Horoskop za utorak, 7. februar 2017. godine

06/02/2017 21:00

Horoskop za utorak, 7. februar 2017. godine

Dnevni horoskop – utorak, 7. februar 2017. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Brojna dešavanja u poslovnoj sferi Vašeg života mogu doneti nove prilike – samo ukoliko se Vi tako postavite prema prilikama koje Vas okružuju. U suprotnom možete nastaviti istim”utabanim” stazama, što ne mora biti ništa loše.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi malo više da se angažuju oko zajedničkih ciljeva ili aktivnosti. Slobodni pripadnici znaka mogu očekivati neku novo ljubavnu avanturu – ali ništa ozbiljnije.

Zdravlje: Pokušajte da pronađete način da se ospustite.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Ako postoji neki konkretan cilj koji želite da postignete – onda ne bi trebalo da oklevate. Dobar plan je pola urađenog posla, ali važno je i da budete dosledni u svojim odlukama.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da se zaleću u nešto novo – što ne znači da ne bi trebalo da daju šansu nekoj novoj vezi koja je na pomolu. Ako ste u dužoj vezi – uživajte u harmoničnoj odnosu.

Zdravlje: Dobro se osećate.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Morate biti svesni činjenice da se ništa ne dešava preko noći i da je ponekad potrebno malo više truda kako bi se postigli neki rezultati. Uostalom – sve što Vam se ne isplati odmah – verujte da hoće nekad u budućnosti.

Ljubav: Trebalo bi malo češće da budete emotivniji i pokažete svoja osećanja voljenoj osobi. Ako ste slobodni – ne bi trebalo više da igrate te ljubavne igre kako ne biste propustili priliku za nešto ozbiljnije.

Zdravlje: Moguća prehlada ili alergijska reakcija.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Ukoliko od posla kojim se bavite nemate gotovo nikakvo zadovoljstvo, pa čak ni dovoljnu zaradu u odnosu na to koliko se trudite – možda bi trebalo da razmislite o promeni radnog mesta. Šta može biti gore?

Ljubav: Najbolje bi bilo da ne započinjete nikakvu novu vezu – pogotovo ako ste nedavno izašli iz neke duže veze. Ako ste u vezi – poradite na komunikaciji sa voljenom osobom kako biste lakše rešavali probleme.

Zdravlje: Obratite više pažnje na ishranu.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Ništa nije nemoguće – pogotovo ako to zaista želite, ako ste spremni na naporan rad i zalaganje, a pritom imate i nekoga ko bi Vam u svemu tome pomogao. U ovim situacijama upornost se sigurno isplati.

Ljubav: Voljena osoba se možda oseća zapostavljeno – zapitajte se zbog čega i da li je to osnovno. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da prošlost ostave za sobom ukoliko žele promenu svog statusa.

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Nemojte preuzimati na sebe previše obaveza ili tuđ posao. Osim što možete biti zatrpani poslom – postoji mogućnost da ćete morati da odgovorate i za sve greške koje nastanu u procesu rada.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi bi trebalo da češće iniciraju neke zajedničke aktivnost sa voljenom osobom. Ako ste slobodni – budite zaista slobodni i pokažite svoje emocije čim dobijete prvu priliku za to.

Zdravlje: Potrebno Vam je više kvalitetnog sna.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Veoma je važno da u poslovnom okruženju ostanete smireni i strpljivi. Sa dodatnom pažnjom analizirajte nove poslovne prilike i pokušajte da napravite bolji plan za budućnost svoje karijere.

Ljubav: Ukoliko sada ne rešite sitne razmirice sa voljenom osobom – one mogu prerasti u nešto mnogo ozbiljnije. Ako ste slobodni – trebalo da se ponašate malo spontanije u društvu (pogotovo osobe za koju ste zainteresovani).

Zdravlje: Prijalo bi Vam više fizičke aktivnosti.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Ne bi trebalo toliko da brinete o poslu. Samo zato što se Vama čini da ne napredujete ne mora da znači da je to istina. Uostalom – sebi ste zadali možda i nemoguće ciljeve, ali uspevate da se izborite sa svim.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi uskoro mogli upoznati veoma zanimljivu osobu. Ako ste u vezi – sada je odličan period za planiranje budućnosti sa voljenom osobom i postavljanje novih ciljeva.

Zdravlje: Posvetite više vremena svojim hobijima.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Nemojte biti brzopleti – vreme radi za Vas, a bolje poslovne prilike su sve izvesnije. Može doći do nekih sitnijih promena u poslu – ali ništa što može poremetiti Vaše planove za budućnost.

Ljubav: Probleme sa voljenom osobom ne bi trebalo više da “trpate pod tepih” – vreme je da se suočite sa njima. Ako ste slobodni – nemojte očajavati niti zbog toga spuštati kriterijume.

Zdravlje: Izbegavajte potencijalno stresne situacije.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Vreme je da iskoristite bilo koju priliku koja Vam se pokaže – pogotovo ako je ona vezana za ostvarivanje nekih Vaših ciljeva koje već duže vreme odlažete. Naravno, za ovo je potrebno i malo hrabrosti!

Ljubav: Trebalo bi češće da udovoljavate voljenoj osobi – kako bi se zaista osećala posebno, onako kako se i Vi često osećate. Slobodni pripadnici znaka možda propuštaju “male signale” od neke osobe.

Zdravlje: Možda bi trebalo da obavite neke rutinske preglede i preventivno proverite svoje zdravlje.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Nemojte rasipati energiju na nevažne obaveze i poslove koji Vam ništa ne donose – a kako biste ovo na što bolji način uradili potrebno je da postavite prioritete i napravite plan za budućnost.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su slobodni bi trebalo da sa reči pređu na dela – i zaista pokažu kako se osećaju. Ako ste u vezi – možda bi trebalo da izbegavate sukobe sa partnerom/partnerkom.

Zdravlje: Pronađite svoj “izvor” pozitivne energije.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Ako želite da uskoro vidite napredak na poslovnom planu – trebalo bi malo više da se zalažete za to – pogotovo ako ste na početku karijere. Pripadnici znaka koji su u potrazi za poslom mogu očekivati neke dobre vesti.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo što pre da se odluče na taj “prvi korak” jer ko ne rizikuje taj ne dobija. Ako ste u vezi – mali znaci pažnje mogu biti od velikog značaja za atmosferu u vezi.

Zdravlje: Potrudite se da ojačate imunitet.

06/02/2017 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments