Horoskop za četvrtak, 15. decembar 2016. godine

14/12/2016 21:00

Horoskop za četvrtak, 15. decembar 2016. godine

Dnevni horoskop – četvrtak, 15. decembar 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Ukoliko Vam pažnju sa posla sve češće odvlače neki drugi problemi – možda bi trebalo da odložite donošenje nekih velikih i važnih odluka koje su vezane za Vašu karijeru – kako biste bili sigurni da nećete napraviti više štete nego koristi.

Ljubav: Ako ste slobodni – dajte šansu nekom novom poznanstvu, pogotovo ako primećujete da postoji dobra komunikacija između vas. Ako ste u vezi – kontrolišite svoje napade ljubomore, pogotovo ako ste svesni da za to nema razloga.

Zdravlje: Ne dozvolite da na Vas utiče negativnost drugih ljudi.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Nemojte biti lenji – i dva puta proverite sve što radite, pogotovo ako ste novi u poslu ili radite nešto što je veoma važno za Vas i nastavak Vaše karijere; verujte da će se isplatiti!

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi da budu malo tolerantniji prema voljenoj osobi i pruže više pažnje i podrške. Ako ste slobodni – iskoristite vikend za upoznavanje nekih novih ljudi.

Zdravlje: Lagana šetnja ili neka druga fizička aktivnost bi Vam sigurno prijala.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Uspeh u Vašoj karijeri je sve izvesniji, a ukoliko ste imali niz dobrih vesti na ovom polju – trebalo bi da prestanete da sumnjate u svoje sposobnosti, veštine i znanje.

Ljubav: Ako ste u vezi – možete očekivati rešavanje nekih značajnih problema iz prošlosti, što će doneti mnogo lepih trenutaka sa voljenom osobom. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da se aktiviraju ako žele promenu statusa.

Zdravlje: Pronađite način da se opustite i relaksirate.


RakRak (21. jun – 20. jul)

Posao: Pred Vama su neki novi kontakti, novi susreti, a možda i nove ponude za angažovanje na novim projektima. Uglavnom – puno novosti, a na Vama je da odlučite kojim ćete putem ka cilju da nastavite.

Ljubav: Ukoliko postoji neka osoba za koju ste zainteresovani – trebalo bi da budete hrabriji i konačno priđete. Ako ste u vezi – uživajte u romantičnoj večeri sa voljenom osobom.

Zdravlje: U odličnoj ste fizičkoj formi.


LavLav (21. jul – 22. avgust)

Posao: Čak iako ste trenutno u nekoj stabilnijoj fazi kako u poslovnom tako i u finansijskom smislu – možda bi trebalo da razmislite o nekoj ponudi koja Vam se pruža. Naravno, uz to idu i dodatne odgovornosti, ali i bolja zarada.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka možda ne primećuju pažnju neke osobe iz poslovnog okruženja. Pripadnici znaka koji su vezi bi konačno trebalo da se suoče sa nekim problemima u vezi – dok ih je još uvek moguće rešiti.

Zdravlje: Iscrpljenost nadoknadite dužim spavanjem.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Nemojte više odlagati neke obaveze i poslove koje ste propustili da uradite na vreme. Trebalo bi da se bolje organizujete ako ne želite da Vam se takve situacije ponove uskoro.

Ljubav: Ako želite da osvojite osobu za koju ste se zainteresovali – trebalo bi malo više da se potrudite i pokažete svoje namere. Pripadnici znaka koji su u vezi ne bi trebalo da brinu jer im je odnos stabilniji neko ikad.

Zdravlje: Posvetite više vremena svojim hobijima i aktivnostima u kojima zaista uživate.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Kada su poslovi i poslovni partneri u pitanju – trebalo bi da imate malo više “takta”. Ne može baš uvek da upali taktika – “s neba pa u rebra”, veća je verovatnoća da ćete uspeti ukoliko dobro promislite svaki narednih korak.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka su skloni maštanju o osobama koje im nisu dostupne ili koje nisu baš za njih. Ako ste u vezi – uživajte u harmoničnom odnosu i ljubavi.

Zdravlje: Nemojte trošiti previše vremena i energije na stvari koje Vam nisu bitne.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Pad koncentracije verovatno je posledica hroničnog umora. Nemojte brinuti – vreme za odmor se bliži, a osim toga – sve što ste do sada radili isplatiće Vam se na više načina.

Ljubav: Ako ste slobodni – trebalo bi bolje da birate društvo, odnosno osobu sa kojom bi možda mogli da imate ozbiljniju vezu. Pripadnici znaka koji su već u vezi trebalo bi da porade na komunikaciji sa voljenom osobom.

Zdravlje: Mogući stomačni problemi prolaznog tipa.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Kad posao radite bez volje i entuzijazma veoma su velike šanse za pravljenjem grešaka. Ako mislite da ništa ne može da Vas motiviše da radite – samo se setite svog krajnjeg cilja.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da definišu odnos sa nekom osobom sa kojom se povremeno viđaju. Ako ste u vezi – trebalo bi da češće Vi budete inicijator nekih zajedničkih aktivnosti.

Zdravlje: Potrebno Vam je više odmora i kvalitetnog sna.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Dobra organizacija i precizan plan za nastavak posla je gotovo pola završenih obaveza. Na ovaj način izbećićete (neprijatna) iznenađenja i stresne situacije koje bi Vas inače mogle zadesiti.

Ljubav: Ukoliko želite skladan odnos sa voljenom osobom trebalo bi da se više potrudite. Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da se zaleću u nešto novo, pogotovo ako su nedavno izašli iz duže veze.

Zdravlje: Vikend iskoristite za relaksaciju i uživanje u hobijima.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Profesionalno ponašanje u poslovnom svetu jedna je od najcenjenijih osobina pojedinca, zbog čega bi trebalo i Vi da poradite na tome, bez obzira na to koliko ste inače stručni u tome što radite.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo više da se zabavljaju i opuste – jer ljubav nije nešto što se planira ili čeka – ona sama dođe. Ako ste u vezi – pripazite da u afektu ne kažete nešto što ne mislite.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu i pojačajte unos vitamina.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Ako niste zadovoljni uslovima rada ili načinom na koji se prema Vama ophode kolege, saradnici, partneri – možda je vreme da počnete da razmišljate o promeni radnog mesta – pogotovo ako ne možete da popravite tu situaciju.

Ljubav: Negativna atmosfera u vezi i česte rasprave mogu biti posledica prećutanih problema sa partnerom/partnerkom – rešite to što pre. Ako ste slobodni – uživajte u svom statusu!

Zdravlje: Dobro se osećate.

14/12/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments