Horoskop za četvrtak, 21. april 2016. godine

20/04/2016 21:00

Horoskop za četvrtak, 21. april 2016. godine

Dnevni horoskop – četvrtak, 21. april 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Nemate osećaj kao da napredujete, ali to je samo trenutno. Do sada je sve bilo kako ste planirali, nemate razloga ni sada da sumnjate.

Ljubav: Ako ste zapostavljali partnera u poslednje vreme – posvetite mu više pažnje kako ne bi pomislio da ste izgubili interesovanje. Slobodne ovnove očekuje avantura.

Zdravlje: Pazite šta jedete, mogući problemi sa stomakom.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Stiže Vas umor usled velikog broja obaveza koje ste imali, a samim tim Vam opada i koncentracija i pažnja na poslu. Izdržite još malo – vikend je pred Vama.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebali da preuzmu inicijativu – dok još imaju priliku za to. U vezi očekujete od partnera više pažnje i razumevanja – otvoreno to recite!

Zdravlje: Moguća kratkotrajna glavobolja.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Ako ste mislili da ćete moći da zaobilaženjem nekih pravila brže i lakše rešite poslovne probleme – razmislite o mogućim posledicama.

Ljubav: Osećate ljubomoru, iako niste sigurni da je osnovana. Slobodni pripadnici znaka mogu očekivati neki zanimljiv susret ili poziv.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu i probajte da promenite nešto.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Zapostavili ste neke obaveze, ali je sada vreme da se na njih vratite i završite ih. Ignorišite sve što Vam može poremetiti koncentraciju.

Ljubav: Partner može loše protimačiti Vašu potrebu za samoćom. Slobodni pripadnici znaka uživaju u svoj pažnji koja im je poklonjena, ali ipak tragaju za nekom posebnom osobom.

Zdravlje: Moguće povrede zglobova – budite pažljiviji.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Sumnjate u neke svoje odluke, ali sada nema nazad. Nastavite sa tim što ste započeli i nadajte se da će rezultati biti zadovoljavajući. Ubuduće – napravite bolji plan!

Ljubav: Ako ste u vezi – trebalo bi malo više da se potrudite oko komunikacija sa partnerom. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da zaborave prošlost i pokušaju da nastave dalje.

Zdravlje: Potrebno Vam je više relaksacije i mira.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Rad u timu nije uvek tako lak kao što se čini. Potrudite se da među vama postoji bolja komunikacija kako nerazumevanje ne bi škodilo poslu.

Ljubav: Slobodni pripadici znaka drugima izgledaju hladno i nezainteresovano. Ako nije tako – promenite nešto kod sebe. U vezi sve odluke padaju na Vas.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Očekuje Vas poboljšanje na finansijskom planu. Međutim, nije najbolji period za nepotrebne rizike. Budite promišljeniji kada je novac u pitanju.

Ljubav: Partner se trudi da Vam udovolji, a zajedničko vreme provodite u apsolutnoj harmoniji. Slobodno pripadnici znaka samom svojom pojavom privlače pažnju mnogih.

Zdravlje: Potrebna Vam je pshihička ravnoteža i izvor pozitivne energije.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Dajete sve od sebe da pomognete ljudima u svojoj okolini, što Vam oduzima puno vremena i energije. Verujte da će se to kad-tad isplatiti.

Ljubav: Ako ste slobodni – pratite svoju intuiciju i poslušajte svoje srce. U vezi se stvari odvijaju baš kako ste planirali i Vaši veliki planovi za partnerom konačno se ispunjavaju.

Zdravlje: Moguć pad imuniteta, pojačajte unos vitamina.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Veoma vam je važna podrška koju dobijate od svojih saradnika ili kolega. Rezultati pokazuju da svoj posao radite kako treba, što Vam daje vetar u leđa da nastavite.

Ljubav: Osećate leptiriće u stomaku pri samoj pomisli na neku osobu – to može biti Vaš partner, a ako niste u vezi – ta osoba bi trebalo da zna kako se Vi osećate.

Zdravlje: Mogući bolovi u vratu i kičmi. Više se krećite.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Ukoliko želite da budete još efikasniji i produktivniji potrebno je da budete bolje skoncentrisani na posao. Bolje iskoristite slobodno vreme za odmor.

Ljubav: Nemojte pokušavati da nametnete svoje mišljenje partneru. Ukoliko tražite parntera za sebe, trudite se da budete otvoreni.

Zdravlje: Nađite malo vremena i za rekreaciju i fizičke aktivosti – prijaće Vam.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Posao Vas opterećuje i samo razmišljate o odmoru. Svesni ste da ste dali sve od sebe, ali izdržite još malo – zaluženi predah je pred Vama.

Ljubav: Uživate u stabilnoj i veoma bliskoj vezi sa voljenom osobom. Ako niste u vezi – očekujte neki lep poziv od osobe za koju ste zainteresovani.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu i unosite više tečnosti.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Obaveze na poslu se gomilaju, a Vi ne možete da se organizujete. Ne gubite vreme na planiranju – vreme je za akciju!

Ljubav: U razgovoru sa partnerom morate biti realniji i objaktivniji. Ako ste sami – pokušavate da fascinirate nekoga, ali pazite da u tome ne preterate.

Zdravlje: Okružite se ljudima sa kojima uživate i sa kojima ste opušteni.

20/04/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments