Horoskop za utorak, 30. avgust 2016. godine

29/08/2016 21:00

Horoskop za utorak, 30. avgust 2016. godine

Dnevni horoskop – utorak, 30. avgust 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Ukoliko ste nezadovoljni poslom – pogledajte šta se nudi na tržištu. Ako trenutno nema ništa bolje za Vas – biće Vam lakše da se pomirite sa trenutnom situacijom ili će Vas to naterati da radite na sebi i proširite spektar poslova koje možete da obavljate.

Ljubav: Ako ste u vezi nemojte pogrešno protumačiti ravnodušnost partnera/partnerke. Slobodni pripadnici znaka imaju priliku da poznanstvo sa jednom osobom podignu na sledeći nivo.

Zdravlje: Slobodno vreme iskoristite za opuštanje i odmaranje.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Održavajte kontakt sa osobama iz poslovnog sveta koje bi mogle da Vam pomognu u karijeri i napretku. Možda ćete biti u prilici uskoro i da zatražite uslugu.

Ljubav: Sa partnerom/partnerkom imate odličnu komunikaciju, a međusobno razumevanje i podrška su ono što krasi vašu vezu. Ako ste slobodni – još uvek nije kasno da pošaljete tu poruku ili pozovete osobu za koju ste zainteresovani – možda on/ona to očekuje.

Zdravlje: Unosite više vitamina kako biste održali imuni sistem jakim.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Nemojte odbijati priliku za dodatnu zaradu, jer ćete na taj način proširiti i krug poznanstava koja Vam mogu biti od koristi i u budućnosti.

Ljubav: Postoji mogućnost za promenom ljubavnog statusa za sve pripadnike znaka. Razmislite dva puta – kako biste bili sigurni da nećete biti povređeni ili da se nećete uskoro kajati.

Zdravlje: Nađite više vremena za svoje hobije.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Ako se nalazite pred nekim poslovnim problemima – nemojte očekivati da će se oni rešiti sami od sebe. Pokušajte da sagledate širu sliku i pronađete rešenje sami ili uz pomoć nekoga ko je stručniji ili iskusniji od Vas.

Ljubav: Ako ste slobodni – razmislite dobro da li želite da Vam se u život vrati osoba iz prošlosti. U vezi se osećate prijatno jer voljenoj osobi možete da kažete sve, u šta zaista ne bi trebalo da sumnjate.

Zdravlje: Mogući bolovi u kostima i zglobovima.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Stvari se na poslovnom planu odvijaju onako kako ste planirali, čak iako Vam se čini da se još uvek ništa nije promenilo. Ipak, nastavite da radite na tome da Vam se ispune svi planovi za napredak.

Ljubav: U ljubavi je važna iskrenost i otvorenost. Bez obzira na to da li ste u vezi ili postoji neka osoba za koju ste zainteresovani – ne bi trebalo da krijete svoja osećanja.

Zdravlje: Više se odmarajte. Kvalitetan san je važan kao i pravilna ishrana.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Ponekad je potrebno malo više ulaganja ukoliko želite da postignete viši cilj. Budite spremni da radite prekovremeno ili da uključite više ljudi kako biste sve stigli na vreme.

Ljubav: Ako ste u vezi – razmislite o zajedničkom životu ili sličnom sledećem koraku sa voljenom osobom. Slobodni pripadnici znaka uspešno privlače pažnju osobe koja im se dopada.

Zdravlje: Više se odmarajte. Popodnevna dremka od pola sata zvuči sjajno, zar ne?


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Ako raspoloženje ili atmosfera na radnom mestu nije na zavidnom nivou – pokušajte da budete baš Vi osoba koja će to promeniti. Čak je i na poslu poželjno malo opuštanja kako bi se razbila tenzija i povećala produktivnost.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da se zapitaju koliko su sigurni u svoje emocije pre nego što donesu neke odluke. Ako ste u vezi – uživajte u ovom periodu i nemojte brinuti ni oko čega – sve ide kako treba.

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Svesni ste da vredan rad i trud koji ulažete da sve uradite kako treba mora da se isplati. Nemojte dozvoliti ni na trenutak da Vas nešto u takvom razmišljanju pokoleba ili natera da počnete da sumnjate u svoj uspeh.

Ljubav: Možda biste mogli za promenu da partneru/partnerki pokažete i svoju nesebičnu stranu ličnosti. Ako ste slobodni i umorni od traganja za “srodnom dušom” možda bi trebalo da jednostavno uživate u svom statusu.

Zdravlje: Prijala bi Vam lagana šetnja ili dan proveden u prirodi.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Razmislite o nekoj vrsti partnerstva sa saradnicima u koje imate poverenja. Pre nego što taj plan iznesete u javnost – stavite sve “na papir” i vidite da li bi se to Vama isplatilo.

Ljubav: Koristite sve prednosti zajedničkog života ili harmonične veze u kojoj se nalazite. Ako ste sami – preispitajte svoje mišljenje o osobi za koju ste zainteresovani i budite malo objektivniji.

Zdravlje: Mogući problemi sa varenjem. Obratite pažnju na ishranu.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Postoji mogućnost za boljom finansijskom situacijom, pogotovo ako postoje odrađeni poslovi koje još niste naplatili. U svakom slučaju – vreme je i da se malo ozbiljnije pozabavite svojim finansijama – kako biste bili osigurani i u budućnosti.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da preuzmu inicijativu ukoliko žele da iz situacije u kojoj se nalaze izvuku više. Pripadnici znaka koji su u vezi uživaju u harmoniji sa voljenom osobom.

Zdravlje: Pronađite način da se opustite i dan završite u prijatnoj atmosferi.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Ako se bavite nekim privatnim biznisom ili samostalno zarađujete novac – postoji mogućnost za neki konkretniji posao koji Vam može doneti i veću zaradu od uobičajne. Nemojte propustiti tu priliku!

Ljubav: Iako imate potrebu da konačno iskažete svoje emocije – procenite da li je ovo najbolji trenutak za to. Ako ste u vezi – ne zaboravite da su sitni znaci pažnje nešto što se pamti.

Zdravlje: Moguće glavobolje zbog promene vremena ili manjka sna.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Jedno je biti perfekcionista, a drugo – opterećivati se sitnicama. Čak iako nije sve onako kako ste vi zamislili to ne mora nužno da znači neuspeh. Uostalom, niste Vi zaduženi za sve – držite se svog posla.

Ljubav: U ljubavi nema planova. Opustite se i čekajte – desiće Vam se kad se najmanje budete nadali. Ako ste u vezi – budite tolerantniji prema voljenoj osobi.

Zdravlje: Ne čekajte vikend – skupite drage ljude i veče provedite u opuštenoj atmosferi.

29/08/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments