Horoskop za utorak, 7. jun 2016. godine

06/06/2016 21:00

Horoskop za utorak, 7. jun 2016. godine

Dnevni horoskop – utorak, 7. jun 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Realno procenite svoje sposobnosti kako biste bili iskreni prema sebi. Drugi ne moraju sve da znaju, ali nemojte vi da se iznenadite kada se nađete pred nerešivom situacijom.

Ljubav: U Vašem životu trenutno je ljubav sa partnerom jedino na šta se možete osloniti. Ako ste sami – nemojte se ustručavati da napravite prvi korak.

Zdravlje: Ne izlažite se preteranom naporu.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Kako vam se ne bi ponovile neprijatne situacije na poslu – izbegavajte ishitrene odluke i nepromišljene poteze. Bez obzira na sve, dobro poslovno rešenje je pred Vama.

Ljubav: Ako ste u vezi – budite blaži prema partneru i pokazujte svoje emocije češće. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da znaju da se upornost ne isplati svaki put.

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Izbegavajte sumnjive ponude i saradnike koji ne mogu da idu u korak sa Vama. Posao je već dovoljno težak i bez onih koji će Vas u tome dekoncentrisati.

Ljubav: Sve se dešava kao što ste i želeli, a to bas emotivno uzbuđuje. Partner zna kako da održi Vaše lepo raspoloženje i da Vas usreći.

Zdravlje: Bez većih promena i problema. Dobro.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Svesni ste svojih kvaliteta i veština i ne brinete o poslu. Sve polako dolazi na svoje – baš onako kako ste planirali.

Ljubav: Ljubomora u vezi neće doneti ništa dobro. Ako ste Vi ljubomorni razgovarajte sa partnerom, a ako je partner ljubomoran – uverite ga da greši.

Zdravlje: Moguć nestabilan krvni pritisak. Pazite šta jedete.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Pad energije i entuzijazma na poslu dovode Vas u nezgodnu situaciju jer je posla sve više. Zatražite pomoć kako Vam se ne bi ponovila neka greška iz prošlosti.

Ljubav: Ako ste slobodni – iskoristite svoje lepo raspoloženje i potrebu za zavođenjem. Pripadnici znaka u vezi uživaju sa svojom voljenom osobom.

Zdravlje: Hroničan umor se leči urednim snom ili popodnevnom dremnkom.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Pokušavate da žonglirate sa više stvari. Iako deluje kao da uspevate – stanite na vreme pre nego što se sve ne raspadne.

Ljubav: Slobodni predstavnici znaka daju nejasne signale osobi koja ih privlači. Ako ste u vezi – imajte više sluha za potrebe partnera.

Zdravlje: Nemojte se opterećivati nebitnim stvarima, zadržite pozitivan stav!


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Stalno Vam padaju na pamet nove ideje, a nemate vremena da ih sve realizujete. Ne očajavajte. Možda bi trebalo da ih zapisujete, dok ne nađete vremena za njih.

Ljubav: Pokušajte da ne inicirate svađu i raspravu sa partnerom, izbegavajte problematičke teme i uživajte u zajedničkom vremenu.

Zdravlje: Vaša ishrana bi mogla da bude i malo zdravija, sa više vitamina i tečnosti.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Osetili ste potrebu da Vi budete inicijator daljih poslovnih akcija. To što ste prihvatili ulogu organizatora veoma pozitivno utiče na Vaše saradnike.

Ljubav: Obuzdajte svoj karakter i emocije kako ne biste započeli nepotrebnu svađu sa voljenom osobom. Ako ste slobodni prijatelji pokušavaju da Vam “nameste” nekoga.

Zdravlje: Mogući bolovi u zglobovima. Uvedite neke lagane vežbe u raspored – prijaće Vam.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Koliko god da želite da izbegnete svoje dužnosti, to danas jednostavno nećete uspeti! Prihvatite to – i latite se posla. Obaveze se neće ispuniti same!

Ljubav: Partneru se čini da ste se udalji. Ako nemate razloga za takvo ponašanje, pokažite malo više interesovanja. Ako niste u vezi – propuštate signale koje Vam šalje neka osoba.

Zdravlje: Potrebno Vam je više opuštanja kako biste se napunili pozitivnom energijom.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Ukoliko osetite manjak koncentracije i energije – nemojte to sebi zamerati. Pokušajte da se fokusirate na samo jedan poslovni zadatak kako biste bili što produktivniji.

Ljubav: Prati Vas romantično raspoloženje, zbog čega ćete posebno uživati u partnerovom društvu. Ako ste slobodni – sa nekom osobom možete uživati u večernjim satima.

Zdravlje: Poradite na svojoj psiho-fizičkoj ravnoteži.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Inače ste veoma praktični, što Vam u narednom periodu može doneti dosta uspeha. Okrenuti ste ka konkretnim ciljevima i materijalnom dobitku.

Ljubav: Zapitajte se da li je Vaše mišljenje o nekoj osobi dovoljno objektivno ili ste u zabludi? Ako ste u vezi – nemojte zapostavljati partnera i isključivati ga iz svojih planova.

Zdravlje: Nađite vremena za svoj hobi i usmerite svoju kreativnu energiju u nešto u čemu zaista uživate.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao:Dodatna motivacija i želja za uspehom pomažu Vam da se snađete u različitim situacijama i da sve što ste isplanirali završite što pre.

Ljubav: Neko je posebno zainteresovan za Vas – što Vam naravno prija. Sa partnerom se razumete bolje nego ikad i konačno osećate da napredujete.

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije i više se opuštajte.

06/06/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments