Horoskop za nedelju, 5. februar 2017. godine

04/02/2017 21:00

Horoskop za nedelju, 5. februar 2017. godine

Dnevni horoskop – nedelja, 5. februar 2017. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Iako se upornost uglavnom isplati – ne bi trebalo da se pridržavate nekih principa i planova koji nikako da Vam donesu željene rezultate. Ispitajte šta može biti izvor problema i pokušajte to da promenite.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi bi mogli da budu malo romantičniji i češće da pokazuju svoju ljubav prema partneru/partkerki. Ako ste slobodni – nemojte previše očekivati od nedavnog poznanstva.

Zdravlje: Mogući bolovi u leđima i vratu.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Ako želite neki konkretniji napredak i promenu u karijeri – potrebno je da promenite način rada, ali i poslovno okruženje. Možda bi trebalo da ozbiljnije razmislite o saradnji sa nekim novim ljudima.

Ljubav: Ne zaboravite koji su stubovi vaše veze i negujte zajedničku ljubav. Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da se zaleću u neku novu vezu ukoliko nisu sigurni u svoja osećanja.

Zdravlje: Trebalo bi da izbegavate jaku hranu i namirnice koje mogu da izazovu alergije.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Strpljen – spašen. Ovim bi trebalo Vi da se vodite ovih dana – barem kada je posao u pitanju. Nemojte pristajati na neke dodatne poslove koji će Vam oduzeti vreme, ali i učiniti da možda propustite neke značajnije poslovne prilike.

Ljubav: Poradite na komunikaciji sa voljenom osobom i nemojte reagovati impulsivno. Ako ste slobodni – nemojte više sakrivati svoje emocije i ukoliko želite napredak u odnosu sa nekom osobom – budete hrabriji.

Zdravlje: Mogući prolazni problemi sa stomakom.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Ako već želite da uložite više novca ili vremena trebalo bi da budete sigurniji u uslove poslovanja i uspeh. Nemojte previše rizikovati – već odluke donosite na osnovu proverenih informacija.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da više uživaju u svom statusu i da se podsete šta je to što traže u novoj ljubavi. Ako ste u vezi – ne zaboravite da mali znaci pažnje mogu puno da znače.

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Odvojite vremena koliko Vam je potrebno da napravite bolje planove za budućnost i trudite se da se onda toga i pridržavate kako biste zaista mogli da pratite razvoj i napredak Vaše karijere.

Ljubav: Trebalo bi da sa voljenom osobom češće razgovarate otvoreno ukoliko ne želite da dođe do nekih većih problema u odnosu. Ako ste slobodni – preispitajte svoje emocije prema nekoj osobi koju dugo poznajete.

Zdravlje: Moguća glavobolja.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Veoma je važno da održite stav profesionalca u svom poslu ukoliko želite da Vas tako posmatraju i ubuduće. Uostalom, nema potrebe da neke stvari shvatate previše lično – posao je posao.

Ljubav: Sa voljenom osobom lako se dogovarate oko svih važnih pitanja – nemojte o tome brinuti ni u budućnosti. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da okušaju sreću i pokrenu se ako žele promenu statusa.

Zdravlje: Dobro se osećate.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Ako Vam ponestane motivacije i želje za rad samo se prisetite svojih ciljeva i onoga što želite da postignete u svojoj karijeri, kao i svih prepreka koje ste prevazišli kako biste stigli do toga gde ste sad.

Ljubav: Nemojte dozvoliti da Vam nervoza kvari odnos sa voljenom osobom. Ako ste slobodni – sada je odličan trenutak za započinjanje neke nove veze ili ljubavne priče o kojoj ste toliko sanjali.

Zdravlje: Potrebno Vam je više odmora.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Imate dovoljno energije i želje – samo je potrebno to da na najbolji način usmerite u pravcu u kom želite da Vaša karijera ide. Stanite na trenutak i napravite neki plan kog ćete se pridržavati.

Ljubav: Trebalo bi da imate više tolerancije i razumevanja za voljenu osobu. Slobodni pripadnici znaka mogu očekivati neko zanimljivo poznanstvo ili susret za nekom osobom koja ih intrigira.

Zdravlje: Moguća prehlada.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Nemojte izbegavati neke obaveze koje su Vam teže ili Vam se jednostavno ne rade jer ćete svakako morati da ih uradite – a sigurno je da Vam to ni kasnije neće lakše pasti, nemojte se zavaravati.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da odgovore na udvaranje i konačno pokažu svoje emocije. Ako ste u vezi – češće inicirajte neke zajedničke aktivnosti sa voljenom osobom.

Zdravlje: Odvojite više vremena za svoje hobije.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Trebalo bi da budete pažljiviji kada je posao u pitanju. Nemojte da Vas zavara prvi utisak o nekom poslu ili novom saradniku – jer stvari brzo mogu da se preokrenu, zbog čega je veoma bitno da budete oprezni.

Ljubav: Sa voljenom osobom bi trebalo da pravite zajedničke planove za budućnost. Ako ste slobodni – nemojte više gubiti vreme ukoliko postoji neko ko Vam se dopada i napravite taj prvi korak.

Zdravlje: Potrebno Vam je više fizičke aktivnosti kako biste se osećali dobro.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Pred Vama se može naći veći broj poslovnih ponuda ili obaveza, a na Vama je da odlučite šta ćete dalje raditi i na koji način ćete unaprediti svoju karijeru. Važno je da ne budete brzopleti.

Ljubav: Pripazite da u nekom trenutku razgovora sa voljenom osobom u afektu ne kažete ono što ne mislite. Ako ste slobodni – trebalo bi da se više potrudite oko osobe za koju ste zainteresovani.

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Čak i ako dođe do nekih prepreka na Vašem putu ka uspehu – to neće trajati predugo, a trebalo bi da imate bar toliko strpljenja, ali i vere i pozitivnog razmišljanja da ne odustanete tako lako.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da se ponašaju malo opuštenije i spontanije – pogotovo u društvu osobe za koju su zainteresovani. Ako ste u vezi – uživajte u skladnom odnosu.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu.

04/02/2017 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments