Horoskop za četvrtak, 8. septembar 2016. godine

07/09/2016 21:00

Horoskop za četvrtak, 8. septembar 2016. godine

Dnevni horoskop – četvrtak, 8. septembar 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Kada je posao u pitanju – nemojte se ustručavati da zatražite dodatna objašnjenja ako Vam nije sve jasno. Na taj način pokazaćete interesovanje i biti sigurniji da ćete izbeći greške i nesporazume.

Ljubav: Otvoreno razgovarajte sa partnerom/partnerkom i saznajte koji su razlozi za njegovo/njeno nezadovoljstvo. Ako ste slobodni – nemojte više sakrivati emocije koje imate prema nekoj osobi.

Zdravlje: Odvojite više vremena samo za sebe kako bi uspostavili emotivnu ravnotežu i unutrašnji mir.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Ako Vam je zaista stalo da prevaziđete komplikacije i poslovne nesporazume – morate se više potruditi. Priznajte da ste pogrešili ako je tako, ali ipak nemojte dozvoliti da neko iskoristi Vašu ljubaznost i iskrenost.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka mogu očekivati zanimljiv poziv koji, ako prihvate, može mnogo toga promeniti. Ako ste u vezi – postoje drugi načini da saznate da li Vas partner voli – ne morate praviti ljubomorne scene.

Zdravlje: Potrebno Vam je više opuštanja i relaksacije.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Ponekad je potrebno da budete malo mudriji i lukaviji ako želite da dobijete ono što smatrate da zaslužujete. Pored svih veština i znanja koje imate – morate nekad posegnuti i za dodatnim merama.

Ljubav: Ako ste u vezi – potrebno je da budete malo tolerantniji prema voljenoj osobi – svi imamo svoje loše dane. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da zadrže umerenost u susretima sa osobom za koju su zainteresovani sve dok situacija ne bude potpuno jasna.

Zdravlje: Možda je potrebno da promenite način ishrane, razmislite o tome.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Nemojte popuštati pod različitim pritiscima – pogotovo ako oni dolaze od strane saradnika i kolega. Vi svoj posao radite pošteno – zato nema razloga da se ikome pravdate, pogotovo ne njima.

Ljubav: Ako imate osećaj da Vam je veza ugrožena – uzmite stvar u svoje ruke i pokušajte da povratite strast i ljubav. Slobodni pripadnici znaka bez razloga sumnjaju u sebe i svoje kvalitete.

Zdravlje: Okružite se ljudima koji zrače pozitivnom energijom – to je ono što Vam je potrebno.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Na Vašem putu ka uspehu nema nikakvih prepreka sem ponekih ljudi koji mogu da Vas sputaju. Važno je da sačuvate svoj integritet i ne pokleknete pred nekim izazovima koji Vam mogu narušiti reputaciju.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi uživaju u društvu voljene osobe sa kojom mogu u potpunosti da se opuste. Ako ste slobodni – ovo je period za preispitivanje osećanja.

Zdravlje: Fizička aktivnost bi trebalo da Vam bude na dnevnoj listi “obaveza”.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Veliki broj obaveza na poslu sa sobom donosi i puno stresa, ali ovo ne treba da Vas brine. Ako se dobro organizujete i poštujete svoje odluke i planove – posao ćete uraditi odlično i to bez imalo stresa.

Ljubav: Ako niste zadovoljni bilo kojim aspektom u vezi – trebalo bi da to i kažete i budete fer prema partneru. Slobodni pripadnici znaka ne mogu da prestanu da misle na jednu osobu, što ne mora biti problem ako je obostrano.

Zdravlje: Slobodno vreme koristite za odmor i ne razmišljajte o obavezama.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Iako imate podršku od saradnika i kolega – to ne znači da bi trebalo da se opustite, jer do uspeha kom Vi težite ne stiže se na lak i jednostavan način. Nemojte prestati da se trudite da svaki dan budete sve bolji u svom poslu.

Ljubav: Ako ste u vezi nemojte da gubite emotivno samopouzdanje – to je samo privremena situacija između Vas i voljene osobe, uskoro će sve opet biti po starom. Slobodni pripadnici znaka su još uvek u potrezi za savršenom osobom.

Zdravlje: Ako imate razlog za slavlje – nemojte se ustručavati i uživajte!


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Kako se uspesi nižu jedan za drugim to bi trebalo i da imate više samopouzdanja. Uostalom, nema potrebe za lažnom skromnošću – Vi ste zaslužili i zaradili sve što imate sada i to bez ičije pomoći. Budite ponosni na to!

Ljubav: Imajte više razumevanja za voljenu osobu i pokušajte da se prilagodite određenim situacijama. Ako niste u vezi – iskoristite ovaj period za bolje razumevanje sebe i svojih potreba.

Zdravlje: Slobodno odvojite više vremena za svoje hobije i aktivnosti u kojima uživate i koje Vam prijaju.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Iako inače niste osoba koja olako shvata poslovne obaveze – ipak bi trebalo da obratite više pažnje na svoje ponašanje u poslovnom okruženju jer Vaše opravdano samopouzdanje nekome može da izgleda kao nemar.

Ljubav: Osoba sa kojom ste u vezi ima veliki uticaj na Vas, ali to bi trebalo da ima svoje granice. Ako niste u vezi – sada je odlično vreme da se pokrenete jer svakako nemate šta da izgubite, a ono što možete dobiti će Vam sigurno promeniti život na bolje.

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije i pronađite šta Vas najviše opušta.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Pokušajte da sagledate širu sliku trenutnog stanja na poslu. Čak iako trenutno ne vidite perspektivu u tome što radite, to ne znači da je nema. Jednostavno ste želeli previše prerano – sve u svoje vreme.

Ljubav: Prestanite da sumnjate u svoja i osećanja osobe sa kojom ste u vezi i uživajte! Ako ste slobodni nemojte da se zalećete u nešto što Vam je na prvi pogled izgledalo savršeno – imate valjda malo više iskustva koje govori drugačije.

Zdravlje: Pojačajte unos vitamina i zdravije se hranite.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Takmičarski nastrojena “ekipa” na poslu može Vam samo pomoći da se motivišete u trenucima kada Vam opadne entuzijazam. Međutim, to ne bi trebalo da Vas opterećuje, ionako niko ne može da pobedi.

Ljubav: Budite sigurni u svoj odnos sa voljenom osobom i nemojte se bojati da pokrenete neke ozbiljnije teme. Ako ste sami – nemojte zaboraviti da u vezi niste jer ne želite da budete sa bilo kim.

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Ako radite u timu – nemojte se truditi da uradite sve što Vaši saradnici ne stignu. Svoj deo posla uradite fer i pošteno i ne dozvolite da Vama manipulišu – njihov posao i obaveze nisu Vaša odgovornost.

Ljubav: Vaša sigurna zona u životu je Vaša veza i voljena osoba. Uživajte u tome i negujte ljubav koju imate. Ako ste slobodni – nekad je bolje poslušati srce nego razum i doneti osluku na osnovu osećaja.

Zdravlje: Glavobolja može biti posledica loše cirkulacije.

07/09/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments