Horoskop za subotu, 2. jul 2016. godine

01/07/2016 21:00

Horoskop za subotu, 2. jul 2016. godine

Dnevni horoskop – subota, 2. jul 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Oslonite se na intuiciju, to je ono što će Vam pomoći da napredujete u poslu i donesete prave odluke koje će Vam doneti uspeh.

Ljubav: Voljena osoba je uvek tu da Vam pomogne, imajte više poverenja u partnera. Ako ste sami – razmislite šta znači taj poziv za kafu od nekoga koga ste smatrali prijateljem.

Zdravlje: Stres može da Vam se odrazi i na zdravlje. Budite oprezniji.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Vikend je odlično vreme da sumirate svoj dosadašnji rad i napravite plan za narednu nedelju. Dobra organizacija može da Vam uštedi vreme i poštedi stresa od neočekivanih obaveza.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka zaintrigirani su nekom osobom koja im se nedavno pojavila u životu. Pružite više pažnje partneru.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije ili prehlada.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Nemojte da mislite da će se Vaši finansijski ili poslovni problemi rešiti sami od sebe. Potrebno je više truda, ali i vere u sebe – jer Vi to možete, samo ako želite!

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka mogu izabrati pogrešnog partnera – koji se uopšte neće uklopiti u njihov život. U vezi ljubav cveta.

Zdravlje: Dan provedite u društvu dragih osoba.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Rad u timu nije uvek tako lak kao što se čini. Potrudite se da među vama postoji bolja komunikacija kako nerazumevanje ne bi škodilo poslu.

Ljubav: U razgovoru sa partnerom morate biti realniji i objaktivniji i češće spremni na kompromisna rešenja. Slobodni pripadnici znaka imaju potrebu za upoznavanjem novih ljudi.

Zdravlje: Potrebna Vam je relaksacija, ali više emotivna i psihička.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Iako osećate da Vam je potebna promena, pogledajte kakve su Vam realne šanse da će to doneti poboljšanje. Možda ovo nije pravo vreme za drastične promene.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka uživaju u svoj pažnji koja im je poklonjena, ali ipak tragaju za nekom posebnom osobom. Svo svoje slobodno vreme posvećujete partneru.

Zdravlje: Mogući bolovi u vratu i kičmi. Više se krećite.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Nemojte misliti da je Vaša uloga da pokrenete druge na akciju. Dovoljno je da svoj deo posla radite kako treba – jedino tako možete druge inspirisati na pravi način.

Ljubav: Ako ste sami – možete očekivati neki zanimljiv poziv ili poznanstvo. Prijatno veče u zagrljaju partnera je ono o čemu maštate ceo dan.

Zdravlje: Moguće migrene. Pijte više tečnosti.


VagaVaga (23. setpembar – 22. oktobar)

Posao: Vredno radite kako biste sve stigli na vreme i uradili posao bez stresa. Međutim, opterećuju Vas problemi drugih. Pokušajte da se distancirate.

Ljubav: Obuzdajte svoj karakter i emocije kako ne biste započeli nepotrebnu svađu sa voljenom osobom. Osoba koja Vam se dopada nije baš najbolja za Vas.

Zdravlje: Bez većih promena. Dobro.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Puni ste radnog elena i stalno sebi zadajete neke nove zadatke. Ovo je odličan period za Vaš lični, ali i profesionalni napredak i razvoj!

Ljubav: Posvećeni ste parnteru i prilagođavate mu se. Ako ste slobodni – na vidiku je strasna veza, iako veoma komplikovana. Pazite da ne budete Vi ta osoba koja je povređena.

Zdravlje: Izbegavajte situacije koje bi mogle da budu stresne za Vas.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Pokušavate da žonglirate sa više stvari. Iako deluje kao da uspevate – stanite na vreme pre nego što se sve ne raspadne.

Ljubav: Slobodni pripadici znaka drugima izgledaju hladno i nezainteresovano. Partner se trudi da Vam udovolji, a zajedničko vreme provodite u apsolutnoj harmoniji.

Zdravlje: Izbegavajte jaku i začinjenu hranu.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Pred Vama se nalazi period kada ćete konačno moći malo da odahnete, ali nemojte se previše opuštati – već polovinom meseca bićete zatrpani novim obavezama.

Ljubav: Poradite na odnosu sa partnerom. Sada sitne nesuglastice bi u budućnosti mogli da postanu veliki problemi. Ako ste slobodni – preuzimate stvar u svoje ruke!

Zdravlje: Uživajte u planovima sa porodicom ili prijateljima i ne mislite na svoje probleme.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Iako imate kapacitet da budete baš Vi ta osoba koja će pokrenuti sve i držati konce, ipak to ne želite da uradite. Svesni ste da će Vas to previše iscrpeti, a to Vam sada ne treba.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka nikako da shvate da je njihov potencijalni parnter neko koga već duže vreme znaju. U potpunosti ste posvećeni partneru i uživate u zajedničkim aktivnostima.

Zdravlje: Ne rasipajte svoju energiju na nevažne stvari ili ljude.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Svoj posao radite kako treba, što Vam daje vetar u leđa da nastavite. Naredni mesec Vam može doneti nove obaveze, ali i dodatni izvor zarade.

Ljubav: Sa partnerom Vam je najvažnije da pronađete kompromis, što znači da morate da date više od sebe. Slobodni pripadnici znaka konačno pristaju na neki poziv, ali su idalje sumnjičavi.

Zdravlje: Vodite više računa o zdravlju, pravilno jedite i redovno spavajte.

01/07/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments