Horoskop za sredu, 22. jun 2016. godine

21/06/2016 21:00

Horoskop za sredu, 22. jun 2016. godine

Dnevni horoskop – sreda, 22. jun 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Vaše trenutno angažovanje na poslu pokazuje da ste cenjeni od strane saradnika. Izdržite još malo – jer je zaslužen odmor veoma blizu!

Ljubav: Ako ste sami – nemojte više čekati. Budite Vi osoba koja će svojim kvalitetima osvojiti željenu osobu! Nemojte biti skromni i sumnjati u svoje kvalitete. U vezi vlada potpuna harmonija i sklad.

Zdravlje: Nemojte trošiti vreme i energiju na Vama nevažne stvari i ljude.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Trebali bi malo više da se potrudite ako želite da postignete sve što ste isplanirali. Do kraja meseca bi trebalo da se reše neki poslovni problemi sa kojima se susrećete.

Ljubav: Nađite način da ispunite neke partnerove/partnerkine želje – jer je sreća sačinjena od sitnica. Ako ste slobodni – ne odbacujte mogućnost da je osoba kojoj se sviđate – baš za Vas.

Zdravlje: Posvetite se svojim hobijima i oslobodite svoju kreativnost.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Čak iako osećate kao da stagnirate na poslu – nemojte da prekidate. Vremenom će se pokazati zašto ste morali da “idete tim putem” da biste stigli do svog cilja!

Ljubav: Partner se oseća zapostavljeno – pronađite više vremena za neke Vaše rituale koje ste imali na početku veze i na taj način osvežite vaš odnos. Slobodni strelčevi se mogu osećati melanholično.

Zdravlje: Češće se opuštajte i ne zaboravite da duboko dišete.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Nemojte se iznenaditi ako doživite neko razočarenje na poslu – ništa nije lično. To će Vas naučiti da se prema poslu ophodite malo objektivnije i profesionalnije, a da emocije ostavite kod kuće.

Ljubav: Partner je tu uvek da Vam pruži podršku, ali ponekad Vam je potrebna i njegova/njena inicijativa, budite otvoreni po tom pitanju. Slobodni pripadnici znaka imaju potrebu za upoznavanjem ljudi – a leto je odličan period za to.

Zdravlje: Redovan san i pravilna ishrana su pola zdravlja.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Nemate nameru da odustanete od svojih nekih zamisli – što je u redu. Na taj način ćete dati do znanja saradnicima da ste ozbiljni, a jedino tako ćete i uspeti da postignete ono što ste želeli.

Ljubav: Vreme je za započinjanje nekih planova sa partnerom koje ste ostavili po strani. Ako ste slobodni – putovanja i upoznavanja su način da nađete svoju srodnu dušu.

Zdravlje: Potrudite se da slobodno vreme iskoristite što je bolje moguće. Uživajte u stvarima koje volite!


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Imate osećaj kao da se sve urotilo protiv Vas. Nemojte biti toliko subjektivni. Pokušajte da sagledate širu sliku i malo se distancirate od problema kako biste lakše našli rešenje.

Ljubav: Ako ste slobodni – sada je odličan trenutak da razmislite o tome zašto ste izabrali da budete sami, pogotovo ako postoji neka osoba koja Vam se dopada? U vezi postoji određena napetost, čiji je uzrok neki spoljni uticaj.

Zdravlje: Znajte kad je vreme za pauzu, nemojte da se preforsirate!


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Konačno se sreća i Vama smeši. Do sada je često sve išlo “na mišiće”, a sada konačno kao da se stvari odvijaju same od sebe – i to u Vašu korist. Uživajte u ovom periodu i trudite se da iskoristite svaku priliku.

Ljubav: Posvećeni ste parnteru i prilagođavate mu se. Ako ste slobodni – na vidiku je strasna veza, iako veoma komplikovana.

Zdravlje: Mogući problemi sa pritiskom.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Dobro bi Vam došla izolacija i rad u samoći, ali to trenutno sebi ne možete da priuštite. Ipak, pokušajte da se barem u mislima osamite na radnom mestu.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka se nalaze u poziciji da mogu da biraju. Ako ste u vezi – pronađite više vremena za partnera.

Zdravlje: Moguće migrene. Pijte više tečnosti.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Danas ste nešto posebno zagrejani da posao bude što pre i što bolje obavljen. Ako Vaši saradnici nisu motivisani, probajte to da promenite!

Ljubav: Ako ste slobodni – ovo je pravi period za razmišljanje o potencijalnom partneru. Da li imate nekoga na umu? Pripadnici znaka u vezi uživaju u zajedničkom vremenu sa voljenom osobom.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Konačno razmišljate o partnerstvu iako je za Vaš posao to bilo potrebno već neko vreme. Osoba od poverenja je konačno pred Vama.

Ljubav: Ako nešto krijete od partnera – pazite da on to ne sazna od drugih. Slobodni predstavnici znaka teže ka nekoj promeni na emotivnom planu.

Zdravlje: Moguće povrede, pazite na zglobove.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Imate neke sumnje i brige vezane za posao. Da li ste nešto propustili ili nemate poverenja u nekoga od saradnika? Proverite pre nego što pogrešno zaključite.

Ljubav: Mogli biste češće da inicirate neke zajedničke aktivnosti sa partnerom, jer on to neće uraditi. Slobodni pripadnici uživaju u svom statusu i neobavezno flertuju.

Zdravlje: Priuštite sebi malo više relaksacije.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Sve ide baš po planu. Nemojte dozvoliti da Vas neko iz poslovnog okruženja iznervira. Izbegavajte konflikte i gledajte svoja posla.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka su nesigurni u svoje kvalitete. U vezi ste zadovoljni kako ste teče – ne biste promenili baš ništa.

Zdravlje: Promena vremena utiče na Vaše raspoloženje.

21/06/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments