Horoskop za utorak, 13. septembar 2016. godine

12/09/2016 21:00

Horoskop za utorak, 13. septembar 2016. godine

Dnevni horoskop – utorak, 13. septembar 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Ako niste poslovno angažovani, trebalo bi dva puta da razmislite o ponudi koja predstavlja neki dugoročniji plan. Držite se svog dosadašnjeg plana i nemojte odustajati od svojih ciljeva.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi vezu mogli da započnu sa osobom koja ima veze sa inostranstvom. Veza u kojoj ste ima više potencijala nego što ste mislili, ali je potrebno da se više potrudite.

Zdravlje: Mogući bolovi u kičmu i vratu.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Nemojte da sumnjate u sebe, sve što je potrebno jeste da nađete još malo strpljenja i sačekate – stvari će doći na svoje mesto veoma brzo, a tada ćete moći malo i da odahnete. Do tada – samo rada i strpljenja.

Ljubav: Ako ste u vezi – trebalo bi da u donošenje odluka češće uključujete i partnera/partnerku. Slobodni pripadnici znaka se mogu naći u “problemu” ako upoznaju više osoba koje smatraju zanimljivim.

Zdravlje: Povedite više računa o zdravlju i pazite se povreda.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Budite slobodni da zadržite određene informacije i mišljenja za sebe, pogotovo ako još uvek niste sigurni kome možete da verujete u poslovnom okruženju. Držite se svog posla i svojih obaveza.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su slobodni imaju gotovo savršene prilike za vezu, ali se ništa od toga nema preveliku šansu za nešto ozbiljnije. Ako ste u vezi – ljubav cveta.

Zdravlje: Više se odmarajte.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Za ozbiljne poslove potrebno je da budete uvek skoncentrisani i da razmišljate dva koraka unapred. Nesmotrene i nepromišljene odluke i izjave mogle bi da Vam naruše ugled i reputaciju. Budite pažljiviji.

Ljubav: Privlačite mnoge ljude i svog okruženja, ali ne i one koje želite. Budite malo slobodniji u svojoj nameri. Ako ste u vezi – budite spremni na posledice razgovora ili rasprave koju želite da započnete.

Zdravlje: Nedostatak energije može biti posledica lošeg raspoloženja ili umora.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Prati Vas sreća gde god da se okrenete, ali nemojte se na to oslanjati – sreća Vas može napustiti kad se najmanje nadate. Uostalom, to nije samo sreća – nego nešto što ste Vi svojim vrednim radom zaslužili.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi vezu mogli da započnu sa nekim koga su nedavno upoznali, a sa kim dele neka zajednička interesovanja ili hobi. Ako ste u vezi, pogotovo malo dužoj, možete očekivati neke promene, što ne mora da znači ništa loše.

Zdravlje: Preventiva je najbolji način da održite svoje zdravlje.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Vaša povremena neodlučnost i nesigurnost nailaze na sve manje strpljenja od strane saradnika i kolega. Ako ne možete da se izborite sa tim i prevaziđete ovaj problem – potrudite se da to ne vidi baš svako.

Ljubav: Od novih poznanstava nemojte očekivati previše, kako se ne biste razočarali. Ako ste u vezi – turbolentan period u vezi je samo prolazan, nemojte se brinuti, ali pokušajte da smanjite tenziju koja postoji.

Zdravlje: Nalazite se u odličnoj psiho-fizičkoj formi.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Morate naučiti da savladate osećaj nesigurnosti koji Vas muči – pogotovo kad i sami znate da ne postoji osnova za to. Svoj posao radite savršeno i bez greške, a samim tim i zaslužujete unapređenje ili nagradu.

Ljubav: Vaša veza se razvija u pravom smeru, nemojte paranoisati. Ako ste slobodni – trebalo bi malo da se opustite jer novo poznanstvo može da Vam donese mnogo više od toga – ako Vi to dozvolite.

Zdravlje: Pokušajte da izbegnete stresne situacije i sačuvate svoj unutrašnji mir.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Znate da novac nije sve, ali ipak bi bilo lepo da se Vaš rad više vrednuje. Ne očajavajte – upravo je to ono što će Vam se desiti, ali nemojte imati previsoka očekivanja kako se biste na kraju opet bili razočarani.

Ljubav: Vaša veza je jača nego ikada i svesni ste da možete u potpunosti da se oslonite na voljenu osobu. Ako ste slobodni – Vašem šarmu malo ko može da odoli, tako da se u prednosti u odnosu na “konkurenciju”.

Zdravlje: Trebalo bi češće da zdravlje stavite na prvo mesto.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Vama je kalkulisanje i preokupiranost finansijama postalo deo svakodnevice. Nemojte se toliko time opretećivati pogotovo ako zbog toga zapostavljate druge aspekte svog života.

Ljubav: Ako imate osećaj da je Vaša veza u krizi, potrudite se da date sve od sebe da spasite situaciju. Ako ste slobodni – tako se i ponašajte i dajte sebi priliku da se zabavite, čak iako to ništa više ne može ni biti.

Zdravlje: Mogući problemi sa venama i zglobovima. Unosite više magnezijuma i kalcijuma.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Povremeno posao doživljavate previše lično, zbog čega se osećate povređeno, pa čak i napadnuto. Potrebno je da “uključite” određene “filtere” koji će Vas zaštititi od takvih misli i pomoći da vidite pravu sliku.

Ljubav: Ako malo bolje razmislite – videćete da imate dosta sličnosti sa osobom koja Vas iznenadno privlači, a ne znato što. Ako ste u vezi – izlivi emocija inače nisu u “Vašem fazonu” ali i to je faza u vezi koju morate proći.

Zdravlje: Redovni i zdravi obroci su najbolji izvor energije koja Vam je potrebna tokom dana.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Ako nešto želite – potrebno je za to i da se izborite. To ne znači da ne treba da birate “oružje”, nego samo da u prvi plan izdvojite svoje vrline, sposobnosti, veštine i znanja i time pokažete koliko vredite.

Ljubav: Moža bi trebalo da svog partnera pogledate malo objektivnije i prihvatite da svi imamo mane. Ako ste slobodni – upravo je objektivnost ono što Vas sprečava da započnete nešto što bi moglo da izraste u vezu.

Zdravlje: Mogući manji stomačni problemi. Pazite šta jedete.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Trebalo bi da bolje procenite šta je sve vredno žrtvovati zarad posla i napretka na poslu. Nemojte da na kraju više izgubite nego što ste dobili.

Ljubav: Prestanite da brinete o tome da li ćete nešto pogrešiti u vezi – ako se volite sve će biti u redu. Ako ste slobodni – možda Vam se ukaže druga prilika kod osobe za koju ste već duže vreme zainteresovani.

Zdravlje: Redovna fizička aktivnost Vam može mnogo poboljšati zdravstveno stanje.

12/09/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments