Horoskop za utorak, 15. novembar 2016. godine

14/11/2016 21:00

Horoskop za utorak, 15. novembar 2016. godine

Dnevni horoskop – utorak, 15. novembar 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Ako malo šire sagledate sliku – biće Vam jasno da se Vaša karijera razvija i da se pomerate sa “mrtve tačke”, iako se Vama ne čini uvek da je to istina. Imajte još malo strpljenja i uspeh će stići.

Ljubav: Iako će možda biti nekih burnih dešavanja na ljubavnom planu – to u većini slučajeva neće značiti neke promene ili tome slično – nego samo odraz Vašeg emocionalnog stanja.

Zdravlje: Moguće glavobolje – više se odmarajte.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Sve su izvesniji novi događaji na poslovnom planu – što ne znači da bi trebalo da se opuštate jer su Vam ciljevi sve bliže, nego da se još više potrudite da sve bude onako kako ste želeli.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi mogli da se upletu u neke ljubavne probleme zbog svoje lakomislenosti. Ako ste u vezi – nemojte brinuti zbog sitnih prepirki sa voljenom osobom.

Zdravlje: Posvetite više vremena stvarima koje volite da radite i koje Vas opuštaju.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Svojim dosadašnjim zalaganjem uspeli ste da sebi obezbediti povoljniju poziciju u odnosu na saradnike ili konkurenciju. Sada je vreme da tu poziciju i iskoristite na pravi način.

Ljubav: Sa voljenom osobom činite savršen tim – šta god da je u pitanju. Održavajte vezu zdravom i jakom i nemojte brinuti. Ako ste slobodni – osoba za koju ste zainteresovani možda i nije najbolja za Vas.

Zdravlje: Nesanica može biti posledica hroničnog umora – pokušajte da se opustite.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Ako očekujete neki novac – možda ćete morati još malo da sačekate, ali nemojte očajavati zbog toga. Moguće su komplikacije u poslovnom okruženju, ali sve će se vrlo brzo i “bezbolno” razrešiti.

Ljubav: Nemojte misliti da tajne veze takve mogu da ostanu zauvek – ukoliko se upustite u jednu videćete koliko će Vam se to brzo “osvetiti”. Ako ste u vezi – pokušajte da budete malo tolerantniji prema partneru/partnerki.

Zdravlje: Nervoza može negativno da utiče na zdravlje – nemojte to zaboraviti.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Ako želite dodatnu zaradu – morate biti spremni i na dodatni posao i mnogo naporniji rad, što bi Vam, osim novca, moglo da donese i druge pozitivne stvari, kao što su kontakti, poznanstva i slično.

Ljubav: Za sve pripadnike znaka – bez obzira na ljubavni status – strpljenje i tolerancija mogu doneti baš ono što su oni želeli. Budite spontani, ali ipak promislite o nekim odlukama.

Zdravlje: Moguć pad imuniteta.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Nemojte snagu i energiju usmeravati u pogrešnom smeru. Osmislite plan i program za dalje i nemojte od toga odustajati sve dok ne postignete ono što ste želeli.

Ljubav: Trebalo bi da se češće kontrolišete kako u afektu ne biste rekli nešto što ne mislite i na taj način povredili voljenu osobu. Ako ste slobodni – nemojte se ustručavati da pokažete svoje emocije.

Zdravlje: Sezona je prehlada i virusa – pripazite na zdravlje.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Vreme je da skupite hrabrost i naprevite neki značajniji korak i pomak u svojoj karijeri – to može biti započinjanje novog biznisa, prihvatanje novog posla ili savladavanje novih veština.

Ljubav: Čak i ako se situacija na ljubavnom planu ne bude odvijala onako kako ste zamislili – nema potrebe da očajavate, sledeća, još bolja prilika desiće se uskoro. Ako ste u vezi – budite Vi osoba koja će smirivati strasti – za promenu.

Zdravlje: Nemojte dozvoliti da tuđe (loše) raspoloženje utiče na Vas.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Nemojte dozovliti da Vam se posao gomila. Iako Vam je potreban odmor i predah – to ne bi trebalo da uradite na svoju štetu jer ćete kasnije biti u još lošijoj situaciji nego sada.

Ljubav: Iako ste izgleda kao da je u redu – pogledajte malo bolje i primetićete da odnos sa voljenom osobom nije kao pre – pokušajte to da rešite. Ako ste slobodni – nemojte supštati kriterijume.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Ukoliko ste pred sebe stavili neke velike planove – morate što pre da se disciplinujete i svoj život dovedete u red ako želite sve da ispunite na vreme. U poslu nema previše mesta za spontanost.

Ljubav: Ako ste u vezi – trebalo bi da ste do sada već prihvatili sve mane voljene osobe, a ako se nove pojavljuju – budite slobodni da o tome razgovarate. Slobodni pripadnici znaka očekuju previše od nedavnog poznanstva.

Zdravlje: Pazite se povreda.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Čini Vam se da u poslu kojim se bavite nema perspektive, ali to će uskoro biti promenjeno. Nemojte tako lako odustajati, pogotovo posle toliko uloženog vremena i truda.

Ljubav: Ako već neko vreme gajite osećanja prema nekoj osobi – zapitajte se što to zadržavate samo za sebe. Pripadnici znaka koji su u vezi bi mogli više da se potrude da održate lepu atmosferu u vezi.

Zdravlje: Mogući reumatski bolovi ili glavobolja.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Poštovanje rokova i drugih uslova rada je ono što saradnici kod Vas izuzetno poštuju. Potrudite se još više i pokažite i neke druge svoje veštine i sposobnosti ako želite napredak u karijeri.

Ljubav: Mogući problemi u komunikaciji sa voljenom osobo – iskrenost će rešiti taj problem. Ako ste slobodni – nemojte tražiti probleme tamo gde ih nema i razloge da ne uradite ništa po pitanju svoj statusa.

Zdravlje: Trebalo bi češće da se bavite nekih fizičkim aktivnostima.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Ne dozvolite da Vas nešto iz privatnog života remeti na radnom mestu – ostavite privatne probleme za vreme kada izađete iz kancelarije kako ne biste delovali neprofesionalno pred kolegama.

Ljubav: Ljubav itekako zna da zakomlikuje život – bez obzira na to da li ste u vezi ili ne. U tom sličaju je najvažnije da Vi budete iskreni prema sebi i budete sigurni u svoje emocije.

Zdravlje: Mogući problemi sa varenjem.

14/11/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments