Horoskop za četvrtak, 1. septembar 2016. godine

31/08/2016 21:00

Horoskop za četvrtak, 1. septembar 2016. godine

Dnevni horoskop – četvrtak, 1. septembar 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Ako želite da izbegnete probleme na poslu trebalo bi da obuzdate svoju impulsivnost koja povremeno dolazi do izražaja. Smanjite tenziju – i hladne glave pokušajte da dođete do rešenja.

Ljubav: U odnosu sa voljenom osobom dolazi do povećanog izliva emocija. Ako ste slobodni – pripazite da zbog prevelikih ljubavnih očekivanja ne budete razočarani.

Zdravlje: Moguća upala grla ili prehlada.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Za predstavnike znaka koji imaju svoj privatni biznis – ovo bi mogao da bude veoma kritičan period, zato je važno da ne donose ishitrene odluke i ne posežu za riskantnim potezima.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi mogli upoznati osobu koja im odgovara kao potencijalni partner. Ako ste u vezi – potrebno je da nekad stvari uzemte u svoje ruke kako bi izbegli ili rešili probleme koji povremeno izbijaju.

Zdravlje: Potrebno Vam je više odmora i opuštanja.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Pripazite se svojih loši procena situacije ili saradnika na poslu. Za svaki slučaj – dva puta merite, a jednom secite kada dođe do odluka.

Ljubav: Bez obzira da li ste u vezi ili ne – neiskrenost prema nekim osobama može ozbiljno da ugrozi vaš odnos ili ono što je moglo da se izrodi, odnosno ono čemu se nadate. Pazite šta pričate!

Zdravlje: Nalazite se u odličnoj psiho-fizičkoj formi.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Kada je posao u pitanju – morate biti malo objektivniji i realniji. Jedno su želje i snovi, a drugo realnost. Postavite prioritete i svoje ciljeve i prionite na posao – jedino tako ćete uspeti!

Ljubav: Pripadnici ovog znaka mogu očekivati različita dešavanja na ljubavnom planu koja će konačno razbiti monotoniju. Važno je ipak da ne izgubite kontrolu nad svojim emocijama.

Zdravlje: Pripazite na ishranu.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Ako razmišljate o započinjanju nekog novog posla ili promeni sadašnjeg radnog mesta – možda bi trebalo o tome još malo da porazmislite i budete sigurni da je to dobra odluka – kako se kasnije ne biste kajali.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka konačno uviđaju da se u njihovom okruženju nalazi mnogo više zanimljivih osoba nego što su mislili. Ako ste u vezi – u periodu ste gde Vam niko osim voljene osobe ni ne treba – uživajte!

Zdravlje: Moguće glavobolje kao posledica hroničnog umora. Više spavajte.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Vreme je da se pozabavite nekim problemima ili obavezama koje ste već duže vreme odlagali i ostavljali “za kasnije”. Videćete koliko će Vam biti lakše da napredujete kada se rešite tih stvari.

Ljubav: Ako niste u vezi – postoje velike šanse da ćete započeti emotivnu vezu sa nekim koga ste dugo smatrali prijateljem. Pripadnici znaka koji su u vezi mogu doživeti razočarenje zbog prevelikih očekivanja vezanih za partnera.

Zdravlje: Povišen krvni pritisak može biti posledica nepravilne ishrane.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Osećate porast samopouzdanja koje uopšte nije neosnovano. Iskoristite situaciju da konačno izborite bolje uslove ili nešto više na radnom mestu – što već duže vreme priželjkujete.

Ljubav: Ako želite da osvojite nekoga – morate se malo više potruditi i biti uporniji. Pripadnici znaka koji su u vezi bi trebalo češće da iskazuju svoje emocije prema voljenoj osobi.

Zdravlje: Obratite više pažnje na ishranu i izbegavajte previše slanu ili prezačinjenu hranu.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Najbolje bi za Vas bilo da se ne oslanjate previše na ono što se priča, što Vam savetuju saradnici ili kolege i slično tome. Oslonite se samo na svoje sposobnosti i veštine i imajte više samopouzdanja.

Ljubav: Tvrdoglavost sigurno nije nešto što će Vaš partner/partnerka tolerisati zauvek, poradite na tome. Ako ste slobodni – uspevate da privučete pažnju osobe za koju ste zainteresovani – sada još samo da napravite taj prvi korak.

Zdravlje: Potrebno Vam je više zdravih navika i fizičke aktivnosti.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Razmislite još jednom da li je dobro da ulazite u neke nove projekte koji nemaju jasan razvoj? Sumirajte rezultate dosadašnjeg rada i počnite da pravite racionalan plan za nastavak.

Ljubav: Veoma je važno da sa voljenom osobom ili osobom za koju ste zainteresovani – znate “na čemu ste”. Budite iskreni, ali to i tražite zauzvrat. Jedino tako može postojati zdrav odnos.

Zdravlje: Posvetite više vremena sebi i svojim hobijima.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Iskustvo sa sobom nosi mnogo znanja, zato je ovo odličan period za ispravljanje grešaka koje ste ranije pravili i pravljenje plana za neke nove poslove ili projekte od kojih ćete imati više koristi.

Ljubav: Ako ste slobodni – trebalo bi da znate da se neko zainteresovao za Vas, a Vi izvagajte koliko i šta Vama to znači. Ako ste u vezi – iako ste zadovoljni trenutnom situacijom, pokušajte da unesete neke promene u vezu kako bi Vam bilo zanimljivije.

Zdravlje: Ukoliko Vas muče glavobolje možda je vreme da proverite vid.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Nemojte biti nezadovoljni i neskromni – niz malih uspeha čini da se sve sigurnije približavate svom konačnom cilju. Za veći uspeh je uvek potrebno više strpljenja i više ulaganja.

Ljubav: U ljubavi ipak nije sve dozvoljeno, zato ipak birajte način na koji ćete impresionirati osobu za koju ste zainteresovani. Ako ste u vezi – nemojte obećavati ništa što ne možete da ispunite kako ne biste izgubili poverenje voljene osobe.

Zdravlje: Okupite sebi drage ljude i uživajte u zajedničkom vremenu.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Ako imate osećaj da je sve protiv Vas i da Vam ništa ne olakšava posao – već suprotno, nemojte paničiti. Pokušajte da iskoristite situaciju za planiranje i promenu “pravca” poslovanja, kako biste izbegli ove probleme.

Ljubav: Bez obzira na to u kom ste ljubavnom statusu očekujte neka iznenađenja na ljubavnom planu. Možda Vam se ispune i neke fantazije!

Zdravlje: Umerenost u svemu je najbolji način da zadržite zdravlje.

31/08/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments