Horoskop za subotu, 23. april 2016. godine

22/04/2016 21:00

Horoskop za subotu, 23. april 2016. godine

Dnevni horoskop – subota, 23. april 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Vodite računa da sve uradite kako treba i nemojte zaobilaziti pravila. Neko od saradnika čeka na Vašu grešku.

Ljubav: Nemojte lako odustati od potrage za potencijalnim partnerom – možda je to neko koga ćete uskoro upoznati. Uživate u zajedničkim trenucima sa voljenom osobom.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Multitasking nije uvek najbolji način da ispunite mnogobrojne poslovne obaveze. Potražite pomoć od nekoga u koga imate poverenje.

Ljubav: Neko Vas intrigira već neko vreme, na Vama je da odlučite šta ćete preuzeti po tom pitanju. U vezi ste pomalo rezervisani, što zbunjuje parntera.

Zdravlje: Hronično ste umorni. Spustite loptu i psvetite se sebi.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Postoji mogućnost da će Vam se konačno isplatiti sve što ste do sada radili. Neka Vam to bude motiv da radite još vrednije.

Ljubav: Imate potrebu za samoćom, što bi partner mogao loše da protumači. Nemojte sakrivati osećanja iza lažnih izgovora.

Zdravlje: Promenite način ishrane i jedite više voća.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Očekujete nove poslovne izazove, na šta ste odavno spremni. Međutim, neće sve ići baš po planu, pa ćete morati da se prilagođavate.

Ljubav: Nemate razlog za brigu i ljubomoru, ali se ipak tako osećate. Slobodni predstavnici znaka očekuju previše od novog poznanstva.

Zdravlje: Mogući problemi sa sinusima ili prehlada.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Vaš dosadašnji tempo rada jednostavno više nije dovoljan. Uložite više truda i strpljenja u ono što radite ukoliko želite dobre rezultate u narednom periodu.

Ljubav: Razmišljate o ozbiljnijoj vezi, iako niste sigurni u svoja osećanja. Partner se trudi da Vam ispuni svaku želju.

Zdravlje: Moguća glavobolja. Pijte više tečnosti.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Nemate dovoljno vremena za sve što ste sebi postavili kao obavezu. Važno je da znate šta su Vam prioriteti i da se njih pridržavate.

Ljubav: Imate potrebu da nešto u vezi promenite. Razgovarajte sa partnerom. Ako ste slobodni – uskoro je moguća promena Vašeg statusa.

Zdravlje: Izlet u prirodi i svež vazduh će Vam napuniti baterije.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Tražite način da zaobiđete neka pravila, kako biste brže uradili posao. Ovaj put ćete u tome uspeti, ali budite pažljivi.

Ljubav: Sami pripadnici se jako trude da se nekome svide. U vezi ste opušteni i uživate u zajedničkim aktivnostima sa partnerom.

Zdravlje: Poslušajte znake koje Vam daje Vaše telo.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Osećate nedostatak energije i volje za posao, ali to je samo prolazno. Kad stignu nove obaveze – opet ćete biti puni entuzijazma i želje da uradite sve najbolje što možete.

Ljubav: Probleme sa posla ostavite u kancelariji i nemojte dozvoliti da oni utiču na Vašu vazu. Moguće tajne veze.

Zdravlje: Pojačajte unos vitamina.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Razmislite o partnerstvu sa nekim dugogodišnjim saradnikom, možda je to ono što Vam je potrebno kako biste uspeli da realizujete svoju ideju.

Ljubav: Pokušajte da u vezi sve probleme rešite razgovorom, nemojte biti tvrdoglavi. Ako ste sami – možda iz neobaveznog flerta ipak izraste nešto više!

Zdravlje: Negativno razmišljanje i negativni stavovi samo crpe Vašu životnu eneriju.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Očekuje Vas novo ili poučno iskustvo u poslovnog saradnji. Budite pozitivni kako biste što bolje iskoristili situaciju u kojoj ste se našli.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo konačno da se prepuste svojim željama i pokušaju da ih ostvare. Ako ste u vezi – izbegavajte konflikt sa partnerom, kako to ne bi eskaliralo u nešto veće.

Zdravlje: Pokušajte da usmerite svoju energiju na nešto konkretnije.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: To što se u prethodnom periodu bili zaista vredni i uspešni – doneće Vam par dana neplaniranog odmora. Živećete od stare slave – ali ne zauvek. Nakon toga dolate neke nove obaveze.

Ljubav: Ako ste slobodni – postoji mogućnost da ćete obnoviti neke kontakte iz prošlosti. Vodolije u vezi uživaju u zajedničkim aktivnostima i planovima sa partnerom.

Zdravlje: Iskoristite vreme koje imate za uživanje u društvu voljenih osoba.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Konačno ste neke poslovne obaveze doveli do kraja. Presrećni ste i dodatno motivisani da radite na sebi i na svom razvoju kako biste bili još uspešniji u naprednom periodu.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka ne primećuju nečiju pažnju. Ako ste u vezi – imajte više razumevanja za partnera i dajte mu više podrške.

Zdravlje: Poradite na svojoj psiho-fizičkoj ravnoteži.

22/04/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments