Horoskop za subotu, 27. avgust 2016. godine

26/08/2016 21:00

Horoskop za subotu, 27. avgust 2016. godine

Dnevni horoskop – subota, 27. avgust 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Nedozvolite da Vas naizgled nepovoljne prilike spreče da obavljate svoje poslovne obaveze uspešno. Prepreke su sastavni deo svakog posla, zato nemojte da brinete.

Ljubav: Ako ste skloni zaljubljivanju i odljubljivanju – preispitajte svoje trenutne emocije prema osobi za koju ste zainteresovani. U vezi je sve kako ste želeli, uživajte!

Zdravlje: Mogući bolovi u zglobovima i stopalima – izbegavajte neudobnu obuću.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Ukoliko se i nađete u konfliktnoj situaciji na radnom mestu ili u poslovnom okruženju – pokušajte da to izbegnete na bilo koji način. Svađe i rasprave nisu nešto što Vam je sada potrebno.

Ljubav: Nemojte sumnjati da će partner/partnerka imati razumevanja za Vaše potrebe, otvoreno razgovarajte o svemu. Ako ste slobodni – ljubav Vas možda očekuje u krugu prijatelja.

Zdravlje: Moguća prehlada ili virusna infekcija. Ojačajte imunitet vitaminima.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Fokusirajte se na rešavanje svojih problema, umesto što se svim snagama trudite da pomognete drugima i ne dozvolite da Vam se obaveze gomilaju, jer će Vam vremenom biti sve teže da ih obavite kako treba.

Ljubav: Postoji mogućnost za neki sukob ili nesporazum sa partnerom – nemojte tome pridavati prevelik značaj, ali pokušajte da rešite situaciju. Slobodni pripadnici znaka mogu očekivati zanimljiv susret, pogotovo ako planiraju put.

Zdravlje: Nesanica može biti posledica premorenosti.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Povedite računa o mogućim skrivenim neprijateljima i preispitajte odluke i ponašanje nekih ljudi u poslovnom okruženju koje ste smatrali prijateljima i saradnicima.

Ljubav: Ako ste u vezi sa Lavom, Škorpijom ili Ovnom – mogući su problemi u odnosu koji koren imaju u nekim različitim mišljenjima. Pokušajte to da prevaziđete ili prekinete vezu pre nego što postane mučenje za oboje.

Zdravlje: Pronađite način da se oraspoložite ili okupite ljude sa kojima se uvek dobro provodite.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Svi povremeno imaju neke poteškoće u karijeri, ali one nestaju ako ste uporni. Nemojte da gubite motivaciju i entuzijazam, a uspeh će sigurno doći, ako vredno radite.

Ljubav: Ako se trenutno nalazite u situaciji da preispitujete svoja osećanja, bez obzira da li ste u vezi ili ne, bitno je da budete malo objektivniji i trezveniji.

Zdravlje: Više se odmarajte.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Ponekad je za posao veoma važno da imate sposobnost brzog prilagođavanja na nove stvari kako biste bili u mogućnosti da napredujete – srećom, Vama to ne pada tako teško.

Ljubav: Partner očekuje više Vaše inicijative u vezi. Slobodni pripadnici znaka bi u narednom periodu mogli da promene svoj status, a osoba koju su izabrali je možda neka stara ljubav ili prijatelj iz detinjstva.

Zdravlje: Mogući problemi sa kožom – alergija, upala ili osip. Trebalo bi da se obratite lekaru za pomoć.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Trebalo bi češće da svoju poslovnu situaciju sagledate objektivno i prestanete da sumnjate u svoje sposobnosti. Uz još malo strpljenja doći će i uspeh koji priželjkujete.

Ljubav: Ne budite toliko strogi prema sebi i drugima – dozvolite sebi da se zaljubite, pa čak iako to ostane na tome. Ako ste u vezi – pokazujte više emocija, jer to partneru/partnerki prija.

Zdravlje: Hronični bol u leđima se rešava redovnom fizičkom aktivnošću.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Kao i obično – Vi morate dodatno da se potrudite kako biste dobro zaradili. Međutim, ovo će se u skorijoj budućnosti promeniti, a Vi više nećete biti u situaciji da se stalno dokazujete.

Ljubav: Zatišje na ljubavnom planu. Ako ste u vezi sve teče kako treba, dok slobodne pripadnike znaka ne očekuje ništa novo – ukoliko oni sami to ne iniciraju.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Za bolji rezultat i izvesniji uspeh na poslu veoma je važno da napravite plan koji ćete korak po korak realizovati. Na ovaj način možete biti sigurni da nećete ništa zaboraviti i izostaviti.

Ljubav: Iskren i prijateljski odnos koji imate sa partnerom/partnerkom je ono o čemu ste maštali. Ako ste slobodni – nemojte odustajati od potrage za savršenom osobom i ne spuštajte kriterijume.

Zdravlje: Usporite tempo i slobodno vreme koriste za opuštanje.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Svaki dan je nova prilika da postavite i dostignete neki cilj koji će Vas u jednom trenutku dovesti do najvišeg cilja koji ste sebi postavili – zato nemojte da brinete da ćete propustiti svoju priliku za uspeh.

Ljubav: Ako ste slobodni – neko zanimljivo poznanstvo bi moglo da donese i vezu, ako ste spremni za to. Sa partnerom plovite sigurnim vodama ljubavi.

Zdravlje: Redovan san i pravilna ishrana su neophodni za pravilno funkcionisanje organizma.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Da li ste možda pomislili da Vas neko namerno provocira? Nemojte dozvoliti da Vas sitnice izbace iz takta i podsećajte sebe da ste Vi ipak profesionalac – zato se tako i ponašajte.

Ljubav: Sa partnerom lako dolazite do dogovora, a kompromis je ono što odlikuje vaš odnos. Ako ste slobodni – uživajte u svom statusu.

Zdravlje: Možda je vreme da izbacite slatkiše iz svakodnevne ishrane.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Ako se pred Vama nalazi veliki broj obaveza koje morate uraditi, najbolje bi bilo da napravite plan i listu prioriteta – i na taj način sebi olakšate posao. Ili jednostavno zatražite pomoć.

Ljubav: Osećaj ljubomore može biti posledica nekog nesporazuma – obratite se partneru/partnerki i recite kako se osećate, pa ćete možda zajedno i doći do rešenja ili objašnjenja.

Zdravlje: Posvetite više vremena svojim hobijima.

26/08/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments