Horoskop za nedelju, 13. novembar 2016. godine

12/11/2016 21:00

Horoskop za nedelju, 13. novembar 2016. godine

Dnevni horoskop – nedelja, 13. novembar 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Veoma je važno da budete pažljiviji sa novcem u narednom periodu kako Vam on ne bi samo “prošao kroz ruke”. Vremenom će Vaša finansijska situacija biti bolja, ali do tada morate paziti.

Ljubav: Najbolji način da rešite neke probleme sa voljenom osobom je da otvoreno razgovarate. Ako ste slobodni – nemojte se zaletati ni u šta ukoliko niste u potpunosti sigurni u svoje emocije.

Zdravlje: Mogući problemi sa stomakom.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Ponekad je potrebno da budete malo objektivnji i da realnije sagledate poslovnu situaciju u kojoj se nalazite. Osim što nije sve crno-belo, sve je podložno promeni, pogotovo ako se dovoljno potrudite.

Ljubav: Nerazumevanje sa voljenom osobom samo je prolazna faza, ali i nešto na čemu bi trebalo da poradite. Ako ste slobodni – nemojte previše očekivati od nekog nedavnog poznanstva, ali nemojte ni odustati ukoliko imate neke namere.

Zdravlje: Uvrstite više fizičkih aktivnosti u svoju svakodnevicu.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Pripazite se ishitrenih odluka i nepromišljenih poteza – iako Vam greške neće sad preterano nauditi, to na duže staze može izazvati niz problema koje ćete teško rešiti. Budite oprezni!

Ljubav: Potrebno je da bar neko u vašoj vezi ostane smiren i pokuša da smiri strasti – ovaj put bi bilo dobro da to budete Vi. Pripadnici znaka koji nisu u vezi ne bi trebalo da spuštaju kriterijume prilikom izbora partnera.

Zdravlje: Obratite više pažnje na ishranu.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Nemojte odlagati obaveze vezane za posao niti očekivati da će ih neko uraditi umesto Vas. Ako želite poštovanje saradnika – pokažite se kao vredna i odgovorna osoba spremna za akciju.

Ljubav: U partneru/partnerki vidite svoj oslonac i jedino kad ste zajedno osećate se potpuno i sigurno – nemojte to skrivati nego češće odajte priznanje voljenoj osobi. Ako ste slobodni – preispitajte svoje emocije.

Zdravlje: Odvojite više vremena za ljude čije Vas prisustvo ispunjava pozitivnom energijom.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Ako želite da uskoro vidite napredak u svojoj karijeri potrebno je više da se potrudite, ali i da žrtvujete deo slobodnog vremena ili vremena namenjenog za nešto drugo. Verujte da će se isplatiti!

Ljubav: Ako smatrate svoju vezu ozbiljnom onda preispitivanje emocija i vašeg odnosa ne bi trebalo da Vam ugrozi vezu već da je unapredi. Ako ste slobodni – zapitajte se šta biste mogli da uradite po tom pitanju.

Zdravlje: Bol u leđima može biti posledica napetosti i hroničnog umora.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Ne možete ići “sami protiv svih” pogotovo ako imate neke velike ciljeve pred sobom. Potražite pomoć ili okupite tim sastavljen od ljudi u koje imate poverenja i uspeh Vam je zagarantovan.

Ljubav: Nemojte zaboraviti na čemu se zasniva Vaša veza sa voljenom osobom i to negujte. Pripadnici znaka koji nisu u vezi mogu očekivati promenu svog statusa brže nego što su mislili.

Zdravlje: Pronađite najbolji način da se opustite.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Pred Vama se nalaze nove poslovne mogućnosti koje će Vam doneti kako napredak u karijeri, tako i značajnije finansijsko poboljšanje. Naravno, biće potrebno da radite još napornije – ali će se to itekako isplatiti!

Ljubav: Bez obzira na to u kom ste ljubavnom statusu sada jednostavno nije najbolji trenutak da nešto rešavate, odlučujete ili menjate. Strpite se i sačekajte dok Vaše emocije i mišljenje “ne sazru”.

Zdravlje: Razdražljivost i nervoza su samo posledica horničnog umora.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Oni koji u svom poslu moraju da se oslone na kreativnost i inovativnost nalaze se u odličnom periodu za napredak. Nemojte oklevati i sumnjati u sebe i svoje kvalitete, imajte više samopouzdanja!

Ljubav: Ako ste u vezi – pokažite više tolerancije i pažnje voljenoj osobi i atmosfera u vezi će odmah biti bolja. Slobodni pripadnici znaka na pogrešan način pokušavaju da pridobiju nečiju pažnju.

Zdravlje: Nemojte rasipati energiju na nevažne stvari.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Trebalo bi da zaboravite konflikte koje ste imali sa nekim osobama iz poslovnog okruženja pogotovo ako bi takav odnos mogao da uspori Vaš napredak ili da ga u potpunosti onemogući.

Ljubav: Pripazite se impulsivnih reakcija, pogotovo ako ste u kraćoj vezi ili vezi sa nekim nerešenim problemima. Ako ste slobodni – upravo je spontanost ono što Vam fali – razmislite o tome.

Zdravlje: Ako se prečesto osećate iscrpljeno – proverite krvnu sliku.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Iako možda sebi ne želite da priznate, ali svesni ste toga da Vam neke stvari propadaju zato što ne uspevate da se organizujete. Posvetite više vremena upravo organizovanju obaveza i sve će ići lakše.

Ljubav: Svi pripadnici znaka, bilo kog ljubavnog statusa, trebalo bi da malo više pažnje obrate na svoje ponašanje, a još više na ono što će izgovoriti jer upravo to može biti okidač za neki skandal ili nepotrebne probleme.

Zdravlje: Moguća glavobolja ili problemi sa sinusima.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Nemojte biti lenji i površni – obratite pažnju na svaki detalj svog rada, pogotovo ako ste veoma blizu završavanja nekog posla – jer se upravo tada mogu potkrasti neke greške koje bi mogle skupo da Vas koštaju.

Ljubav: Svi mi u afektu kažemo stvari koje ne mislimo – ali pazite da u tome ne preterate, jer partner/partnerka neće baš uvek imati razumevanja za takvo Vaše ponašanje. Ako ste slobodni – uživajte u svom statusu.

Zdravlje: Redovan san i pravilna ishrana su najbolji način prevencije bolesti.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Dobar plan je skoro pola odrađenog posla, ali ni plan Vam neće pomoći ako niste do sada sve obavljali na vreme – neke stvari ne možete odlagati zauvek, a one Vas sprečavaju da napredujete.

Ljubav: Pre pripadnicima znaka koji su u ozbiljnim vezama nalaze se neke velike odluke ili veliki koraci. Ako ste slobodni – zapitajte se što ste se “zalepili” za osobu koja očigledno nije (dobra) za Vas.

Zdravlje: Posvetite više vremena svojim hobijima i aktivnostima koje Vas opuštaju.

12/11/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments