Septembar 2016. godine – mesec ljubavi!

02/09/2016 12:41

Septembar 2016. godine – mesec ljubavi!

Za predstavnike svih horoskopskih znaka septembar 2016. godine biće mesec značajnih događanja, nepredvidivih događaja i velikih promena u životu.

Tokom ovog meseca može se dogoditi svašta, a evo šta zvezde predviđaju za septembar 2016. godine kada je ljubav u pitanju!

ovanOvan (21. mart – 20. april)

Jupiter, Velika Sreća, ulazi u kuću parova Ovna 9. septembra 2016. godine i tu ostaje sve do oktobra 2017. godine. Pred vama su otvorena vrata za nove mogućnosti i biće otvorena godinu dana pa i više! Uz uticaj Jupitera vaša trenutna veza će procvetati ili vam može doneti novu ljubav, ako je to ono što tražite. Obično kada je Jupiter u njihovoj kući parova, ljudi se zaljubljuju, ulaze u brak ili ostvaruju zajednička postignuća. U nekim slučajevima, mogu se osloboditi od veze u kojoj su nezadovoljni i koja ih je iscrpljivala dugo vremena. Ali, uopšteno govoreći, radi se o mogućnostima i emotivnom ispunjenju. Tokom septembra kroz kuću ljubavi Ovna prolazi i Venera, Mala Sreća, sve do 23. septembra. To znači da je ovo srećan mesec za Ovnove sa posebno ispunjavajućim periodom od 9. do 23. septembra.

bikBik (21. april – 20. maj)

Septembar je komplikovan mesec za vaš ljubavni život, prolazak Sunca kroz kuću strasti donosi i nove mogućnosti. Mogli bi upoznati novu ljubav. U istoj kući nalazi se i Merkur, retrogradan, koji može pomutiti vodu i u život vam ponovno dovesti staru ljubav, fantazije, razočaranja ili sukobe. Stvari zaista neće teći po planu. Što se Venere tiče, za sada je upletena u polje posla, pravila, obaveza, ali obećava vam sreću u ljubavi nakon 23. septembra 2016. godine. Mars, vladar kuće parova Bika i dalje je u težem položaju, ali krajem meseca smanjiće se napetosti. Treba vam samo malo više strpljenja.

blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Septembar 2016. godine donosi dobre vesti za Blizance. Na dan 9. septembra, Jupiter, Velika Sreća i vladar kuće parova Blizanaca, ulazi u kuću ljubavi. Ovaj tranzit će trajati do oktobra 2017. godine i za vas se predviđa strastvena godina puna lepih okolnosti. Septembar je mesec koji obećava ispunjenje u ljubavnom životu, zato što se u kući ljubavi Blizanaca nalazi Venera, Mala Sreća i planeta ljubavi i senzualnosti. Ovo je period sa velikim potencijalom za ljubav, ali najpovoljniji je za slobodne veze i avanture, bez obaveza. Službene veze i parovi prolaziti će kroz napet period zato što se u kući parova nalaze dva malefika, Mars i Saturn. Ovo je kontradiktoran mesec!

rakRak (21. jun – 22. jul)

Septembar je mesec koji će vam se svideti. U porodici možete očekivati srećnu atmosferu. U 4. kući Raka nalaze se dva benefika, Venera i Jupiter i u vaš život donose brižnost, bliskost i puno zadovoljstva. Uživaćete u mirnom okruženju, ali ovaj period ipak nije besposlen. Mars, vladar kuće parova Raka, okupiran je poslom, obavezama i odgovornostima. Donosi posao vama i vašem partneru i vrlo lako je moguće da će vaši zajednički napori biti usmereni prema vrednosti i udobnosti doma. Tokom septembra je, više nego ikada, važna komunikacija.

lavLav (23. jul – 22. avgust)

Uopšteno, neće se puno toga promeniti u septembru. I dalje se suočavate sa istim duom Mars – Saturn u kući ljubavi Lava. Mars predstavlja čežnju, a Saturn je vladar kuće parova Lava. Ovo je i dalje strastven period, ali pun napetosti. Ipak, napetost će se smanjivati kada se Mars počne udaljavati od Saturna. Venera, planeta ljubavi je u položaju u kojem olakšava komunikaciju. Tokom septembra sreća u ljubavi dolazi kroz reči (pisana reč ili izgovorena) i mogli bi je naći u rečima nekoga ko je udaljen ili u naručju voljene osobe s kojom delite iste intelektualne ili duhovne interese.

devicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Jupiter, vladar kuće parova Device, izlazi iz Device 9. septembra 2016. godine i ulazi u Vagu. Sada uticaj na vaš ljubavni život nije toliko intenzivan, ali sa druge strane, veze će biti harmoničnije i živahnije. Vaga je racionalan znak, poznat po svojoj potrebi za saradnjom. Isto tako, pozitivan aspekt Jupitera i Saturna teži učvrščenju veze. Kuća u kojoj će Jupiter ostati više od godine dana ima veze s novcem i zato će interesi oba partnera biti usmereni na materijalnu stranu života i određene ciljeve. Tokom septembra, Venera, planeta ljubavi, ulazi u istu tu kuću i pojačava iste težnje. Ali, septembar nije bez iznenađenja. Pomračenje Meseca 16. septembra dogodiće se u kući parova Device i obećava neočekivane događaje.

vagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Septembar je srećan mesec za Vage. Venera, planeta ljubavi, nalazi se u Vagi sve do 23. septembra i donosi vam alate zavođenja i puno prilika za bogat ljubavni život. Život u dvoje će procvetati, a ako nemate partnera, ovaj mesec ćete naći novu ljubav. Mars, vladar kuće parova Vage, odlazi od Saturna i stvara trigon sa Uranom, smeštenim u kući veza Vage. Mars – Uran trigon je energičan i motivišući, predstavlja revitalizaciju, osveženje i obnovu. I na kraju, velika vest: 9. septembra u znak Vagu ulazi Jupiter, Velika Sreća. Sve do oktobra 2017. godine Jupiter će delovati na poboljšanju svih životnih polja, uključujući i veze.

skorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Kroz prve dve dekade septembra 2016. godine zvezde nisu previše velikodušne za ljubavni život Škorpija. Planeta ljubavi, Venera, vladar kuće parova Škorpije ne nalazi se u najboljem položaju. Može doći do razočaranja, udaljavanja ili ćete jednostavno biti u periodu u kojem se ne događa ništa značajno. Postoji izreka: pod ovim uticajem tajne ili zabranjene veze mogu cvetati. Ali, septembar 2016. godine ima i neka iznenađenja za vas. Pomrčenje Meseca 16. septembra dogodiće se u kući strasti i može doći do neočekivanih, čudnih, neobičnih i možda neugodnih događaja. Situacija se vidno poboljšava nakon 23. septembra 2016. godine. Zadnje nedelje septembra donosi ugođaj za vašu dušu.

strelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

U prvoj, drugoj i trećoj nedelji septembra Merkur, vladar kuće parova Strelca, je retrogradan. To vam može malo pomrsiti planove i doneti neusklađenost, nezgode, kašnjenja ili neplanirane događaje. Retrogradan ciklus Merkura odvija se u vašoj 10. kući što, na neki način, povezuje vaš ljubavni i poslovni život. Mogli bi imati prevelika očekivanja od vašeg partnera. Bez obzira na sve, jedno je jasno, dosta ćete se kretati zajedno sa partnerom, bilo da se radi o zabavama, društvenim događanjima, grupnim aktivnostima i organizacijama i slično. Ovakve aktivnosti su povoljne za vaš ljubavni život u ovom periodu.

jaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Oko sredine septembra, Mesec, vladar kuće parova Jarca, biće u konjukciji sa Neptunom u kući putovanja i komunikacije i u opoziciji sa Merkurom koji je retrogradan. U septembru zato možete očekivati komplikovane situacije, a ljubavna scena odvijaće se na zbunjujuć način. Nije povoljno vreme za donošenje važnih odluka u ljubavnom životu, niti za davanje obećanja. Nemojte pokretati važne teme u želji da razjasnite situaciju. Ako i pokušate, situacija može postati još težom i zbunjujućom a problemi se neće rešiti. Na sreću, Venera, planeta ljubavi, je jako dobro smeštena a ljubav uvijek pobeđuje.

vodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Pomrčenje Sunca, vladara kuće parova Vodolije, dogodiće se 1. septembra 2016. godine i može doneti neugodne događaje u vašem ljubavnom životu. Razlog može biti novčana situacija ili materijalne vrednosti. Kako bi očuvali vašu vezu jako je važno da pojednostavite stvari i da se izražavate što jasnije. Izbegavajte nejasne situacije i ne upuštajte se u rasprave koje nikuda ne vode osim u još veću nevolju. Najviše od svega, budite realističnog pogleda. Ljubav i život u dvoje biće ugodniji za parove koji imaju iste interese, duhovne ili edukativne. Može se dogoditi i ljubav na daljinu.

ribeRibe (20. februar – 20. mart)

Septembar Ribama može doneti komplikacije u ljubavnom životu. Merkur, vladar kuće parova, je retrogradan, u kući parova Riba a tu će se dogoditi i pomrčenje Sunca. Vrlo lako sve može pobeći kontroli, zato budite taktični, jasno se izražavajte, pobrinite se da su vaše poruke primljene i da su vas razumeli. Budite prilagodljivi, ali bez velikih kompromisa i imajte jasnu viziju onog što želite kako bi mogli doneti prave odluke. Zapravo septembar nije povoljan mesec za donošenje važnih odluka. Sve se može promeniti, vaš pogled na situaciju i ono što je danas za vas istina, sutra možda više neće biti. Retrogradan Merkur može dovesti staru ljubav nazad u vaš život ili će se na sto izneti stari problemi.

Izvor: lovesensa / tarot-horoskop

02/09/2016 12:41

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments