Horoskop za nedelju, 27. novembar 2016. godine

26/11/2016 21:00

Horoskop za nedelju, 27. novembar 2016. godine

Dnevni horoskop – nedelja, 27. novembar 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Ako želite da napredujete u svojoj karijeri trebalo bi da pažljivo birate poslove, ali i saradnike. Nemojte trošiti vreme na projekte koji Vam ne donose doboljno novca i ličnog zadovoljstva.

Ljubav: Posvetite više vremena voljenoj osobi i zajedničkim aktivnostima. Ako ste slobodni – nemojte se više ustručavati; imajte više samopouzdanja i napravite prvi korak.

Zdravlje: Dobro se osećate.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Imate osećaj da ne uspevate da iskoristite sve potancijale kako svoje tako i situacije u kojoj se trenutno nalazite. Nemojte se nervirati – pozitivno razmišljanje je sve što Vam je sada potrebno.

Ljubav: Nemojte imati previše velika očekivanja od osobe koju ste nedavno upoznali i dajte joj još jednu šansu. Ako ste u vezi – trebalo bi da se više potrudite oko komunikacije sa voljenom osobom.

Zdravlje: Nemojte trošiti svoje vreme i energiju na nevažne stvari.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Vreme je da se pokrenete i možda konačno započnete neku novu karijeru ili posao o kom ste sanjali. Važno je da oko sebe imate ljude koji će Vas u toj Vašoj nameri podržati i pomoći ukoliko je potrebno.

Ljubav: Ako želite da uspostavite skladniji odnos sa voljenom osobom – češće pristanite na neke kompromise koji više znače partneru/partnerki nego Vama. Ako ste slobodni – imajte više hrabrosti i prihvatite taj poziv.

Zdravlje: Ojačajte imunitet.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Poslušajte sebe i svoju intuiciju kada su neke važne poslovne odluke u pitanju i nemojte sumnjati u sebe – ni sad ni u bilo kojoj drugoj situaciji, jer je Vaša stručnost na nivou zadatka.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi ljubav svog života mogli da sretnu i upoznaju u nekom poslovnom okruženju. Ako ste u vezi – nemojte zapostavljati potrebe voljene osobe.

Zdravlje: Unosite više vitamina.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Dajte sebi više oduška i napravite predah – ne samo da ste to zaslužili nego to sada možete sebi da priuštite, pogotovo nakon perioda maksimalnog angažovanja i napodnog rada koji je za Vama.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo bolje da razmisle o vezi u koju spremaju da se upuste – da li više dobijate time ili gubite? Ako ste već u vezi – organizujte više zajedničkih aktivnosti sa volejnom osobom.

Zdravlje: Potrebno Vam je više sna u toku noći.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Pasivnost u poslovnom okruženju inače nije Vaš stil, ali bi možda trebalo povremeno da odlučivanje o važnim poslovima prepustite kolegama ili saradnicima, pa makar i pogrešili u proceni.

Ljubav: Ako ste slobodni – dajte svakom novom poznanstvu šansu, nikad ne znate šta može da se izrodi iz novog prijateljstva. Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi da više paze na ono što će reći.

Zdravlje: Psihosomatske tegobe se rešavaju uklanjanjem uzroka.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Vaš radni elan je na zavidnom nivou – što je za svaku pohvali. Važno je samo da pronađete način da održite entuzijazam i motivaciju sve dok ne ispunite sve svoje ciljeve koje imate.

Ljubav: Ako ste u potrazi za svojom “srodnom dušom” ili novom ljubavi – trebalo bi da budete malo opušteniji, ali i realniji. Pripadnici znaka koji su u vezi imaju problem u komunikaciji sa voljenom osobom.

Zdravlje: Stres je jedan od najčešćih uzroka mnogih zdravstvenih problema – pokušajte da ga izbegavate.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Trenutno ste u periodu kada Vam se čini da sve možete i da sve umete. Iskoristite ovaj nalet samopouzdanja da ispunite neke svoje ciljeve od kojih imate neku dugoročniju korist.

Ljubav: Ako ste u vezi – pripazite se nekih “zlih jezika” i uticaja drugih ljudi na Vašu vezu sa voljenom osobom. Slobodni pripadnici znaka možda previše očekuju od nedavnog poznanstva.

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Najbolje bi za Vašu karijeru trenutno bilo da se fokusirate na ono u čemu ste najbolji, šta god da je u pitanju i nemojte dozvoliti da Vas išta odvuče od Vašeg cilja.

Ljubav: Ako u ovom periodu ne možete da pronađete nekoga sa kim biste mogli da budete više od prijatelja – nemojte očajavati, ljubav ne možete isplanirati. Pripadnici znaka koji su u vezi uživaju u harmoniji i ljubavi.

Zdravlje: Više se opuštajte i slobodno vreme provodite u relaksaciji.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Hiperaktivnost i pojačana motivacija za rad ili usavršavanje kod Vas su verovatno posledica nekih nedavnih uspeha. Znajte da se trud uvek isplati i da ništa ne radite džaba.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka ne primećuju pažnju neke osobe iz bliskog okruženja. Ako ste u vezi – sada je odličan period za pravljenje većih i važnijih planova za budućnost.

Zdravlje: Za Vas bi bilo najbolje da uvedete neke fizičke aktivnosti u svakodnevicu.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Nemojte se previše opuštati, čak iako se stvari odvijaju onako kako ste planirali – ili čak i bolje od toga. Najmanji znak nepažnje ili pad koncentracije mogu dovesti do nekih problema iz kojih ćete se teže izvući.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi bore se sa nekim neslaganjima sa voljenom osobom, ali kompromis je ono što uvek spašava situaciju. Ako ste slobodni – sada bi trebalo da budete malo spontaniji i opušteniji.

Zdravlje: Mogući manji zdravstveni problemi.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Nemojte paničiti ili biti paranoični ako se nešto odvija malo sporije od očekivanog ili dođe do nekih zastoja u poslu. Najvažnije je da uradite sve što je do Vas i rezultati će sigurno biti zadovoljavajući.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da prošire krug prijatelja i poznanika ukoliko žele da upoznaju neku zanimljivu osobu. Ako ste u vezi – nemojte isključivati voljenu osobu iz svojih planova.

Zdravlje: Glavobolja može biti posledica problema sa sinusima ili vidom.

26/11/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments