Horoskop za subotu, 4. februar 2017. godine

03/02/2017 21:00

Horoskop za subotu, 4. februar 2017. godine

Dnevni horoskop – subota, 4. februar 2017. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Strpljenje i upornost se uvek isplate, zato pokušajte da izdržite još malo kako sve do sada što ste uradili ne bi bilo uzalud. Imajte više samopouzdanja i pozitivnih stavova – i sve će doći na svoje.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da očekuju previše od nekog nedavnog poznanstava. Ako ste u vezi – izbegavajte ljubomorne scene, a ako imate nekih sumnji – otvoreno pitajte partnera/partnerku.

Zdravlje: Potrebno Vam je više sna.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Manjak motivacije i entuzijazma za rad može biti posledica hroničnog umora ili nedostatak želje za napretkom. Razmislite dobro u čemu je problem i potrudite se da to rešite što pre – dok ne bude kasno!

Ljubav: Ako ste slobodni – zapitajte se šta zapravo tražite u novoj vezi i zbog čega ste još uvek u tom statusu. Pripadnici znaka koji su u vezi bi trebalo više vremena da posvete voljenoj osobi.

Zdravlje: Moguća glavobolja ili prehlada.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Vaša samokritičnost ponekad može da Vas dotuče i ubije Vam samopouzdanje, a nekad je ključna za uspeh i napredak koji Vam se desi. Veoma je važno da izbalansirate svoje želje i mogućnosti kada je posao u pitanju.

Ljubav: Ako sada niste spremni za nešto ozbiljnije – možda bi trebalo da budete iskreniji prema osobi za koju ste zainteresovani ili koja je zainteresovana za Vas. Ako ste u vezi – uživajte u harmoniji koja vlada.

Zdravlje: Pravilna ishrana i redovan san su najbolji način da održite svoje zdravlje.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Za neke stvari je jednostavno potrebno više vremena zbog čega bi trebalo da budete malo strpljiviji. Ipak – Vaša finansijska situacija će se odjednom popraviti, ali samo ukoliko budete dosledni.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da se potrude da ne ponove neke greške u ljubavi koje su pravili u prošlosti. Ako ste u vezi – imajte više razumevanja i sluha za potrebe voljene osobe.

Zdravlje: Dobro se osećate.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Ukoliko pametno i ekonomično rasporedite svoju energiju – imaćete veće šanse da ispunite sve što ste sebi zacrtali za ovaj period. Uostalom – ako ne možete sv da postignete sami, tražite pomoć.

Ljubav: Ako želite da upoznate neku zanimljivu osobu koja bi mogla da promeni Vaš trenutni ljubavni status trebalo bi malo spontanije da se ponašate. Ako ste u vezi – uključite i voljenu osobu u planove za budućnost.

Zdravlje: Ne dozvolite da Vam drugi kvare raspoloženje.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Ako želite da napredujete u svojoj karijeri i da dobijate bolje poslovne prilike, potrebnmo je da budete skoncentrisaniji i posvećeniji poslu. Jednostavno – trebalo bi više da mislite o poslu i da se više trudite.

Ljubav: Postoji mogućnost da ćete upoznati neku Vama veoma zanimljivu osobu u situacijama u kojima ste to najmanje očekivali – gradski prevoz, prodavnica, pošta… Ako ste u vezi – poradite na komunikaciji sa voljenom osobom.

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Ukoliko je potrebno da donesete neku važnu odluku, a to Vam još uvek ne uspeva ili se jednostavno bojite da ćete pogrešiti – najbolje bi bilo da zatražite pomoć u vidu saveta od nekoga ko ima više iskustva od Vas.

Ljubav: Nemojte sve odnose graditi površno već se potrudite da bolje upoznate ljude koji su od nedavno deo Vašeg života – jer je to najbolja osnova za novu ljubav. Ako ste već u ozbiljnoj vezi – možda je vreme da je podignete na neki ozbiljniji nivo.

Zdravlje: Posvetite se aktivnostima koje Vas opuštaju i u kojima uživate.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Ako imate potrebu za nekom promenom u poslovnoj sferi svog života – trebalo bi na tome malo više da radite. Najbolje bi bilo kada o tome ne bi pričali baš svima – pogotovo ako je u pitanju neki privatni biznis.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi uživaju u veoma skladnom odnosu sa voljenom osobom. Ako ste slobodni – sada je pravi period za započinjanje neke ljubavne priče – pa makar ona trajala kratko.

Zdravlje: Potrebno Vam je više fizičke aktivnosti kako biste se osećali bolje.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Sve što ste do sada radili – trebalo bi uskoro da pokaže željene rezultate. Važno je samo da ne počnete da paničite ili da brinete unapred – pre nego što se uopšte išta i desi.

Ljubav: Veza je nešto u šta je potrebno svakodnevno ulaganje kroz vreme provedeno sa voljenom osobom i pažnju koju joj/mu posvećujete. Ko (još uvek) nije spreman na tako nešto – ne bi ni trebalo da pokušava.

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Da biste postigli neki značajniji napredak ili pokrenuli nešto novo/svoje – trebalo bi na vreme da počnete sa “pripremama”. Ništa se ne dešava preko noći, ali isto tako – ništa nije nemoguće!

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi mogli bi više pažnje i vremena da posvete voljenoj osobi. Ako ste slobodni – nemojte se zaletati u nešto za što možda još uvek niste spremni.

Zdravlje: Potrebna Vam je i psihička i fizička relaksacija.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Za uspeh u poslu pored truda i rada svakog dana potrebna je i doza sreće. Iako na to ne možete uticati – nemojte se ustručavati da se i na to oslonite, ali važno je da uradite ono što je do Vas!

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da preispitaju svoj odnos sa jednom osobom koju smatraju samo prijateljem. Ako ste u vezi – trebalo bi češće da organizujete zajedničke aktivnosti sa partnerom.

Zdravlje: Mogući stomačni problemi.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Ukoliko ste u poslednje vreme malo usporeniji ili manje zainteresovani za posao – samo se prisetite nekih svojih početaka, ali i ciljeva koje ste zacrtali sebi i pokušajte da se “razmrdate”.

Ljubav: Voljena osoba se trudi da Vas bolje razume, ali u tome joj morate pomoći. Ako ste slobodni – nemojte se zadovoljavati spuštanjem kriterijuma sa ciljem da promenite svoj ljubavni status.

Zdravlje: Problemi sa sinusima ili glavobolja.

03/02/2017 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments