Horoskop za subotu, 7. maj 2016. godine

07/05/2016 12:19

Horoskop za subotu, 7. maj 2016. godine

Dnevni horoskop – subota, 7. maj 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Novi poslovni izazovi su pred vama i Vi ih spremni dočekujete. Međutim, neće sve ići baš po planu, pa ćete morati da se prilagođavate ako želite uspeh.

Ljubav: azmišljate o ozbiljnijoj vezi, iako niste sigurni u svoja osećanja. Partner se trudi da Vam ispuni svaku želju.

Zdravlje: Izlet u prirodi i svež vazduh će Vam napuniti baterije


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Nemate dovoljno vremena za sve što ste sebi postavili kao obavezu. Važno je da znate šta su Vam prioriteti i da se njih pridržavate.

Ljubav: Sami pripadnici se jako trude da se nekome svide. U vezi ste opušteni i uživate u zajedničkim aktivnostima sa partnerom.

Zdravlje: Pojačajte unos vitamina.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Tražite način da zaobiđete neka pravila, kako biste brže uradili posao. Ovaj put ćete u tome uspeti, ali budite pažljivi, nećete baš uvek imati toliko sreće.

Ljubav: Obuzdajte svoj karakter i emocije kako ne biste započeli nepotrebnu svađu sa voljenom osobom. Ako ste slobodni prijatelji pokušavaju da Vam “nameste” nekoga.

Zdravlje: Bolovi u zglobovima. Uvedite neke lagane vežbe u raspored – prijaće Vam.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Imate određena očekivanja na poslovnom planu, ali neko ih ne ispunjava. Nemojte ignorisati ovaj problem, nego ga rešite svojim izvanrednim profesionalnim izražavanjem.

Ljubav: Emocije Vam prave problem, jer ne možete da odredite kako se osećate. Bez obzira na to da li ste sami ili u vezi – budite otvoreni, pre svega prema sebi.

Zdravlje: Moguć nestabilan krvni pritisak. Pazite šta jedete.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Imate potrebu da promenite posao, ali niste sigurni u tu odluku. Svaki novi početak može biti težak i zastrašujući jer ne znate šta možete očekivati. Budite malo hrabriji.

Ljubav: U Vašem životu trenutno je ljubav sa partnerom jedino na šta se možete osloniti. Ako ste sami – nemojte se ustručavati da napravite prvi korak i na ovom planu.

Zdravlje: Ne izlažite se preteranom naporu. Više odmarajte.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: zbegavajte sumnjive ponude i saradnike koji ne mogu da idu u korak sa Vama. Posao je već dovoljno težak i bez onih koji će Vas u tome dekoncentrisati.

Ljubav: Slobodne device mogu uskoro upoznati osobu kojom će biti fascinirani. Ako ste u vezi – nemojte uzimati partnerovu ljubav zdravo za gotovo.

Zdravlje: Popodnevna dremka je možda baš ono što Vam je potrebno.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Odlični ste u organizaciji sa finansijama, ali Vam neke druge obaveze jednostavno izmiču. Morate se više potruditi ukoliko želite da sve konce držite u svojim rukama.

Ljubav: Veza je odnos na kom se mora raditi i Vi to najbolje znate, a Vaš partner kao da to ne shvata. Ako ste slobodni – uživate u nečijoj pažnji, ali ne želite ništa više od toga.

Zdravlje: Čuvajte energiju za važne stvari, nemojte je rasipati.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Ukoliko osetite manjak koncentracije i energije – nemojte to sebi zamerati. Pokušajte da se fokusirate na samo jedan poslovni zadatak kako biste bili što produktivniji.

Ljubav: Uživate u stabilnoj i veoma bliskoj vezi sa voljenom osobom. Ako niste u vezi – očekujte neki lep poziv od osobe za koju ste zainteresovani.

Zdravlje: Potrebno Vam je više opuštanja kako biste se napunili pozitivnom energijom.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Nestrpljivi ste da započnete neke svoje planove, ali saradnici još uvek nisu spremni za rad. Prihvatite da tako funkcioniše timski rad – mora sve da se poklopi.

Ljubav: Pokušajte da u vezi sve probleme rešite razgovorom, nemojte biti tvrdoglavi. Slobodni pripadnici mogu očekivati neke lepe vesti ili promene!

Zdravlje: Spustite loptu i posvetite više vremena sebi.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Nemojte se izlagati nepotrebnom riziku. Ponekad je potrebno zaustaviti se na vreme i izabrati ono što je provereno. Obratite pažnju na finansije u naredim danima.

Ljubav: Zapitajte se da li je Vaše mišljenje o nekoj osobi dovoljno objektivno ili ste u zabludi? Ako ste u vezi – nemojte zapostavljati partnera i isključivati ga iz svojih planova.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Dodatna motivacija i želja za uspehom pomažu Vam da se snađete u različitim situacijama i da sve što ste isplanirali završite što pre.

Ljubav:  Podržavajte partnera, čak iako mislite da u nečemu greši – nije na Vama da menjate partnerovo mišljenje o tome. Ako ste slobodni – nemojte biti stidljivi, pokažite svoje kvalitete!

Zdravlje: Negativno razmišljanje i negativni stavovi samo crpe Vašu životnu eneriju.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Razmislite o partnerstvu sa nekim dugogodišnjim saradnikom, možda je to ono što Vam je potrebno kako biste uspeli da realizujete svoju ideju.

Ljubav: Probleme sa posla ostavite u kancelariji i nemojte dozvoliti da oni utiču na Vašu vazu. Moguće tajne veze.

Zdravlje: Nemojte se opterećivati nebitnim stvarima u životu.

07/05/2016 12:19

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments