Horoskop za sredu, 2. novembar 2016. godine

01/11/2016 21:00

Horoskop za sredu, 2. novembar 2016. godine

Dnevni horoskop – sreda, 2. novembar 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Ako sumnjate u svoje poslovne veštine i znanje, kao i mogućnost da budete uspešniji – pogledajte samo način na koji se prema Vama ophode saradnici i kolege – oni Vas ne cene bez razloga.

Ljubav: Ako imate nekih nedoumica ili Vam nešto smeta – trebalo bi da o tome otvoreo razgovarate sa voljenom osobom. Slobodni pripadnici znaka bi konačno trebali da se odvaže na taj početni korak.

Zdravlje: Smanjite sve svoje loše navike – što pre.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Trebalo bi da prestanete da budete tako paranoični i da uvek imate sumnje u sve što se oko Vas događa. Ako želite napredak i uspeh – trebalo bi da promenite svoje misli – iz negativnih u pozitivne.

Ljubav: Zapitajte se da li ste samo zataškali problem sa partnerom ili ste ga zaista rešili jednom za svagda? Ako ste slobodni – sačekajte da Vas prođe prvi nalet zaljubljenosti pre nego što donesete neku odluku.

Zdravlje: Moguća glavobolja i prehlada.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Ako ne pripazite – možete se osećati kao da ste izgubili tlo pod nogama. Situacija neće biti ni blizu kritična kao što se Vama čini – ali bi ipak trebalo da je izbegnete fokusiranjem na posao.

Ljubav: Iako Vam je potrebna promena na ljubavnom planu, bez obzira na to u kom ste statusu, trenutno nemate ni snage da nešto pokrenete niti vidite kako bi promena trebalo da izgleda.

Zdravlje: Dijeta bi Vam prijala pre svega zbog zdravlja.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Pred Vama je puno posla – ali i puno uspeha. Nemojte se zaletati sa obavezama, jer će Vam vremenom opasti i energija i entuzijazam da toliko radite, zbog čega će se niz uspeha brzo završiti.

Ljubav: Sa voljenom osobom se stvari dešavaju ili rešavaju veoma sporo – ako Vam to ne odgovara trebalo bi da preuzmete inicijativu – ali i odgovornost. Slobodni pripadnici znaka uživaju u svom statusu.

Zdravlje: Redovan san i pravilna ishrana najbolji su način da održite zdravlje.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Prilika za novi posao ili unapređenje ne ukazuje se svima i nije česta pojava, zato dobro razmislite i donesti odluku za koju mislite da se nećete pokajati – ali budite brzi i odlučni!

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi konačno mogli da dožive promenu statusa – ali samo na kratko. Ako ste u vezi – posvetite više vremena voljenoj osobi i vezi u kojoj ste.

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Postoji mogućnost za veći i značajniji pomak u karijeri – ako ste do sada bili fokusirani na svoj cilj koji ste ranije zacrtali. Ako ste u potrazi za poslom – dajte šansu svemu što Vam se nudi.

Ljubav: Emocionalno ste malo nestabilniji nego inače što dovodi do toga da često menjate raspoloženje, ali i mišljenje – što nije dobro ni za one koji su u vezi, ali ni za slobodno predstavnike znaka.

Zdravlje: Budite pažljiviji – moguće povrede.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Veoma je važno da postupate realno, da nemate prevelika očekivanja, da se fokusirate na svoj cilj i vredno radite na njegovom ispunjenju – i Vama je uspeh zagarantovan.

Ljubav: Ljubomora je uglavnom pokazatelj nesigurnosti u partnera – pa je zato važno da istražite da li je to osnovano ili ne. Ako ste slobodni – nemojte spuštati standarde samo da ne biste bili sami.

Zdravlje: Nađite način da izbacite iz sebe svu negativnu energiju.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Skupite hrabrost i konačno započnite nešto o čemu duže vreme razmišljate. Ako je to neki novi posao ili poslovna ideja koju bi trebalo realizovati – potražite pomoć saradnika od poverenja.

Ljubav: Ako ste slobodni – razmislite da li je dobro da mešate privatni i poslovni život. Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi da češće pokazuju svoje emocije i budu malo spontaniji.

Zdravlje: Nesanica može biti posledica nervoze ili stresa.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Turbolentan period na poslovnom planu doneće Vam uspeh ili prilike koje ste priželjkivali već neko vreme. Veoma je važno da budete dosledni u svojim namerama i sve će biti kako treba.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo konačno da prestanu da kriju svoje emocije i namere. Ako ste u vezi – trebalo bi češće da uključujete voljenu osobu u svoje planove.

Zdravlje: Glaobolja može biti posledica lošeg vida – proverite to.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Dolazi do razilaženja između realnosti i planova koje ste napravili u poslu ili nekim drugim obavezama. Ništa strašno – samo je bitno da napravite novi plan kog ćete se pridržavati.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka uživaju u pažnji koju dobijaju – ali ne bi trebalo da se zanose time. Ako ste u vezi – poradite na boljoj komunikaciji sa voljenom osobom.

Zdravlje: Mogući stomačni problemi.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Povećana angažovanost i aktivnost u poslu sigurno će Vam doneti mnogo – kako u vidu prilika za napredak i uspeh, tako i u vidu finansijske sigurnosti koja Vam je veoma važna.

Ljubav: Iako ste previše okupirani poslom – to ne bi trebalo da znači da ljubav mora da trpi. Ako imate partnera – zamislite kako se on/ona oseća, a ako ste slobodni – zapitajte se do kada će Vam tako biti dobro.

Zdravlje: Ojačajte imuni sistem.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Svesni ste da nekad morate dodatno da radite kako biste, pored novca, zaradili i poverenje, poštovanje i podršku ljudi sa kojima radite. Ipak – postavite neku granicu u tome.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka ne vide signale osobe koja pokušava da ih šarmira – što može biti zaista šteta. Ako ste u vezi – nemojte opterećivati voljenu osobu svojim poslovnim problemima.

Zdravlje: Posvetite više vremena sebi i svojim hobijima.

01/11/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments