Horoskop za subotu, 18. februar 2017. godine

17/02/2017 21:00

Horoskop za subotu, 18. februar 2017. godine

Dnevni horoskop – subota, 18. februar 2017. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Sve je stvar percepcije i ugla gledanja, pa bi trebalo tako i da se postavite kad se pred Vama nađu neke nove poslovne situacije ili neki problemi iz kojih ne znate kako da se izvučete.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da se ponašaju malo spontanije i pokažu svoju zabavnu i duhovitu stranu ličnosti. Ako ste u vezi – budite češće inicijator nekih zajedničkih aktivnosti.

Zdravlje: Nemojte dozvoliti da Vam neko kvari raspoloženje.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Ako na neke poslovne neuspehe gledate kao na lekcije koje ste naučili – onda ne bi trebalo tako teško da prihvatate situacije u kojima Vi niste bili u pravu ili ste jednostavno pogrešili – svima se to dešava!

Ljubav: Ljubav i emocije koje osećate ne bi trebalo ni u kom smislu da sputavete – bez obzira na to da li ste slobodni, u dužoj ili kraćoj vezi. Osoba zbog koje se osećate tako – trebalo bi da zna šta se dešava!

Zdravlje: Pronađite način da se opustite i uživate u svom slobodnom vremenu.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Dobar poslovni plan i pridržavanje istog mogu u velikoj meri da Vam olakšaju napredak i praćenje progresa rada – što Vas može motivisati na pravi način kada Vam je to najpotrebnije.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi mogli da se nađu u dilemi kada su u pitanju simpatije; uvek je dobar savet poslušati svoje srce. Ako ste u vezi – ne bi trebalo da prestanete da povremeno “osvajate” voljenu osobu.

Zdravlje: Pojačajte fizičke aktivnosti kako biste se osećali bolje.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Možda još uvek niste ispitali svoje granice – zbog čega ne bi trebalo da odustajete od potrage za savršenim poslom, savršenim radnim mestom ili novim zvanjem i profesijom. Uostalom – to je na Vama da odlučite.

Ljubav: Priredite voljenoj osobi neko jednostavno iznenađenje ili veče provedite u romantičnoj atmosferi – na vaš način. Ako ste slobodni – uživajte u svom statusu i poziciji “osvajača”.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Sve ide kako ste i planirali, što ne znači da je vreme za opuštanje. Dok držite konce u svojim rukama možete biti sigurni da idete ka svom cilju sigurnim korakom – a sada Vam je ta sigurnost ključna.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi da nađu način da osveže ljubav i prisete se samog početka veze. Ako ste slobodni – nemojte se zaletati u nešto novo, pogotovo ako niste zaista spremni za to.

Zdravlje: Posvetite više vremena svojim hobijima i aktivnostima koje Vas opuštaju.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Svesni ste da do nekih promena mora doći – zato je najbolje da se na što “bezbolniji” način to prihvatite i pronađete način da se novonastalim okolnostima prilagodite što je bolje moguće.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi uživaju u skladnom odnosu sa voljenom osobom. Ako ste slobodni – vreme je da prošlost ostavite za sobom i date priliku nekoj novoj ljubavi.

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Prilikom planiranja i donošenja nekih odluka veznih za posao veoma je važno da se dobro informišete i budete sigurni da ste sve (uslove) dobro razumeli. Uostalom – ovo je i način da pokažete svoje interesovanje i profesionalnost.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka trebalo bi da budu malo očigledniji kada upućuju pažnju osobi za koju su zainteresovani. Ako ste u vezi – posvetite više vremena voljenoj osobi.

Zdravlje: Možda bi trebalo da promenite način ishrane.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: U profesionalizmu ne bi trebalo da bude sujete, pa je zato važno da, ukoliko želite da napredujete, budete svesni da Vam je ponekad potrebna pomoć, a kada Vam se ona pruža – trebalo bi i da je prihvatite.

Ljubav: Obratite više pažnje na potrebe i želje voljene osobe – koja će to sigurno znati da ceni. Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da odustaju od ideje da i za njih postoji neka “srodna duša”.

Zdravlje: Pripazite na imunitet.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Trebalo bi prvo da pozavršavate poslove koje ste nedavno započeli, pa tek onda da pravite planove za budućnost. Uostalom – tako će Vam sigurno biti lakše da se fokusirate na planiranje.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da prestanu da maštaju i nadaju se toj velikoj ljubavi – jer je svako ima! Ako ste u vezi – uživajte u romantičnoj atmosferi sa voljenom osobom.

Zdravlje: Dobro se osećate.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Bez obzira na to kako Vam se čini – budite sigurni da idete pravim putem ka svom cilju. Ni jedan put nije bez prepreka, pa tako ni Vaš, što ne znači da bi trebalo da očajavate ili odustajete.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi – trebalo bi češće da pokauju svoje emocije voljenoj osobi jer to doprinosi zbližavanju. Ako ste slobodni – nemojte spuštati kriterijume ni u kom smislu.

Zdravlje: Potrebno Vam je više sna i kvalitetnog odmora.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Tenzija i napetost na poslu mogu biti posledica nekog nesporazuma sa kolegama – pokušajte to što pre da razrešite kako posao ne bi trpeo zbog toga. Uostalom – svi radite za isti cilj, ne bi trebalo da tu bude problema.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka svojim šarmom i harizmom mogu osvojiti koga god žele. Ako ste u vezi – priredite voljenoj osobi neko iznenađenje ili mali znak pažnje koji će osvežiti atmosferu u vezi.

Zdravlje: Unosite više vitamina i pravilnije se hranite.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Sve što želite da postignete možete sami – samo je potrebno da se na vreme i na pravi način angažujete. Kada na posao gledate kao na lični uspeh i lične ciljeve – lakše Vam je da se motivišete.

Ljubav: Pripadnici znaka koji nisu u vezi – trebalo bi konačno da se odvaže i naprave taj prvi korak, pogotovo ako “sumnjaju” u obostranu zainteresovanost. Ako ste u vezi – uživajte u harmoničnom odnosu.

Zdravlje: U dobrom društvu ništa ne može biti loše – time se vodite u slobodno vreme.

17/02/2017 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments