Horoskop za ponedeljak, 28. mart 2016. godine

27/03/2016 23:47

Horoskop za ponedeljak, 28. mart 2016. godine

Dnevni horoskop – ponedeljak, 28. mart 2016. godine

OvanOvan

Posao: Postoji mogućnost da će Vam se konačno isplatiti sve što ste do sada radili. Neka Vam to bude motiv da radite još vrednije.

Ljubav: Suviše burno reagujete na partnerove izjave i ponašanje. Imajte više strpljenja. Ukoliko ste sami pažnju Vam privlači neko iz prošlosti.

Zdravlje: Pojačajte unos vitamina.


Bik znakBik

Posao: Vaš dosadašnji tempo rada jednostavno više nije dovoljan. Uložite više truda i strpljenja u ono što radite.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka imaju moć da zavedu koga žele. Ako ste u vezi – poradite na zajedničkim dogovorima i ponekad pristanite na kompromis.

Zdravlje: Lagana šetnja za kraj dana će Vam prijati.


blizanciBlizanci

Posao: Vodite računa da sve uradite kako treba i nemojte zaobilaziti pravila. Neko od saradnika čeka na Vašu grešku.

Ljubav: Razmišljate o ozbiljnijoj vezi, iako niste sigurni u svoja osećanja. Partner se trudi da Vam ispuni svaku želju.

Zdravlje: Mogući problemi sa sinusima.


RakRak

Posao: Razmislite o partnerstvu sa nekim dugogodišnjim saradnikom, možda je to ono što Vam je potrebno kako biste uspeli da realizujete svoju ideju.

Ljubav: Nalazite se pred nekim izazovom i na Vama je da odlučite kakav će biti ishod. Imajte više poverenja u sebe i svoja osećanja.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


LavLav

Posao: Nemate dovoljno vremena za sve što ste sebi postavili kao obavezu. Važno je da znate šta su Vam prioriteti.

Ljubav: Nemojte lako odustati od potrage za potencijalnim partnerom – možda je to neko koga ćete uskoro upoznati. Uživate u zajedničkim trenucima sa voljenom osobom.

Zdravlje: Prolećna euforija Vas ne napušta.


DevicaDevica

Posao: Multitasking nije uvek najbolji način da ispunite mnogobrojne poslovne obaveze. Potražite pomoć od nekoga u koga imate poverenje.

Ljubav: Imate potrebu za samoćom, što bi partner mogao loše da protumači. Nemojte sakrivati osećanja iza lažnih izgovora.

Zdravlje: Moguća glavobolja. Pijte više tečnosti.


VagaVaga

Posao: Niste zadovoljni svojim trenutnim statusom i obavezama koje morate da obavljate, ali trenutno nemate izbora, pomirite se sa tim.

Ljubav: Neko Vas intrigira već neko vreme, na Vama je da odlučite šta ćete preuzeti po tom pitanju. U vezi ste pomalo rezervisani, što zbunjuje parntera.

Zdravlje: Hronično ste umorni.


SkorpijaŠkorpija

Posao: Očekujete nove poslovne izazove, na šta ste odavno spremni. Međutim, neće sve ići baš po planu, pa ćete morati da se prilagođavate.

Ljubav: Imate potrebu da nešto u vezi promenite. Razgovarajte sa partnerom. Ako ste slobodni – uskoro je moguća promena Vašeg statusa.

Zdravlje: Promenite način ishrane i jedite više voća.


StrelacStrelac

Posao: Tražite način da zaobiđete neka pravila, kako biste brže uradili posao. Ovaj put ćete u tome uspeti, ali budite pažljivi.

Ljubav: Nemat razloog za brigu i ljubomoru, ali se ipak tako osećate. Slobodni predstavnici znaka očekuju previše od novog poznanstva.

Zdravlje: Izlet u prirodi i svež vazduh će Vam napuniti baterije.


JaracJarac

Posao: Trudite se da posao uradite kako treba, ali Vam danas sve ide naopako. Nemojte se nervirati, sutra je novi dan.

Ljubav: Sami pripadnici se jako trude da se nekome svide. U vezi ste opušteni i uživate u zajedničkim aktivnostima sa partnerom.

Zdravlje: Bolovi u zglobovima.


VodolijaVodolija

Posao: Vaše (ne)raspoloženje utiče na poslovnu atmosferu, a ako ne budete pažljivi može negativno uticati i na Vaš odnos sa saradnicima.

Ljubav: Probleme sa posla ostavite u kancelariji i nemojte dozvoliti da oni utiču na Vašu vazu. Moguće tajne veze.

Zdravlje: Poslušajte znake koje Vam daje Vaše telo.


RibeRibe

Posao: Osećate nedostatak energije i volje za posao, ali to je samo prolazno. Već sutra ćete uvideti da nema razloga za premišljanje.

Ljubav: Partner se trudi da Vam udovolji, ali Vi imate previsoke standarde. Slobodni pripadnici znaka skrivaju svoja osećanja prema nekom prijatelju.

Zdravlje: Ne dozvolite da Vam stres utiče na zdravlje.

 

27/03/2016 23:47

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments