Horoskop za četvrtak, 12. maj 2016. godine

11/05/2016 21:00

Horoskop za četvrtak, 12. maj 2016. godine

Dnevni horoskop – četvrtak, 12. maj 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Ukoliko ste do sada ispunili sve zadatke, vreme je da napravite plan za nastavak, ako želite da imate uspeha i napredujete u poslu.

Ljubav: Skladan odnos sa partnerom je ono što Vam pomaže da održite ravnotežu u životu. Ako ste sami – vreme je da prestanete da krijete svoja osećanja.

Zdravlje: Više odmarajte i posvetite više vremena sebi.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Nemate vremena za gubljenje. Sebi ste zadali velike ciljeve koji se neće ispuniti sami od sebe. Potrebno je da budete skoncentrisani i da u narednom periodu mnoge stvari podredite poslu.

Ljubav: Partner apsolutno ima razumevanja za Vas i sve Vaše obaveze, ali se potrudite da više vremena provedete zajedno. Slobodni pripradnici znaka bi trebalo da porade na svom društvenom životu ako žele da promene trenutni status.

Zdravlje: Pozitivan stav je sve što Vam je potrebno sada.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Uspeh u poslovnom svetu je za Vas prioritet. Napravite dobar plan i ne dovolite sebi da se zaletite u nešto zbog čega bi Vaš ugled mogao da bude poljuljan.

Ljubav: Ako ste slobodni – naredni period bi za Vas mogao da bude zaista uzbudljiv i pun novih poznanstava iz kojih bi mogla da se rodi i ljubav. Ako želite da Vaša veza napreduje – morate i Vi dati doprinos.

Zdravlje: Izbegavajte sve potencijalno stresne situacije.


RakRak (21. jun – 21. jul)

Posao: Ako imate prepreka na putu ka uspehu – potrebna Vam je bolja taktika. Posavetujte se sa iskusnijim kolegama ili prijateljima u koje imate poverenja.

Ljubav: Turbolentan period na ljubavnom planu očekuje sve rakove koji nisu sigurni u svoja osećanja, bez obzira da li su u vezi ili ne. Dajte sebi vremena da shvatite kako se zaista osećate pre nego što donesete odluku.

Zdravlje: Unosite više vitamina i tečnosti.


LavLav (22. jul – 21. avgust)

Posao: Ukoliko se nađete u situaciji da Vam motivacija za rad opadne, setite se planova i ciljeva koje ste sebi zadali. Ako želite da napredujete morate raditi više i vrednije – jedino tako možete očekivati zadovoljavajuće rezultate.

Ljubav: Planovi koje ste imali sa partnerom uskoro se mogu ispuniti. Ako ste slobnodni – vreme je da preispitate neke odluke koje ste nedavno doneli.

Zdravlje: Ne dozvolite da na Vas “pređe” nečiji negativan stav i loše raspoloženje.


DevicaDevica (22. avgust – 22. septembar)

Posao: Na poslovnom planu sve ide po planu, zato nemojte preterano da brinete. Kako biste nastavili tako – važno je da budete dobro organizovani.

Ljubav: To što ne dobijate pažnju od određene osobe ne znači da niste dovoljno dobri. Nemojte sumnjati u sebe. Ako ste u vezi – posvetite više vremena i pažnje voljenoj osobi kako se ne bi osećala zapostavljano.

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Tolerancija i prilagođavanje mogu biti veštine veoma korisne u poslovnom svetu, zato se potrudite da ih savladate – možda će Vam uskoro biti potrebne.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka imaju dovoljno samopouzdanja da šarmiraju koga požele. Ako ste u vezi – učinite nešto da se Vaš partner oseća posebnim.

Zdravlje: Uskladite svoje potrebe sa realnim mogućnostima kako biste izbegli stres.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Čak i ako radite u timu ili sa saradnicima, ponekad bi bilo bolje da svoje planove i principe rada zadržite za sebe, kako Vas konkurencija ne bi “pojela”.

Ljubav: Ako ste slobodni – pazite da se ne zaletite i loše procenite situaciju u kojoj se nalazite ili osobu koja Vam se dopala. U vezi sve rešavate kompromisom.

Zdravlje: Dobro bi Vam došlo malo više fizičke aktivnosti.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Napetost na poslu i stres kom ste izloženi rezultat je prevelikih očekivanja kako Vas, tako i osoba u Vašem okruženju. Nemojte popuštati pod pritiskom i imajte više samopouzdanja i vere u sebe i svoje veštine.

Ljubav: Obuzdajte svoj karakter i emocije kako ne biste započeli nepotrebnu svađu sa voljenom osobom. Ako ste slobodni prijatelji pokušavaju da Vam “nameste” nekoga.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Nedostaje Vam energije i vremena kako biste ispunili sve što se pred sebe postavili. Možda ste precenili svoje sposobnosti, što nije razlog da se povučete ili odustanete.

Ljubav: Nemojte lako odustati od potrage za potencijalnim partnerom – možda je to neko koga ćete uskoro upoznati. Ako ste u vezi -uživate u zajedničkim trenucima sa voljenom osobom.

Zdravlje: Redovan san i pravilna ishrana su najbolji način da sačuvate svoje zdravlje.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Svojim veštinama i samopouzdanjem vodite ceo tim do uspeha. Važno je da ste okruženi ljudima sa kojima imate dobru komunikaciju i u koje imate poverenja.

Ljubav: Partner Vas opasipa pažnjom i ljubavlju – uzvratite istom merom. Slobodni pripadnici znaka možda očekuju nemoguće od neke osobe.

Zdravlje: Potreban Vam je predah i kraći odmor – nemojte čekati vikend za to.


RibeRibe (20. februar – 20.mart)

Posao: Koliko god da želite da izbegnete svoje dužnosti, to danas jednostavno nećete uspeti! Prihvatite to – i latite se posla.

Ljubav: Nešto iz prošlosti u velikoj meri utiče na Vaše emotivno stanje. Ne dozvolite da Vam to poremeti buduće planove – bez obzira na to da li ste u vezi ili ne.

Zdravlje: Pronađite način da se opustite u potpunosti.

11/05/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments