Horoskop za sredu, 28. decembar 2016. godine

28/12/2016 08:56

Horoskop za sredu, 28. decembar 2016. godine

Dnevni horoskop – sreda, 28. decembar 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Vaša samokritičnost može biti odličan izvor motivacije da se svakodnevno usavršavate, ali isto tako je često izvor stresa. Budite blaži prema sebi i trudite se da mislite pozitivno.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo pažljivije da biraju sa kim će pričati o svojoj novoj simpatiji ili emocijama. Ako ste u vezi – uživajte u harmoniji koja trenutno vlada među vama.

Zdravlje: Trebalo bi da uvedete više aktivnosti u svakodnevicu.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Trebalo bi da poradite na svojim veštinama rada u timu gde je potrebno više tolerancije i strpljenja. Setite se da ni Vi niste “uvek sve znali” pogotovo na početku, zato ne budite toliko krični prema drugima.

Ljubav: Ako niste spremni na raspravu i možda suprotno mišljenje voljene osobe o nekom problemu – nemojte se u to upuštati. Slobodni pripadnici znaka mogu očekivati zanimljivo poznanstvo.

Zdravlje: Dobro se osećate.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Morate biti svesni svoje pozicije i posla kojim se bavite, a koji ima možda više odgovornosti nego što mislite. Upravo zato bi trebalo malo ozbiljnije da shvatite svoje obaveze.

Ljubav: Pokušajte da iz svojih planova ne isključujete voljenu osobu, koja se možda već oseća zapostavljeno. Ako ste slobodni – nemojte previše očekivati odosobe koju ste nedavno upoznali.

Zdravlje: Moguća glavobolja – proverite vid.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Ukoliko želite da napredujete u svom poslu trebalo bi da sebi postavite malo veće ciljeve oko kojih bi trebalo da se više potrudite. U suprotnom, tapkaćete u mestu, a vremenom i nazadovati.

Ljubav: Poradite na boljoj komunikaciji sa voljenom osobom i imajte više strpljenja i tolerancije. Ako ste slobodni – sada je pravo vreme za “prvi korak” ukoliko želite da se nešto na ovom planu promeni.

Zdravlje: Potrebno Vam je više vitamina i zdrave hrane kako biste sačuvali imunitet jakim.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Potrebno je da se bolje organizujete i uspostavite red u svim obavezama koje imate, jer ćete jedino tako uspeti sve da postignete na vreme – kog je sve manje. Ubuduće nemojte prihvatati baš sve poslove.

Ljubav: Za napredak u vezi potrebno je da oboje imate isto mišljenje o nekim ključnim stvarima. Najbolje bi bilo da otvoreno razgovarate sa voljenom osobom. Ako ste slobodni – uživajte u svom statusu.

Zdravlje: Potrebno Vam je više sna i odmora – nemojte za to čekati vikend.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Situacija na poslu možda nije idealna, ali to je samo prolazni period. Ukoliko ste do sada bili vredni i obavljali sve svoje obaveze na vreme nema razloga za brigu i paniku – uspeh Vam je na dohvat ruke.

Ljubav: Voljena osoba ne može da čita Vaše misli, pa ako postoji nešto što Vam smeta trebalo bi da kažete. Slobodni pripadnici znaka su zainteresovani za osobu koja možda i nije baš najbolja za njih.

Zdravlje: Nesanica može biti posledica stresa ili čak i hroničnog umora. Pokušajte da se opustite.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Ne bi trebalo da prihvatate neke negativne komentare ili situacije na poslu previše lično, to je ipak samo posao. Trebalo bi češće da se postavite kao profesionalac i da kritiku shvatite kao savet za napredak.

Ljubav: Ljubavna situacija nije idealna ni za pripadnike znaka koji su slobodni, ali ni za one koji su u vezi. Najvažnije da budete sigurni u svoja osećanja i da pustite da Vas u odlukama vodi srce.

Zdravlje: Odvojite više vremena za aktivnosti koje Vas opuštaju i usrećuju.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Usporite tempo ukoliko želite da sačuvate energiju za stvari koje su Vam zaista važne. Najbitnije je da napravite listu prioriteta i da se u skladu sa tim i ponašate kako biste stigli do cilja koji ste zacrtali.

Ljubav: Sa voljenom osobom dolazite do nekih nesporazuma koje možete rešiti samo ukoliko budete iskreni. Slobodni pripadnici znaka ne primećuju pažnju koju im posvećuje neka osoba koju su smatrali samo prijateljem.

Zdravlje: Mogući problemi sa stomakom, obratite pažnju na ishranu.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Nemojte se oslanjati na to da ćete imati dovoljno vremena za sve, jer nikad ne znate šta može da se izjalovi ili da iskrsne. Upravo zato je važno da se pridržavate svog plana koji ste napravili.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da ostave prošlost iza sebe i konačno krenu dalje u možda neku novu ljubav ili barem da daju šansu novoj osobi. Ako ste već u vezi poradite na komunikaciji sa partnerom.

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Vaša ambicioznost bi trebalo da bude propraćena boljom organizacijom i samokontrolom kada je u pitanju slobodno vreme. Ako želite sve da postignete – trebalo bi da uskladite sve obaveze.

Ljubav: Pripazite se nepromišljenih izjava ili poteza ukoliko ne želite da povredite voljenu osobu. Ako ste slobodni – trebalo bi da prestanete da krijete svoja osećanja.

Zdravlje: Mogući bolovi u kostima i zglobovima.


VodolijaVodolija (20. janaur – 19. februar)

Posao: Do sada je sve išlo po planu i onako kako ste želeli, ali to možda nije dovoljno ukoliko želite da vidite konkretniji napredak u karijeri. Ako Vam je potrebna pomoć – ne ustručavajte se da je tražite.

Ljubav: Ponekad se čini da uvek Vi inicirate neke zajedničke aktivnosti – možda bi trebalo to češće da prepustite voljenoj osobi. Slobodni pripadnici znaka se osećaju usamljeno – zapitajte se da li Vam nedostaje konkretno neka osoba ili Vam je samo potrebna ljubav?

Zdravlje: Slobodno vreme provedite u društvu ljudi koje volite.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: U poslu je veoma važno da održite dobre odnose sa svojim saradnicim, kako sadašnjim tako i bivšim jer nikad ne znate kad će vam se “putevi spojiti”. To je veština na kojoj bi trebalo da poradite.

Ljubav: Ako ste slobodni – praznici su odličan period za započinjanje neke romanse, pogotovo ako postoji neko ko Vam se dopada. Voljenoj osobi priredite neko iznenađenje.

Zdravlje: Moguća prehlada ili problemi sa sinusima.

28/12/2016 08:56

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments