Horoskop za četvrtak, 16. jun 2016. godine

16/06/2016 08:58

Horoskop za četvrtak, 16. jun 2016. godine

Dnevni horoskop – četvrtak, 16. jun 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Čak iako Vam se nude određena partnerstva koja ste ranije priželjkivali – sada sumnjate da bi to bio dobar naredni korak u Vašem poslu. Ne brzajte sa poslovnim odlukama.

Ljubav: Usrećuje Vas to što partneru uvek možete da se obratite za bilo šta. Ovakva sigurnost je ono čemu ste oduvek težili. Ako niste u vezi – imate problema sa izražavanjem osećanja jednoj osobi.

Zdravlje: Izbegavajte jaku i začinjenu hranu.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Još jednom ste se uverili da je najbolje kada radite sami. Nije da Vam nije potrebna pomoć, ali Vi znate kada da je tražite, a kada bi Vam saradnici samo smetali.

Ljubav: Ne uzimajte zdravo za gotovo sve što čujete od parntera. Doza sumnjičavosti na početku veze je potpuno na mestu. Ako ste u ozbiljnoj vezi – plovite mirnim morem.

Zdravlje: Moguće migrene izazvane promenom vremena.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Radite više nego što biste trebali i preuzimate tuđe obaveze. To što možete da sve postignete nije razlog da to zaista i radite. Usporite tempo.

Ljubav: Pokušajte da obuzdate svoje emocije – potrebna Vam je hladna glava i prisebnost. Partner pokušava da Vas razume, ali mu to otežavate.

Zdralje: Potrebno Vam je više sna i vitamina kako bi sačuvali imuni sistem.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Vaša sposobnost i veštine koje posedujete daju Vam određeni imunitet na poslu. Jednostavno – određene prepreke za Vas ne važe, što Vam daje dodatni prostor za napredak.

Ljubav: Neko Vam se udvara – pre nego što odbijete budite sigurni da je to prava odluka. Pripadnici znaka koji su u vezi uživaju u zajedničkim planovima.

Zdravlje: Posebno su Vam osetljivi zglobovi.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Nemojte se izlagati nepotrebnom riziku. Ponekad je potrebno zaustaviti se na vreme i izabrati ono što je provereno. Obratite pažnju na finansije u naredim danima.

Ljubav: Partner može loše protimačiti Vašu potrebu za samoćom. Slobodni pripadnici znaka uživaju u svoj pažnji koja im je poklonjena, ali ipak tragaju za nekom posebnom osobom.

Zdravlje: Poradite na svojoj psiho-fizičkoj ravnoteži.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Nemate osećaj kao da napredujete, ali to je samo trenutno. Do sada je sve bilo kako ste planirali, nemate razloga ni sada da sumnjate.

Ljubav: Ne možete da razumete baš sve partnerove odluke, ali nemojte ih shvatati lično. Ako ste sami – pokušajte da zaboravite prošlost i krenete dalje.

Zdravlje: Usporite tempo i uživajte u danu!


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Niste sigurni da ste na pravom putu, ali sada ne možete da odustanite. Završite to što ste počeli i verujte da će rezultati biti zadovoljavajući.

Ljubav: Moguće svađe sa partnerom, ali oko stvari koje su rešive. Spustite loptu i pokušajte da razgovarate. Ako ste sami – moguć je tajanstveni susret sa jednom posebnom osobom.

Zdravlje: Bol u leđima i zglobovima. Više se odmarajte.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Najbolje bi bilo da iskoristite sada sve što možete, jer ne znate kada će Vam se opet pružiti takve mogućnosti. Ako treba – rizikujte i budite sigurni u svoje odluke.

Ljubav: Emotivno ste iscrpljeni, ali ne dozvolite da Vam to narušava odnos sa partnerom. Ako ste sami – nemate šta da izgubite ako probate da uspostavite kontakt ili nešto više sa nekim ko Vas je zaintrigirao.

Zdravlje: Proverite vid, možda je to uzrok glavobolji.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Ono što ste zapostavljali neko vreme, sada je došlo na red. Nemojte više izbegavati svoje obaveze, nego ih rešite na vreme, pre nego što nastanu neki problemi.

Ljubav: Promenljivog ste raspoloženja, na šta najviše utiče partner. Slobodni pripadnici znaka ne bi trebali da gube vreme čekajući da se neka osoba promeni – to se neće desiti.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Otvaraju Vam se nove mogućnosti o kojima razmišljate već neko vreme. Ako se pitate da li je sada vreme za promene – to je već znak da jeste. Ne oklevajte.

Ljubav: Partner Vas opasipa pažnjom i ljubavlju – uzvratite istom merom. Slobodni pripadnici znaka možda očekuju nemoguće od neke osobe.

Zdravlje: Ne dozvolite da na Vas “pređe” nečiji negativan stav i loše raspoloženje.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Na poslovnom planu sve ide po planu, zato nemojte preterano da brinete. Kako biste nastavili tako – važno je da budete dobro organizovani.

Ljubav: Ako ste slobodni – naredni period bi za Vas mogao da bude zaista uzbudljiv i pun novih poznanstava iz kojih bi mogla da se rodi i ljubav. Ako želite da Vaša veza napreduje – morate i Vi dati doprinos.

Zdravlje: Izbegavajte sve potencijalno stresne situacije.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Nemate vremena za gubljenje. Sebi ste zadali velike ciljeve koji se neće ispuniti sami od sebe. Potrebno je da budete skoncentrisani i da u narednom periodu mnoge stvari podredite poslu.

Ljubav: Partneru je potrebna Vaša podrška, a ne kritika. Ako ste sami – uživate u društvu neke osobe prema kojoj ipak nešto osećate.

Zdravlje: Uskladite svoje potrebe sa realnim mogućnostima kako biste izbegli stres.

16/06/2016 08:58

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments