Horoskop za četvrtak, 3. novembar 2016. godine

03/11/2016 09:40

Horoskop za četvrtak, 3. novembar 2016. godine

Dnevni horoskop – četvrtak, 3. novembar 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Iako Vam se stalno čini da ste na ivici energije za rad – ali Vi uvek nekako pronađete novi izvor entuzijazma i snage da nastavite dalje. Ipak – pripazite da u potpunosti ne “pregorite”.

Ljubav: Morate znati da stvari koje brzo i iznenada dođu – tako i odu, pa ne polažite previše nade u ljubavni odnos koji je pred Vama. Ako ste u vezi nemojte biti paranoični – sve je u redu.

Zdravlje: Potreban Vam je predah od obaveza.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Nove poslovne ponude mogu očekivati i oni koji nemaju posao, ali i oni koji već imaju svoje radno mesto. Razmislite zašto bi trebalo ili ne da prihvatite posao koji Vam se nudi, odnosno šta dobijate, a šta gubite.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka uživaju u flertu i pažnji koju dobijaju gde god se pojave – ali ne bi trebalo da se upuštaju u nešto više. Ako ste već u vezi – obradujte voljenu osobu nekom sitnicom ili gestom.

Zdravlje: Odlično se osećate.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Nemojte da brinete pre vremena – uostalom sve što ste započeli ubrzo će biti gotovo, pa ćete imati više vremena za pravljenje nekih novih planova koji su do sada bili na pauzi.

Ljubav: Između Vas i partnera/partnerke vlada harmonija, ali je potrebno više truda kako bi se takav odnos održao. Ako ste slobodni – nemojte srljati ni u šta novo, pogotovo ako ste nedavno izašli iz veze.

Zdravlje: Stres može uzrokovati mnoge zdravstvene probleme.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Spremni ste za akciju i na sve – ako će Vam to doneti ispunjenje ciljeva koje ste zacrtali. Ipak – budite malo pažljiviji ako želite da sačuvate dobre poslovne kontakte i odnose.

Ljubav: Ako ste slobodni – to bi uskoro moglo da se promeni, pogotovo ako imate simpatiju već duže vreme. Ako ste u vezi – vreme je da nađete način da osvežite vezu i povratite početni sjaj.

Zdravlje: Mogući problemi sa imunitetom.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Iako nikako da postignete uspeh i pomerite se sa “mrtve tačke” – nemojte ni odustajati od svojih ciljeva. Period stagnacije je prolazan, a ulaganje u sebe nikad nije uzalud.

Ljubav: Na Vama je da odlučite da li ćete nekoj osobi dati šansu ili ne – ako ste spremni za ozbiljnu vezu. Ako ste već u vezi – najbolje je da otvoreno razgovarate sa voljenom osobom.

Zdravlje: Posvetite više vremena svojim hobijima i aktivnostima koje Vas opuštaju.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Na poslovnom planu sve teče kako treba, bez promena ili neočekivanih aktivnosti. Ovako lagan tempo rada Vam odgovara, pogotovo ako ste prošli kroz turbolentan period na poslu.

Ljubav: Ako ste slobodni – razmislite dobro kakva veza bi Vam sad odgovarala i nemojte se upuštati ni u šta ako niste 100 posto sigurni u svoje emocije. Ako ste u vezi – neki događaji će Vas još jače povezati sa voljenom osobom.

Zdravlje: Dobro se osećate.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Ponekad je u poslu dovoljno samo da pokažete dobru volju – i da stvari počnu da se odvijaju u Vašu korist. Upravo je to ono što će Vam se dešavati u narednom periodu – ako ste spremni na dodatne aktivnosti, a samim tim i napredak.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi da preuzmu ulogu inicijatora. Ako ste slobodni – budite malo spontaniji i dajte sebi priliku da se zaljubite ili barem zabavite.

Zdravlje: Zdravstvene tegobe su prolaznog tipa.


SkorpijaŠkorpija (23. oktoabr – 22. novembar)

Posao: Vi ste u sebe puno uložili i logično je da očekujete uspeh i napredak. Upravo je to ono što će Vam se dešavati u narednom periodu – konačno ćete moći da uživate u plovodima svog rada.

Ljubav: Trebalo bi da iskoristite priliku za kontakt sa osobom koja Vam se dopada – dok još nije kasno. Ako ste u vezi – nemojte kočiti sebe i imajte više poverenja u voljenu osobu, pa budite iskreni prema njoj/njemu.

Zdravlje: Potrebno Vam je više sna i odmora.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Ako želite uspeh – sada je potrebno da se dodatno aktivirate i uložite još više energije u rad. Problemi će se nizati – ali ako se dovoljno potrudite lako ćete ih rešavati kako budu dolazili.

Ljubav: Nemojte previše očekivati od novih poznanstava niti očekivati više od prolazne veze ili avanture. Ako ste u ozbiljnoj, dužoj vezi – potrebno je više međusobnog poverenja ako želite da održite dobar odnos.

Zdravlje: Ne dozvolite da tuđe (loše) raspoloženje utiče na Vas.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Iako niste preterano zadovoljni razvojem situacije i finansijama – nemojte odustajati i očajavati. Stvari se odvijaju sporo, ali napredak je siguran, važno je samo da budete strpljivi.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da preuzmu inicijativu u svom ljubavnom životu ako žele neke promene. Ako ste u vezi – potrebno je da imate više zajedničkih aktivnosti sa partnerom.

Zdravlje: S obzirom na to da Vam je imunitet u padu – morate biti pažljiviji ako ne želite da se razbolite.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Ne dozvolite da Vas negativne misli sputavaju u poslu. Potrudite se da bes ili frustracije ostavite za sobom ako želite da napredujete. Ako ste u potrazi za poslom – zapamtite da je svaku ponudu potrebno razmotriti.

Ljubav: Ako ste slobodni – pred Vama je period promenljivih osećanja, čas ste zaljubljeni, čas niste. Pripadnici znaka koji su u vezi bi trebalo da maksimalno iskoriste zajedničko vreme sa voljenom osobom (kog je često veoma malo).

Zdravlje: Kvalitetnije iskoristite slobodno vreme.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Uspeli ste da prevaziđete neke prepreke u poslu, ali uvek postoji šansa da će se problemi vratiti – što nije razlog za očajavanje, već za poboljavanje svojih veština i znanja kako biste ih ubuduće još lakše rešili.

Ljubav: Ako ste osobu koja Vam se dopada upoznali preko posla ili prijatelja – sada je vreme da napravite prvi korak. Pripadnici znaka koji su u vezi prave velike planove za budućnost sa voljenom osobom.

Zdravlje: Pojačajte fizičku aktivnost.

03/11/2016 09:40

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments