Horoskop za sredu, 11. januar 2017. godine

10/01/2017 21:00

Horoskop za sredu, 11. januar 2017. godine

Dnevni horoskop – sreda, 11. januar 2017. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Izgleda kao da postoji neka prepreka u pregovorima ili čak u komunikaciji sa saradnicima. Trebalo bi da pokušate da smanjite tenziju, spustite loptu i pokušate da pristupite na drugačiji način.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi možda trebalo da daju još jednu šansu nekoj vezi iz prošlosti. Ako ste u dužoj vezi – sada je odličan period za planiranje zajedničke budućnosti.

Zdravlje: Dobro se osećate.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Postoji mogućnost da ćete se suočiti sa nekim problemima na poslovnom planu, ali nemojte brinuti unapred. U svakom slučaju – imate na koga i da se oslonite i od koga da zatražite pomoć ukoliko Vam bude potrebna.

Ljubav: Kada ste sigurni u svoje mišljenje i u svoja osećanja lakše donosite prave odluke. Dajte sebi dovoljno vremena da shvatite kako se osećate i koje emocije preovladavaju kod Vas.

Zdravlje: Moguća prehlada.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Uvek je bolje da dugove vratite što pre i da za sobom ne ostavljate nedovršene poslove. Na taj način znaćete na čemu ste i kako da nastavite dalje, da napredujete i usavršavate se.

Ljubav: Budite Vi češće inicijator nekih zajedničkih aktivnosti sa voljenom osovom. Slobodni pripadnici znaka bi mogli pogrešno da protumače nečiju pažnju – budite malo pažljiviji kako ne biste bili povređeni.

Zdravlje: Pojačajte unos vitamina i zdravih namirnica.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Ponekad je upravo mogućnost i spremnost na brzo prilagođavanje novim situacijama u poslovnoj sferi ono što Vas ističe u odnosu na saradnike ili kolege, odnosno konkurenciju za neko unapređenje.

Ljubav: Ako postoji nešto što Vam smeta kod partnera/partnerke – najbolje bi bilo da otvoreno to kažete umesto da pravite neke neprijatne situacije. Ako ste slobodni – odličan je period za započinjanje nove veze ili avanture.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Trebalo bi da ste do sada naučili koliko skupo može da Vas košta ukoliko se previše opustite i zapostavite neke poslovne obaveze. Sada je poslednji trenutak da se trgnete i angažujete kako biste ipak sve postigli na vreme.

Ljubav: Ukoliko osećate neko emotivno nezadovoljstvo, najbolje bi bilo prvo da se posvetite istraživanju uzroka, a zatim i način da ovaj problem rešite. Nemojte odmah kriviti nekoga drugog, možda ste i Vi u pitanju.

Zdravlje: Moguća glavobolja ili problemi sa sinusima.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Najbolje bi bilo da uspostavite balans između opuštanja i aktivnog rada, jer je to jedini način da ne gubite vreme, ali i da se dobro osećate i budete odmorni kako biste bili što produktivniji.

Ljubav: Odvažite se da pokrenete neke ozbiljnije teme za razgovor sa voljenom osobom. Ako ste slobodni – najvažnije je da se ne zalećete ni u šta novo i da pre svega pratite svoje osećaje.

Zdravlje: Potrebno Vam je više fizičke aktivnosti kako biste bili u formi i kako biste se osećali bolje.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Trebalo bi konačno da se i u mislima vratite sa praznika i odmora u realnost i poslovne obaveze. To je jedini način da izbegnete pravljenje nekih nepotrebnih grešaka i propusta u poslu.

Ljubav: Jako je važno da budete malo odlučniji – dajte sebi više vremena da shvatite šta želite i nemojte od toga odustajati, bez obzira na to da li ste trenutno u vezi ili ste još uvek slobodni.

Zdravlje: Sve što Vam je potrebno jeste pozitivniji stav u životu.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Ako želite da nastavite sa napredovanjem bez brige da će Vas nešto iznenaditi ili Vam se preprečiti na putu – najbolje bi bilo da obnovite plan i još preciznije odredite svaki korak za dalje.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi mogu da se opuste i uživaju u harmoničnom odnosu sa voljenom osobom. Ako ste slobodni – svojim šarmom možete osvojiti koga kog želite – nemojte sumnjati u to.

Zdravlje: Trebalo bi da se oslobodite što više loših navika.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Mogli biste biti i pažljiviji kada su finansije u pitanju iako smatrate da ste prilično dobro protumačili trenutnu situaciju. Uzmite u obzir i moguće neplanirane izdatke koji bi trebali da se uklope u budžet.

Ljubav: Voljena osoba možda ne razume baš sve Vaše odluke, ali to ne bi trebalo da Vas sputa ukoliko ste Vi sigurni u to što radite. Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da žure prilikom odlučivanja ukoliko nisu u potpunosti sigurni u svoje emocije.

Zdravlje: Mogući bolovi u leđima i vratnom delu kičme.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Trebalo bi da iskoristite svaku povoljnu priliku koja Vam se pokaže, bez obzira da li je to “po planu” ili ne. Sve je to način da napredujete, naučite nešto novo i steknete nove veštine.

Ljubav: Kada ste sa voljenom osobom – trebalo bi više da se opustite i uživate, a probleme ostavite po strani. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da se konačno odluče na taj prvi korak.

Zdravlje: Potrebno Vam je više sna i odmora.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Trebalo bi da u poslu budete malo oprezniji i pažljiviji – od toga sa kim pričate, o čemu pričate, kako se ponašate i kako radite. Nikad ne znate ko Vas posmatra i procenjuje kao ličnost, ali i radnika.

Ljubav: Ako ste u vezi – razmislite o tome gde ta veza vodi, odnosno gde biste Vi da ona ide. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da prošlost ostave iza sebe i pokušajtu da krenu dalje.

Zdravlje: Posvetite više vremena aktivnostima u kojima zaista uživate.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Nemojte se previše opuštati kako Vam se obaveze ne bi nagomilale. Najbolje bi bilo da se pridržavate svog rasporeda i uobičajnog tempa rada i sve će biti kako treba.

Ljubav: U voljenoj osoboi imate najveći oslonac i podršku – uzvratite istom merom. Ako ste slobodni – možda bi trebalo da se više opustite i ponašate malo spontanije kako biste upoznali neku novu osobu.

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.

10/01/2017 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments