

Zdravlje: Pazite šta jedete, mogući problemi sa stomakom.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Nemate osećaj kao da napredujete, ali to je samo trenutno. Do sada je sve bilo kako ste planirali, nemate razloga ni sada da sumnjate.

Ljubav: U potpunosti ste posvećeni partneru i uživate u zajedničkim aktivnostima. Ako ste slobodni – imate potrebu za nekom avanturom kako biste razbili monotoniju.

Zdravlje: Puni ste pozitivne energije.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Kako protiče radna nedelja, tako će Vam biti sve jasnije da ste na pravo putu da postignete sve što se planirali – nemojte paničiti unapred!

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebali da preuzmu inicijativu – dok još imaju priliku za to. U vezi očekujete od partnera više pažnje i razumevanja – otvoreno to recite!

Zdravlje: Moguća kratkotrajna glavobolja.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Zatrpani ste različitim obavezama, ali ipak uspevate da se izborite sa svim. Nemojte se ustručavati za tražite pomoć od nekoga za koga znate da Vam neće tražiti ništa za uzvrat.

Ljubav: Ako ste u vezi – trebalo bi malo više da se potrudite oko komunikacija sa partnerom. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da zaborave prošlost i pokušaju da nastave dalje.

Zdravlje: Okružite se ljudima koji Vam prijaju i uživajte u slobodnom vremenu!


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Iako imate puno stvari o kojima morate da mislite, potrudite se da sačuvate potrebnu koncentraciju na radnom mestu kako bi uspešno obavili svoje dnevne zadatke.

Ljubav: Od partnera imate svu podršku koja Vam je potrebna. Ako ste slobodni – sada je vreme da razmislite do kada želite da uživate u ovom statusu.

Zdravlje: Potrebno Vam je više relaksacije i mira.

 

04/04/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments