Horoskop za petak, 7. oktobar 2016. godine

06/10/2016 21:00

Horoskop za petak, 7. oktobar 2016. godine

Dnevni horoskop – petak, 7. oktobar 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Veoma ste posvećeni svemu što radite, zbog čega Vas kolege i saradnici smatraju osobom od poverenja. Nemojte samo da dozvolite da iskorišćavaju Vašu stručnost i umeće za svoje potrebe.

Ljubav: Ako Vam je u mislima neka osoba iz prošlosti – usudite se da je kontaktirate i vidite gde to može odvesti. Pripadnici znaka koji su u vezi prave planove za budućnost sa svojom voljenom osobom i prepuštaju se maštanju.

Zdravlje: Povedite više računa o imunitetu.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Nova saznanja i dobro informisanje mogu Vam doneti nove poslovne mogućnosti i otvoriti priliku za napredak u karijeri kojem težite. Vrlo je važno da održavate kontakte u poslovnom svetu.

Ljubav: Ako imate nekih sumnji ili osećate ljubomoru – budite otvoreni prema voljnoj osobi i rešite problem razgovorom. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da postupe u skladu sa onim kako se osećaju i ne prikrivaju emocije.

Zdravlje: Potrebno Vam je više odmora i sna.


blizanciBliznaci (21. maj – 20. jun)

Posao: Trebalo bi da malo bolje procenite svoju poziciju i mogućnosti koje u ovom trenutku imate, pa tek onda da napravite odluku vezanu za neki novi ili dodatni posao. Pridržavajte se svojih principa.

Ljubav: Od voljene osobe dobijate dovoljno pažnje, ljubavi i nežnosti – uzvratite istom merom. Ako ste slobodni – obogatite svoj društveni život i češće izlazite ako želite da upoznate neke zanimljive ljude.

Zdravlje: Isplanirajte zajedničke aktivnosti sa ljudima koje volite.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Pogrešno usmerena energija jer samo bačeno vreme. Fokusirajte se na ciljeve koje ste sebi zacrtali i svoju kreativnost usmerite na neke poslove u kojima zaista možete da je iskražete.

Ljubav: Ne zaboravite da ljubavni odnos zahteva neprestano prilagođavanje i pristajanje na kompromise zarad ljubavi. Ako ste slobodni – trebalo bi malo da se opustite i budete spontani prilikom upoznavanja.

Zdravlje: Pojačajte fizičku aktivnost – prijaće Vam.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Multitasking Vam može pomoći oko nekih sitnijih obaveza i svakodnevnih poslova, ali kada je u pitanju nešto ozbiljnije – pokušajte da se fokusirate na samo jedan posao dok ga ne završite.

Ljubav: Imate potrebu da preuzimate inicijativu u vezi kad god je to moguće sa ciljem da usrećite voljenu osobu. Ako ste slobodni – nemojte se previše zanositi i očekivati obostranu ljubav na prvi pogled – to se ipak retko dešava.

Zdravlje: Radite na sebi i svakog dana se usavršavajte.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Budite pažljivi u komuniciranju sa saradnicima i napravite bolju taktiku – to je još jedan od aspekata poslovanja koje bi trebalo da unapredite ako želite bolje rezultate i više uspeha u poslu.

Ljubav: Budite malo diskretniji ako želite da otkrijete da li postoji naklonost određene osobe prema Vama ili ste to samo umislili. Ako ste u vezi – nemojte dozvoliti da Vas tuđe mišljenje udalji od voljene osobe.

Zdravlje: Posvetite više vremena svojim hobijima i aktivnostima koje Vas opuštaju.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Trudite se da svoju profesionalnost podignete na viši nivo i koristiti svaku priliku da pokažete svoje umeće i stručnost – upravo je to način da konačno dobijete pohvali, unapređenje ili bolje uslove rada kojima težite.

Ljubav: Vi ste zaljubljeni u ljubav i Vam je dovoljan i samo pogled osobe za koju ste zainteresovani ili sa kojom ste u vezi kako biste se osećali lepše i bolje. Uživajte u tom osećaju!

Zdravlje: Promenite neke jutarnje navike kako biste učinili dan još produktivnijim.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Nemojte odustajati od svojih ciljeva i smanjivati svoje ambicije samo zato što ste naišli na neku prepreku. Budite malo hrabriji i imajte više samopouzdanja – verujte da vredi dodatno se potruditi.

Ljubav: U vezi se smenjuju faze različitog emotivnog raspoloženja – utičite na to koliko god možete. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da igraju na sigurno – i svojim šarmom osvoje osobu za koju su zainteresovani.

Zdravlje: Moguća prehlada.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Imate velika očekivanja u poslovnoj sferi, međutim – ne možete očekivati od drugih isto što i od sebe – pogotovo ako je u pitanju Vaš privatni biznis ili rad na Vašem projektu.

Ljubav: Trebalo bi malo više da se posvetite voljenoj osobi i pokušate da produbite i ojačate vezu. Ako ste slobodni – ne zaboravite da se zdrav odnos gradi na otvorenosti i iskrenosti, ali i međusobnom poverenju.

Zdravlje: Usporite tempo i brinite više o svom zdravlju.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Pred Vama su dobre poslovne prilike, što za nezaposlene znači – promena ovog statusa. Veoma je važno da se pridržavate instrukcija i rasporeda koji ste sami sebi odredili kako biste što “bezbolnije” stigli do cilja.

Ljubav: Ako vidite da voljena osoba prolazi kroz neku osetljivu fazu – budite dodatno saosećajni i pažljivi. Slobodni pripadnici znaka čine sve što mogu da privuku nečiju pažnju – pazite da u tome ne preterate.

Zdravlje: Možda je vreme da promenite način ishrane i pronađete nešto što Vam više prija.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Pojačana dinamika i više obaveza na poslu može značiti i više nervoze i stresa – ali je važno da održite koncentraciju na nivou i pokušate da ostanete smireni – pogotovo ako od Vas zavisi ishod rada.

Ljubav: Ni jedna ljubavna odluka nije laka – bez obzira na to da li ste u vezi ili ne. Zapitajte se dobro da li ste spremni za nešto ozbiljnije, a ako ste u vezi – ne dozvolite da izgubite svoju ličnost.

Zdravlje: Potrebno Vam je više opuštanja. Posvetite više vremena samo sebi.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Promišljenost i taktičnost su dve osobine koje se kod Vas veoma lako mogu prepoznati, što partneri i saradnici posebno poštuju kod Vas. Međutim, nekad je potrebno podneti neki rizik zarad veće dobiti.

Ljubav: Ako ste slobodni – nemojte propuštati druženja i okupljanja jer upravo tamo možete sresti neku zanimljivu osobu. Pripadnici znaka koji su u vezi uživaju u harmoniji i ljubavi.

Zdravlje: Unosite više vitamina kako biste održali imunitet jakim.

06/10/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments