Horoskop za ponedeljak, 29. avgust 2016. godine

28/08/2016 21:00

Horoskop za ponedeljak, 29. avgust 2016. godine

Dnevni horoskop – ponedeljak, 29. avgust 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Što se posla tiče – trebalo bi da razmislite o primeni drugačije taktike ukoliko do sada niste uspeli da ostvarite ciljeve koje ste zacrtali. Važno je i da se prilagodite na nova pravila i uslove poslovanja.

Ljubav: Ako želite da osvojite nekoga, vreme je da iskoristite sve svoje atribute. Sa partnerom proživaljavate period aspolutne harmonije i uživanja u ljubavi.

Zdravlje: Uskladite svoje misli i osećanja kako biste ostvarili psihološku ravnotežu koja Vam je potrebna.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Kada su u pitanju sporni momenti u poslovnim relacijama važno je da umete da prevaziđete te situacije ili da pripremite alternativno rešenje za slučaj iznenadnog obrta na poslovnoj sceni.

Ljubav: Možda bi trebalo da obratite više pažnje na primedbe koje Vam upućuje partner, kako uskoro ne bi zažalili. Ako ste slobodni – ne zaboravite da stvari nisu uvek onakve kakve izgledaju na prvi pogled.

Zdravlje: Moguća glavobolja ili nesanica.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Ako želite da budete glas razuma i neko ko isteruje pravdu – onda morate biti u potpunost informisani o svemu. Nemojte dozvoliti da Vas neko zatekne bez odgovora ili rešenja na aktuelna pitanja.

Ljubav: Pokušavate da uskladite svoja emotivna interesovanja, ali postaje neizvodljivo da ostvarite sve što biste želeli – što se odnosi i na pripadnike znaka koji su u vezi i koji su slobodni.

Zdravlje: Ne dozvolite da Vam nešto pokvari raspoloženje.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Iskoristite svoje potencijalne na poslu i ako je potrebno – iskombinujte više različitih poslovnih mogućnosti kako biste sebi omogućili bolju zaradu i pokazali sve svoje poslovne veštine.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka mogu doneti lošu odluku iako imaju više mogućnosti. Bolje bi bilo da dva puta razmisle. Ako ste u vezi – nalazite se u periodu zadovoljstva i uživanja sa partnerom/partnerkom.

Zdravlje: Ako želite uspeh i osećaj zadovoljstva, potrebno je da uskladite svoje želje i mogućnosti.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Odlično procenjujete poslovne situacije u kojima se nalazite i uspevate da odgovorite na sve poslovne zahteve ili obaveze koje se nalaze pred Vama. Novi uspesi pozitivno utiču na Vas.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka imaju osećaj da mogu da osvoje bilo koga, što im ne predstavlja nikakvo zadovoljstvo. Ako ste u vezi – potrebna su Vam neka nova uzbuđenja, pa razgovarajte sa partnerom/partnerkom o nekim promenama.

Zdravlje: Nemojte se izlagati preteranom naporu.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Nedavni uspesi ili ispunjavanje nekih obaveza veoma je pozitivno uticalo na Vas, zbog čega bi trebalo da pravite planove za dalji razvoj i napredak, bez obzira na moguće negativne komentare iz okoline.

Ljubav: Možda bi trebalo povremeno da pristanete i na predloge koje Vam daje partner/partnerka. Ako ste slobodni – ne zaboravite koje su to osobine koje najviše cenite kod osobe sa kojom biste mogli biti u vezi.

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Iako bi trebalo da sprečite da Vas kritikuju oni koji znaju manje od Vas, pokušajte da izbegnete nepotrebne razmirice sa saradnicima, jer Vam to oduzima dragocenu energiju koja Vam je potrebna za obavljanje posla.

Ljubav: Ako ste u vezi – ne zaboravite da je voljena osoba tu za Vas šta god da Vam je potrebno. Slobodni pripadnici znaka ništa ne prepuštaju slučaju i kontrolišu svaku situaciju.

Zdravlje: Potreban Vam je izbor pozitivne energije, kao i način da istu akumulirate u sebi.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Za Vas je individualni rad mnogo lakši, čak i kada imate više posla, ali trebalo bi da savladate i rad u timu i spoznate koje su prednosti takvog načina rada. Trebalo bi bar da date priliku tome.

Ljubav: Preuzmite ljubavnu inicijativu i kreirajte novu romantinu atmosferu u vezi. Ako ste slobodni – važno je da budete iskreni, kako prema sebi, tako i prema osobi za koju ste zainteresovani.

Zdravlje: Pozitivno razmišljanje je ono što Vam je sada potrebno.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Žonglirate sa više obaveza, ali uspevate sve da ispunite na vreme i kako treba. Budite slobodni da tražite pomoć i da se oslonite na ljude u koje imate poverenja – koliko god da Vas to ponekad plaši.

Ljubav: Ako mislite da znate šta je problem u vezi – pokrenite se i pokažite inicijativu da to i rešite. Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da donose ishitrene odluke na ljubavnom planu, kako se posle ne bi kajali.

Zdravlje: Potrebno Vam je više odmora. Pruštite sebi šetnju ili duži boravak u prirodi.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Trebalo bi da budete zadovoljni svojim dosadašnjim radom i uspesima, kao i da se pripremate za nove ciljeve koji se nameću sami od sebe. Neka Vam Vaš interes bude na prvom mestu.

Ljubav: Budite iskreni i otvoreni kada razgovarate sa partnerom/partnerkom i nemojte se ustručavati da tražite više pažnje i ljubavi. Ako niste u vezi – možda bi trebalo da prilagodite svoje kriterijume savršene osobe koju tražite.

Zdravlje: Posvetite više vremena stvarima u kojima uživate i koje Vam podstiču lepo raspoloženje.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Čuvajte svoju koncentraciju i nemojte dozvoliti da Vas sitnice ometaju u radu. Obezbedite sebi potrebne uslove za neometan rad koji Vam je sada itekako potreban.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da preispitaju svoje namere i želje. Ako ste u vezi – sada je odličan period za pravljenje novih planova za budućnost.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu kako biste izbegli neke zdravstvene tegobe ili probleme sa stomakom.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Nemojte gubiti nadu i dozvoliti da Vam entuzijazam opadne. Verujte u to da ništa što radite nije beznačajno, a da će rezultati doneti i više uspeha nego što možete da zamislite.

Ljubav: Ako ste nalazite u nekom emotivnoj dilemi – distancirajte se i pokušajte da samostalno dođete do odgovora, bez uticaja drugih, bez obzira na to da li ste u vezi ili ne.

Zdravlje: Prijala bi Vam neka fizička aktivnost koju biste mogli da uvedete u svoje svakodnevne obaveze.

28/08/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments