Horoskop za petak, 15. april 2016. godine

14/04/2016 21:00

Horoskop za petak, 15. april 2016. godine

Dnevni horoskop – petak, 15. april 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: To što na posao krećete sa pozitivnim stavom u velikoj meri Vam može pomoći da rešite probleme koji su se nagomilali. Prihvatite pomoć saradnika.

Ljubav: U Vašem životu trenutno je ljubav sa partnerom jedino na šta se možete osloniti. Ako ste sami – nemojte se ustručavati da pošaljete tu poruku.

Zdravlje: Pronađite način da se opustite u potpunosti.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Potrudite se da bolje razumete situaciju u kojoj se trenutno nalazite – vreme je da donesete neke poslovne odluke od kojih može zavisiti Vaš dalji uspeh i napredovanje.

Ljubav: Posebno Vas je zainteresovala neka osoba koju ste nedavno upozali – budite slobodniji i otvoreniji. Ako ste u vezi – pružite više pažnje partneru.

Zdravlje: Ne dozvoljavajte ljudima da Vas “zaraze” svojom negativnošću.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Dobro bi Vam došla izolacija i rad u samoći, ali to trenutno sebi ne možete da priuštite. Pronađite način da održite koncentraciju na nivou – iako Vam je to danas izuzetno teško.

Ljubav: Morate biti jasniji u svojim namerama ukoliko želite da šarmirate neku osobu. Sa partnerom konačno uspevate da rešite neki konflikt ili da se dogovorite oko nečega.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe prolaznog tipa. Pazite šta jedete.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Svoje privatne probleme ostavite ispred kancelarije – nemojte dozvoliti da Vam to remeti dalji napredak i uspeh ka kome ste krenuli sigurnim koracima.

Ljubav: I sami ste iznenađeni što Vam se dopala neka osoba koja nije u potpunosti ono što priželjkujete. Ako ste već u vezi – očekujete od partnera previše.

Zdravlje: Osim iscrpljenosti – nemate nikakvih drugih problema.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Započeli ste period mirne atmosfere na poslu. Sve teče po planu, što Vam uliva dodatno samopouzdanje i mir kako biste bili još bolji u tome što radite.

Ljubav: Ako ste zainteresovani za osobu koja je zauzeta – preispitajte svoje svoje emocije. U vezi ste pomalo rezervisani – pokažite više interesovanja za zajedničke aktivnosti sa partnerom.

Zdravlje: Ne dozvolite da na Vas “pređe” nečiji negativan stav i loše raspoloženje.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Želite što pre da počnete nešto što imate u planu, ali ne ide Vam od ruke. Proverite u čemu je zaista problem i pokušajte to da rešite što pre.

Ljubav: Vaša intuicija dolazi do izražaja. Lako prepoznajete tuđe namere, što Vam daje prednost prilikom odabira budućeg parntera. Ako ste u vezi – činite sve da usrećite parntera.

Zdravlje: Mogući bolovi u kičmi i vratu. Potrebno Vam je više fizičke aktivnosti.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Imate toliko različitih poslovnih pokuda, da ne možete da se odlučite šta je najbolje za Vas. Nemojte predugo razmišljati da ne bude kasno.

Ljubav: Imate velike planove za vikend. Bez obzira da li ste u vezi ili ne, ovaj vikend će Vam biti obeležen ljubavlju.

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Ponekad je potrebno da se prilagodite situaciji – što Vam trenutno teško pada. Ne može uvek biti sve kako ste planirali.

Ljubav: Nemojte sumnjati u svoje kvalitete samo zato što ne dobijate očekivanu pažnju – bez obzira da li ste u vezi ili ste samo zainteresovani za neku osobu.

Zdravlje: Moguć pad imuniteta, pojačajte unos vitamina.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Danas se potrudite da sumirate dosadašnje uspehe i odluke – kako biste lakše isplanirali ostatak meseca i postavili ispravne prioritete.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka preispituju neke svoje odluke iz prošlosti. U vezi se stvari odvijaju baš kako ste planirali i Vaši veliki planovi za partnerom konačno se ispunjavaju.

Zdravlje: Moguće glavobolje. Pijte više tečnosti.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Pravljenje plana i postavljanje prioriteta Vam mogu pomoći da budete još produktivniji. Ne ustručavajte se od nekih odlika – sada je vreme za to.

Ljubav: U vezi Vam nešto smeta – da li je to osećaj da ste zapostavljeni ili Vam je potrebno više slobode? Ako ste slobodni – pazite da se ne zaletite i loše procenite neku osobu.

Zdravlje: Potrebno Vam je više odmora kako biste “napunili baterije”.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Držite se svog posla i ne mešajte se u tuđe – dok Vam ne zatraže pomoć. Nametanje svoje stručnosti kod drugih može izazvati odbojnost.

Ljubav: Nešto iz prošlosti u velikoj meri utiče na Vaše emotivno stanje. Ne dozvolite da Vam to poremeti buduće planove.

Zdravlje: Nesanica je još jedan znak da ste pod stresom.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Konačno uspevate da vidite kraj svojim problemima i obavezama. Nećete uspeti da sakrijete zadovoljstvo svojim uspehom i činjenicom da ste bili u pravu.

Ljubav: Preispitivanje i ljubomora navode Vas na svađu sa parnterom. Ukoliko ste sami – prijatelji pokušavaju da Vas upoznaju sa nekim ko bi mogao da Vam se svidi.

Zdravlje: Potrudite se da izbegavate potencijalno stresne situacije.

14/04/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments