Horoskop za nedelju, 25. septembar 2016. godine

24/09/2016 21:00

Horoskop za nedelju, 25. septembar 2016. godine

Dnevni horoskop – nedelja, 25. septembar 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Obično birate poslove koji su profitabilniji – čak iako niste zadovoljni uslovima ili samim poslom. Možda je vreme da sebi date oduška u finansijskom smislu – i počnete da se bavite onim što Vas zaista interesuje.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka mogu uskoro očekivati promenu statusa – bar na kratko. Ako ste već u vezi – rešavajte probleme kako dolaze, pre nego što se nagomilaju i postanu nerešivi.

Zdravlje: Ne zapostavljajte svoje hobije i aktivnosti koje Vas opuštaju.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Ako ste napravili plan rada – nemojte sumnjati u to. Pridržavajte se propisa koje ste zacrtali i budite malo strpljiviji – uspeh je zagarantovan, potrebno je samo malo da sačekate.

Ljubav: Ako ste u vezi – podelite sa voljenom osobom svoje mišljenje o vašoj budućnosti. Slobodni pripanici znaka bi u ljubavi trebalo da se oslanjaju više na razum nego na emocije koje su često preuveličane.

Zdravlje: Redovan odmor i redovan san su ono što Vam je potrebno.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Predaleko ste došli na putu ka uspehu da biste zbog neke sitnice odustali ili posumnjali u sebe. Skupite hrabrost, podignite glavu i ponosno nastavite dalje jer znate koliko vredite i koliko ste vredni – a uskoro će to i drugi znati.

Ljubav: Romantično raspoloženje i izliv emocija nisu Vaša jača strana, ali bi na tome trebalo da poradite. U suprotnom – niko neće misliti da ste ozbiljni u svojim namerama ili uopšte zainteresovani.

Zdravlje: Ako Vas muči višak kilograma – počnite sa zdravijim životom koji uključuje i više fizičke aktivnosti.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Ono što je kod Vas trenutno najisplativija osobina jeste – prilagodljivost. Svoje veštine i znanje vrlo lako premeštate na polja na kojima je Vaša stručnost potrebna, ali i cenjena – zbog čega ste u prednosti u odnosu na konkurenciju.

Ljubav: Sa partnerom/partnerkom se nalazite u nekoj nerazjašnjenoj situaciji – poradite na tome. Ako ste slobodni – ovo je odličan period za započinjanje nečeg ozbiljnijeg jer ste i Vi konačno spremni za to.

Zdravlje: Mogući bolovi u leđima i vratnom delu kičme.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Ako želite nešto da postignete – potrebno je da u tome budete odlučni i da ne posustajete čak iako Vam se učini da je sve “protiv Vas”. Imajte više vere u sebe i svoje veštine.

Ljubav: Ako želite još više da se zbližite sa voljenom osobom – vreme je za ozbiljan razgovor kog se bojite bez razloga. Slobodni pripadnici znaka gaje iluzije prema osobi koja ih interesuje.

Zdravlje: Moguće glavobolje ili alergijska reakcija.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Ukoliko Vaša profesija “dozvoljava” šira interesovanja – možda je vreme da razmislite o nekom unapređivanju znanja ili preusmeravanju svojih interesovanja na nešto što smatrate profitabilnijim i interesantnijim.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka imaju potrebu da se emotivno prepuste – ali osoba za koju su zainteresovani jednostavno ne deluje pouzdano. Ako ste u vezi – trebalo bi da u važnije odluke uključite i partnera/partnerku.

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: I sami ste svesni da je fokus ono što Vam sada nedostaje. Budite slobodni da se posvatite samo jednom cilju jer Vam multitasking ionako nije jača strana – a vreme prolazi.

Ljubav: U voljenoj osobi imate najboljeg prijatelja, ali i srodnu dušu koja Vas inspiriše – uživajte u tome i negujte svoj odnos. Ako ste slobodni – budite suptilniji u nameri da nekoga osvojite i od toga napravite igru u kojoj će uživati obe strane.

Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom!


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Sagledajte poslovnu ponudu sa više strana i budite malo objektivniji. Vama je inače bitnije kako će se određeni posao ili obaveza odraziti na Vašu poslovnu budućnost – zbog čega bi trebalo uvek dva puta da razmislite.

Ljubav: U vezi bi trebalo da obratite pažnju više na to šta Vaši postupci govore, a ne šta ste zaista izgovorili. Ako ste slobodni – trebalo bi malo više da se opustite, pogotovo u društvu osobe koja Vas interesuje.

Zdravlje: Pad koncentracije može biti posledica manjka sna.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Usereni ste prea velikim idejama i velikim ciljevima – jer znate da je to najbolji način da postignete ono čemu težite i šta želite od svog života, zato nemojte dozvoliti da Vas išta sputava u tome.

Ljubav: Potrudite se da sa partnerom/partnerkom dođete do zajedničkog rešenja problema koji Vas muči već neko vreme, a koji utiče na atmosferi u vašoj vezi. Ako ste slobodni – nemojte odustajati od ideje da nekoga osvojite.

Zdravlje: Slobodno vreme provedite u krugu porodice ili prijatelja.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: U poslovnom okruženju važite za osobu od poverenja i stručnjaka u svojoj oblasti – što je ugled kojem ste težili. Međutim, to nije razlog niti povod da se opustite i osao prepustite slučaju.

Ljubav: Ako ste slobodni – nemojte previše očekivati od nekog susreta ili poznanstva. Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi otvoreno da razgovaraju sa voljenom osobom i iznesu svoje želje ili zahteve.

Zdravlje: Odvojite više vremena samo za sebe kako biste u miru složili svoje misli.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Morate ponekad pristati i na alternativna rešenja, jer jednostavno niste u poziciji da izvoljevate. Fokusirajte se na ono što je zaista važno i na šta najviše Vi možete uticati samostalno.

Ljubav: Možda bi trebalo da promenite taktiku ako do sada niste uspeli da osvojite osobu za koju ste zainteresovani. Ako ste u vezi – dajte do znanja partneru/partnerki kako se zaista osećate.

Zdravlje: Obratite pažnju na način ishrane – nemojte preskakati obroke.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Ako želite da u poslu imate više uspeha – trebalo bi da se bolje organizujete i postavite prioritete, ali i da pazite šta pričate i kako se ponašate u poslovnom okruženju – možda neko želi da Vas sputa u Vašoj nameri.

Ljubav: U partneru/parterki imate bezuslovnu podršku, što Vam puno znači. Pronađite način da pokažete koliko to cenite. Ako ste slobodni – moguće zanimljivo poznanstvo preko nekoga od prijatelja.

Zdravlje: Vreme je da u svoje svakodnevne obaveze uvedete i neku fizičku aktivnost – bolje ćete se osećati.

24/09/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments